Dolar 32,3687
Euro 34,9635
Altın 2.325,59
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Yabancı Haber Siteleri

Yabancı Haber Siteleri hakkında güvenilir ve doğru bilgilere ulaşmak üzeresiniz. Gazeteapp.com sizlere Türkiye ve dünyada yayım yapan tüm gazeteler hakkında bilgileri paylaşmaya devam ediyor. Bizleri ziyaret etmeyi unutmayın !

Başlıklar

Yabancı Haber Siteleri Nelerdir ?

Gelişen ve değişen dünya, bizlere birçok kolaylıklar sundu, sunmaya devam ediyor. Teknoloji çağına girmemiz ile birlikte, yeryüzünde bütün haberleşme araçları  ve kültürel miraslar değişime başladı. Gazetecilik bu etkileşimden payını alan birimler arasında duruyor. Teknolojinin gelişmesi bizlere başka ülkelerde yaşanan gelişmeleri ve güncel konuları anlık olarak öğrenme fırsatını sundu. Yaklaşık 20 yıl önce yaşanan gelişmelere ve bilgilere ulaşabilmek oldukça zaman isteyen bir uğraş iken günümüzde de anlık bir uğraş.

 Teknolojinin getirdiği bu nimetleri en verimli ve en güvenli şekilde kullanmanız için gazeteapp.com kuruldu. Türkiye ve dünyada yayım yapan tüm gazeteleri, web adresimizde bulabilirsiniz. Sizlere dünyada yaşanan gelişmeler, ilk ağızdan öğrenebilmeniz için Yabancı Haber Sitelerinin listesini paylaşıyoruz.

 

Yabancı Haber Siteleri

 

ABC Haberleri
[ABD]
AFP
[Fransa]
İlişkili Basın
[ABD]
Ahram
[Mısır]
BBC
[Birleşik Krallık]
CNN
[ABD]
CNBC
[ABD]
Der Spiegel
[Almanya]
Die Welt
[Almanya]
Cezire
[Katar]
Fox News
[ABD]
Haaretz
[İsrail]
Dünya
[Fransa]
Liberation
[Fransa]
Pravda
[Rusya]
Sputnik
[Rusya]
The Telegraph
[Birleşik Krallık]
The Financial Times
[Birleşik Krallık]
The independent
[Birleşik Krallık]
New York Times
[ABD]
Tass
[Rusya]
The Guardian
[Birleşik Krallık]
The Japan Times
[Japonya]
Washington Post
[ABD]
Washington Times
[ABD]
Wall Street Journal
[ABD]
Fars Haberleri
[İran]
DW
[Almanya]
Rudaw
[İKBY]
Euronews
[Avrupa Birliği]

 

Uluslararası Ajansların Listesi

Uluslararası ajanların listesini aşağıda listeledik. Sitemizin Ulusal Gazeteler ve Haber Siteleri gibi diğer kategorilerden de bir çok doğru kaynağa ulaşabilirsiniz. İnternet üzerinde Türkiye ve dünya geneli gazetelere ulaşmak isteriz.

Doğru kaynağa doğru siteye ulaşmamız bir hayli zorlaşmış durumdadır. Sitemizin temel prensiplerinden biri ulaşmak istediğiniz gazeteler ve haber sitelerinin linklerini en doğru biçimde sizlere ulaştırmaktır.

  • ABC Haberleri (ABD)
  • AFP ( Fransa 9
  • Dernek Basını (ABD)
  • Ahram ( Mısır )
  • BBC ( Birleşik Krallık )
  • CNN ( ABD )
  • CNBC ( ABD )
  • Der Spiegel ( Almanya )
  • Die Welt ( Almanya )
  • Al – Jazeera (Katar)
  • Fox News (ABD)
  • Haaretz (İsrail)
  • Dünya (Fransa)
  • Liberation ( Fransa )
  • Pravda ( Rusya )
  • Sputnik ( Rusya )
  • The Tekegraph ( Birleşik Krallık )
  • The İndependent ( Birleşik Krallık
  • New York Times (ABD)
  • Tass ( Rusya )
  • The Guardian ( Birleşik Krallık )
  • The Japan Times ( Japonya )
  • Washington Post (ABD)
  • DW ( ALMANYA )
  • Rudaw (IKBY)
  • Euronews ( Avrupa Birliği )

 

 Dünyada en popüler olan Uluslararası gazetelerin listelerini sizlerle paylaştık. Listede tüm dünyanın gözü kulağı olan oldukça önemli birkaç gazetede mevcuttur. Gazeteler, tüm dünyada yaşayan muhabirlerinden aldıkları haberler ile manşetlerini doldurmaktadır. Türkiye’de de yayım yapan gazeteler listede mevcuttur. Yazımızın devamında gazetelerin nasıl bir yayım çizgilerinin olduğu ve gazetelere nasıl ulaşabileceğiniz ile ilgili bilgileri paylaştık.

yabancı haber siteleri

Yabancı Haber Siteleri DW

 DW, Almanya kökenli bir medya organıdır. Köklü bir medya geleneğinden gelen DW, oldukça popüler olan yayımlardan birisidir. Yayımın genel merkezi Almanya, Berlin’de bulunmaktadır . DW, Türkiye’de de yayım yapmaktadır. Dünyada popülerliğini koruyan DW, ülkelerin gelişmelerini ve son dakika bilgilerini anlık olarak manşetlerine taşıyıp, okuyucularına sunmaktadır. Hızlı ve tarafsız bir yayımcılık anlayışına sahip olan DW birçok okuyucunun tercih ettiği ilk evrensel yayımlardan birisidir.  DW ve diğer tüm gazeteleri, gazeteapp.com aracılığıyla ulaşıp, dilediğiniz gibi okuyarak bilgi sahibi olabilirsiniz.

 

Sputnik

Sputnik, tüm dünyada yayım yapan medya kuruluşudur. Sputnik, kökeni Rusya’ya dayanmaktadır. Rusya’da kurulmuş ve genel merkezi oradadır. Türkiye’de de yayım yapan Sputnik,  tüm dünyada yaşanan gelişmeleri ve siyasi olayları anlık olarak manşetlerine taşımasıyla bilinir. Güncelliğini koruyan bir anlayışa sahiptir. Medya birimlerinin tamamında yer alan kuruluş, birçok ülkede de oldukça popülerdir. Sputnik ve diğer gazetelerin tamamını, gazeteapp.com aracılığıyla ulaşıp; dilediğiniz gibi okuyabilir ve gelişmelere erişebilirsiniz .

 

CNN

CNN, Amerika kökenli olan ve dünyada yayım yapan köklü bir medya kuruluşudur. CNN genellikle TV kanalı ile bilinmektedir. Kuruluş, medya birimleri olan Tv, Radyo ve Gazete üzerinden tüm dünyaya bilgi akışını sağlamaktadır. Köklü bir yayımcılık geçmişine sahip olan, CNN dünyada en fazla muhabiri bulunan medya kuruluşlarından da birisidir. CNN ve dünyada yayım yapan tüm gazeteleri, gazeteapp.com aracılığıyla ulaşıp, dilediğiniz gibi okuyabilirsiniz.

 

New York Times

 The New York Times, (Newyorktimes) Tüm dünyanın takip ettiği ve dünyadaki en prestijli gazetelerden birisidir. Gazete, yayım çizgisi ve duruşuyla oldukça marjinaldir. Gazetenin yarattığı en popüler imajlardan birisi ‘’The New York Times Gazetesinin Kapağına Seçilmek‘’ gazete, bu imajı yaratmış ve güncelliğini korumaktadır. Gazete, ağırlıklı olarak Amerika’da yaşanan gelişmeleri ve güncel olayları manşetlerine taşımaktadır.  The New York Times tüm dünyada bilindiği gibi medya ve şov tarzından haberler ile popülerliğini korumaktadır. Amerika’da ve dünyada yaşanan gelişmeleri ve medya olaylarını takip edebileceğiniz köklü bir kuruluş olan The New York Times gazetesini, gazeteapp.com aracıyla ulaşıp, dilediğiniz gibi okuyabilirsiniz.

 

BBC

 BBC, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de oldukça popüler bir haber gazetesidir. BBC, oldukça köklü bir yayımcılık geleneğine sahiptir. 1930 tarihlerinden bu yana aralıksız tüm dünyada yayım yapmaktadır. Türkiye’de de oldukça takip edilen gazete, tüm dünyada ki habercilerinden aldıkları verileri , manşetlerine taşımaktadır. BBC, dünyada yaşanan gelişmeleri anlık olarak öğrenebileceğiniz ilk haber sitelerinden birisidir.  Gazete, İngiltere’de kurulmuş ve genel merkezi İngiltere’de bulunmaktadır . BBC gazetesi ve diğer gazetelere, Gazeteapp.com aracılığıyla ulaşıp, dilediğiniz gibi okuyarak; fikir edinebilirsiniz.

YORUMLAR

  1. Aslıbykara dedi ki:

    Vay canına! Bu kadar geniş bir haber sitesi olduğunu keşke daha önce bilseydim?

  2. emre yılmaz dedi ki:

    selam.. güncel haber ve gazeteleri okuyabiliyoruz teşekkürler

error code: 522