Dolar 32,3862
Euro 35,1212
Altın 2.325,46
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

11 Nisan Ankara Haberleri

Başlıklar

11 Nisan Ankara Haberleri 24 Saat gazetesi

”İşçiler 1177 TL’ye mahkum ediliyor”. 11 Nisan Ankara haberleri CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, ”İşten çıkarmaların yasaklanması tüm emek ve işçi örgütlerinin ve partimizin ortak talebi idi. Lakin ücretsiz izin uygulaması işten çıkarmaları yasaklanmayacak aksine işten çıkarmaları sadece birkaç aylığına erteleyecek ve tüm işçiler 1177 liraya mahkum edecektir.” değerlendirmesinde bulundu. Ağbaba, ”Kısa çalışma ödeneğinde işçiye minimum 1700 lira ödenirken ücretsiz izin uygulaması ile işçiye 1170 lira verilecek yani işçi en az 530 lira hak kaybına uğrayacaktır. İşten çıkartılmayan ancak ücretsiz izne gönderilen işçiye İşsizlik Sigorta Fonu’ndan günlük 39,24 lira yani aylık 1177 lira ödenecek. Bu en az asgari ücret ile çalışan bir işçinin aylık 1147 lira gelirinin düşmesi anlamına gelecektir” dedi.

11 Nisan Ankara Haberleri Dua Tepe gazetesi

”Tunçer vefa ekibini bizzat koordine ediyor”.Polatlı Kaymakamlığı bünyesinde oluşturulan ‘Vefa Sosyal Destek Grubu’ çalışanlarına aralıksız devam ediyor. Bizzat Polatlı Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçer tarafından koordine edilen çalışmayla, yeni tip koronavirüs önlemleri kapsamında sokağa çıkmaları kısıtlanan 65 yaş üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşların ihtiyaçları bir bir gideriliyor. Yapılan çalışma hakkında bilgi veren Kaymakam Tunçer, ”Evlerinden çıkmayan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması ve herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için, ihtiyaç oranında ekip ve araç görevlendirilmiştir. Tüm kurum ve kuruluşlarımızla görevimizin başında ve milletimizin hizmetindeyiz. Nasıl ki çocuklarımız göz bebeğimizdir, yaşlılarımız da gözümüzün nurudur.” dedi.

”Durukan’dan Büyükşehir yardım açıklaması”. İyi Parti Polatlı İlçe Başkanı Muharrem Durukan Ankara Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu kampanya ile ilgili bilgiler verdi. Durukan verdiği bilgide şunları söyledi: ”Bugün itibari ile Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak erzak yardım dağıtımı başlayacaktır. Erzaklar bugün Polatlı girişinde bulunan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünden indirilirken sonra dağıtıma başlayacaktır.” dedi. 11 Nisan Ankara haberleri.

Polatlı postası gazetesi ”virüsten dolayı sade bir tören gerçekleşti”. Vatandaşın sağlığı, huzur ve güvenliği için gece gündüz durmadan canla başla çalışan Türk Polis Teşkilatı’nın 175. yılı tüm Türkiye’de olduğu gibi Polatlı’da törenle kutladı. Polatlı’da Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 175. yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Günü münasebetiyle tören gerçekleşti. İlçe Emniyet tarafından Polatlı Kaymakamlığı bahçesinde düzenlenen tören Saygı Duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayarak çelenk sunma ile devam etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error code: 522