Dolar 32,3122
Euro 35,0642
Altın 2.280,80
BİST 8.806,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

10 Şubat İzmir Gazete Özetleri

10 Şubat 2020 Pazartesi İzmir Gazete Manşetleri Birinci Sayfaları ve Özetleri

Başlıklar

10 Şubat İzmir Gazete Özetleri İzmir 9 Eylül

İzmir 9 Eylül gazetesi, ”Yücel’e devam”. 10 Şubat İzmir gazete özetleri. Tek adaylı CHP İzmir İl Kongresi’nde Deniz Yücel tekrar başkanlık koltuğuna oturdu. Oy kullanan 611 delegenin 258’inin oyunu alan Yücel, ikinci kez üst üste başkan seçilmiş oldu.

Aliağa ekspres gazetesi, ”Arzuman’dan büyük başarı”. Türkiye Taekwondo Federasyonu’nun ev sahipliğinde 03-07 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 7. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası sona erdi. Müsabakalara Aliağa’dan katılan Zeynep Arzuman üçüncü oldu.

Büyük Tire gazetesi, ”Tire’de yollar buz tuttu, mahsur kalan araç kurtarıldı”. Özellikle Dallık ve Yamandere köylerinde yollar aşırı buzlanma nedeni ile trafiğe kapandı. Dallık civarında buzlanma nedeni ile yolda bir araç mahsur kaldı. İhbarı alan İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı kar ekibi sabah saatlerinde bölgeye hareket etti.

Büyük Torbalı gazetesi, ”Fetrek duruldu”. ”Torbalı’da 2019 yılının ilk günlerinde 3 gün aralıksız etkili olan sağanak yağmur hayatı olumsuz etkilemişti. Tarihinin en fazla yağışını alan ilçe de akarsu yatakları sel sularını taşımakta yetersiz kalırken binlerce dönüm arazi sular altında kalmıştı. Ayrıca 4 avcının da boğulmasına sebebiyet veren sel suları, köprüleri de yıkmıştı. Geçtiğimiz yıl sağanak yağmur ve fırtına hayatı durma noktasına getirirken, Torbalı’da bu yıl kış mevsimi çok sakin geçiyor. Fetrek Çayı’nın debisi 2019’da kapasitesinin üzerine çıktı.

Ege Telgraf gazetesi, ”Engelliydi ama hiç pes etmedi”. Bazı hayatlar zordur… İşte onlardan biri İzmirli İlknur Peder… Doğuştan iki kolu ve bir bacağı olmayan genç kadının hayat hikayesi ”Azmin zaferi bu” dedirtiyor.

Haber Ekspres

Haber Ekspres gazetesi, ”Yücel’e destek sandıklara yansımadı”. CHP İzmir İl Başkanlığı’nın 37’inci Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Deniz Yücel, 30 ilçe başkanının desteği ile tek aday olarak girdiği seçimde 253 oyla yeniden seçildi.

İlkses gazetesi, ”Kestelli esnafı çözüm bekliyor”. Kestelli Caddesi esnafı altyapı ve otopark sorunu nedeniyle ürünlerini pazarlama sıkıntısı yaşıyor. Esnaf, sorunlarının giderilmesi için yetkililere çağrıda bulundu.

Küçük Menderes gazetesi, ”Cepleri de olumsuz etkiledi”. Cumartesi günkü soğuk hava nedeniyle Ödemiş Cumartesi Pazarı’nda her zamanki yoğunluk yaşanmadı.

Ödemiş Kent gazetesi, ”Beydağ’da dev uyuşturucu operasyonu”. Uyuşturucu ticaretinden adliyeye çıkarılan 17 kişiden 6 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ödemiş Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, Beydağ İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerce gerçekleştirilen operasyon kapsamında, uzun bir süredir Teknik ve Fiziki takip neticesinde Uyuşturucu İmal ve Ticareti suçları şüphesiyle, Beydağ İlçe Jandarma Komutanlığında gözaltına alınan 17 kişiden 1’i bayan olmak üzere 6 kişi tutuklanarak cezaevlerine gönderildi.

Ticaret gazetesi, ”Brexit ve Korona Virüsü ekonomiyi vurdu”. Brexit’in küresel ekonomiye ve Türkiye ekonomisine etkilerine dair değerlendirmelerde bulunan TÜGİAD Genel Başkanı Anıl Alirıza Şohoğlu, ilk kez bir üye ülkenin Birlik’ten ayrılma kararı aldığına vurgu yaprak ”Brexit politik bir süreç olmakla birlikte tartışma bu alanda kalmamaktadır.

8 Şubat İzmir gazete özetleri

error code: 522