Dolar 32,5000
Euro 34,6434
Altın 2.434,59
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Sal 24°C
Çar 21°C
Per 21°C
Cum 21°C

12 Şubat Ankara Gazete Özetleri

12 Şubat 2020 Çarşamba Ankara Gazete Manşetleri Birinci Sayfaları ve Özetleri

Başlıklar

12 Şubat Ankara Gazete Özetleri 24 Saat gazetesi

24 Saat gazetesi, ”Bizim askerimiz bedel ödememeli”. 12 Şubat Ankara gazete özetleri. CHP TBMMM Grup Toplantısı’nda konuşan Kılıçdaroğlu, ”Devleti yönetenlerden istirham ediyorum, yeni şehitlerimiz gelmesin. Ölenler bizim insanlarımız. Suriyeli komşumuzla kavga etmek istemiyoruz. Hele hele vekalet savaşının maşası konumuna gelmek istemiyoruz.

Anadolu gazetesi, ”Yavaş: Başkente AKOM kuracağız”. Doğal afetlerde ilçe belediyeleri ile işbirliği yapmak istediklerini belirten Başkan Mansur Yavaş, ”Deprem ülkemizin bir gerçeği. Başkenti maalesef bir Afet Koordinasyon Merkezi yok. En kısa sürede yeni bir bina inşa edeceğiz” dedi.

Başkent gazetesi, ”Doğal afetler için güç birliği”. Sıla ve Göksel Başkent’e geliyor”. Sıla Sevgililer Günü’nde Ankara’da olacak. Congresium Ankara’da saat 21.00’de başlayacak konser sevgililere unutulmaz bir gece yaşatacak. Sıla, sevenlerine eski ve yeni albümden eserler seslendirerek unutulmaz bir gece yaşatacak.

Dua Tepe gazetesi, ”Polatlı’da kuduz için havadan aşı yapılıyor”. Polatlı Tarım Orman İlçe Müdürü Burhanettin Sütçü, tehlikeli hastalıklar arasında yer alan ve genel olarak, yabani hayvanlardan bulaşan kuduz hastalığına karşı, havadan aşılama yapılacağını belirtti.

Gazete Ayrıntı, ”Rehber adayları Polatlı’da”. Türkiye Turist Rehberleri Birliği (TUREB) eğitim gezisini Polatlı’nın tarihi alanlarında gerçekleştirdi. Polatlı Tarihi Alanlar Tanıtım Merkezi (POTA) tarafından karşılanan Türkiye Turist Rehberleri Birliği’ne bağlı 250 rehber adayı gün boyunca Polatlı’nın tarihi alanlarını ziyaret etti.

Güçlü Anadou, ”Çankayalı kadınlardan İngiltere’ye ihracat”. Çankaya Belediyesi Çankaya Evindeki kadınlar hobi olarak başladıkları kursları meslek sahibi olma ve aile bütçesine katkı sağlama noktasına getirdiler.

İlksayfa gazetesi, ”Satışlar arttı”. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın her sabah bir kaşık içtiğini söylemesi üzerine, dut pekmezi ve ondan yapılan Erzurum kömesinin satışlarında artış yaşanıyor.

Polatlı’nın Sesi İstiklal gazetesi

Polatlı’nın Sesi İstiklal gazetesi, ”Siz talep edin, Ticaret Odası kurs açsın”. Alie Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve TOBB arasında imzalanan MEGİP (Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme ve İşbirliği Protokolü) kapsamında Polatlı Ticaret Odası İşsiz gençleri iş sahibi yapmak ve eğitim almalarına olanak sağlamak amacıyla, proje başlangıcından günümüze kadar pek çok alanda birçok kez açtığı kursları üyelerinin talepleri ile açmaya devam ediyor.

Sonsöz gazetesi, ”İdlib’ten kaçışlar sürüyor”. Suriye’de Esad rejimi ve destekçilerinin İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi’ne yaptığı saldırılardan kaçan sivillerin göçü sürüyor.

Ticari Hayat gazetesi, ”İnşaatta olumlu sinyaller”. Bankacılık sektörünün 2019’da inşaat alanında faaliyet gösteren şirketlere kredi desteği, bir önceki yıla göre 12 milyar 951 milyon lira artarak 245 milyar 579 milyon liraya ulaştı.

Zafer gazetesi, ”İhracatın üçte ikisi 20 ülkeye”. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Türkiye’nin 2018’de 167 milyar 920 milyon dolar ihracatı 2019’da 171 milyar 530 milyon dolara ulaştı. Türkiye’nin İhracatında il 20’de yer alan ülkelere 2019’da 111,2 milyar dolarlık dış satım yapılırken, bu rakam toplam ihracatın yaklaşık yüzde 65’ine karşılık geldi.

İhracat sıralamasında ilk 20’de yer alan ülkelere göre 2018’de 109 milyar 289 milyon dolarlık ihracat yapılırken, geçen yıl 111 milyar 240 milyon dolarlık satış gerçekleştirildi.

11 Şubat Ankara gazete özetleri

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error code: 522