Dolar 32,5552
Euro 34,8986
Altın 2.437,26
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

14 Şubat Ankara Gazete Özetleri

14 Şubat 2020 Cuma Ankara Gazete Manşetleri Birinci Sayfaları ve Özetleri

Başlıklar

14 Şubat Ankara Gazete Özetleri Günün Özeti

24 Saat gazetesi, ”Fıtrat ve kader hep fakiri mi vuracak?”. 14 Şubat Ankara gazete özetleri. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, ”Uçan var Kaçak var, yazlığı var, kışlığı var. Ahlat’a da saray yapın ihtiyaç var. Saraylar yapacağınıza bu ülkedeki ucuz ölümleri engelleyin dedi.

Anadolu gazetesi, ”Çetelere göz açtırılmıyor”. Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde kaçak silah demin eden çetelere yönelik düzenlenen operasyonda 12 zanlıyı göz altında aldı.

Başkent gazetesi, ”Ankara konut satışında da lider”. En çok konut satılan ilçeler sıralamasında ilk 20’de Anakara’dan 7, İstanbul’dan 4, Antalya’dan 3, Gaziantep’ten 2 ilçe yer aldı. 2019 genelinde 33 bin 194 konutun satıldığı Esenyurt’u 21 bin 120 adetle Çankaya, 20 bin 526 adetle Keçiören, 19 bin 880 adetle Antalya Kepez ve 17 bin 581 adetle Mamak takip etti.

Dua Tepe gazetesi, ”ORS emekçilerini onurlandırdı”. Türkiye’de sanayi sektörüne 30 yıldı hizmet eden ve birçok vatandaşımıza ekmek kapısı olan Orta Doğu Rulman Sanayi emekçilerini onurlandırmaya devam ediyor.

Gazete Ayrıntı, ”Ankara keçisi için toplandılar”. Ankara Tiftik Keçisi Yetiştiriciliği ve Tiftik Değerlendirme toplantısı yapıldı. Ankara İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından düzenlen toplantıya Ayaş, Güdül, Beypazarı, Polatlı, Nallıhan, Kızılcahamam’dan çok sayıda katılım oldu.

Güçlü Anadolu gazetesi, ”Sevgililer Günü çiçekçilerin yüzünü güldürmedi”. Sevgililer gününün gelmesiyle birlikte vatandaşların ilk durağı çiçekçiler ve hediye dükkanları oldu. 14 Şubat’ın çiçekçilere eskisi gibi ‘can suyu’ olmadığını dile getiren çiçekçi Murat Acar, ”Eskiden bir emek vardı, insanlar çiçek almaya gelirdi seçer, beğenirdi şimdi her şey tek bir tıka bakıyor” dedi.

Haymana gazetesi, ”Sorun çok çözüm yok!”. Haymana Kaymakamı Muhammed Gürbüz’ün Haymana sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili yaptığı toplantıda sorunlar dinlendi, ancak çözüm odaklı bir adım atılmadığı görüldü.

Şereflikoçhisar Hisar gazetesi

Şereflikoçhisar Hisar gazetesi, ”Kooperatif ihaleyi aldı şimdi hizmet zamanı”. Karayolları’nın yolcu taşımacılığı ihalesini 10 yıllığına Tuzgölü Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi aldı. Kooperatif mevcut araçlarını yenileme çalışmalarını başlattı.

İlksayfa gazetesi, ”İlaç çağrısı”. İBHAYD Başkanı Ömür Akkaya, iltihaplı bağırsak hastalarının piyasada ilaç bulamadıkları için bağırsaklarını aldırmak zorunda kaldıklarını belirterek ”Sağlık Bakanlığının ilaç çağrımızı bir an önce duymasını istiyoruz” dedi.

Polatlı’nın sesi İstiklal gazetesi, ”Zafer Ortaokulu Şehit Aileleri ziyaretlerine devam ediyor”. Polatlı Zafer Ortaokulu Şehit aileleri ziyaretlerinde bu hafta 10 Mayıs 1982 tarihinde Hakkari’nin Çukurca ilçesinde görevi esnasında geçirdiği araç kazası sonucu şehit düşen Jandarma Er Hasan Hüseyin Ertem’in ailesi oldu.

Polatlı Postası, ”Damlama sulamada yeni teknikler tanıtıldı”. Polatlı Ziraat Odası en modern ve verimli sulama tekniği olan damlama sulama tekniği hakkında ki yeni gelişmeleri ve gelişen yeni yöntemleri Polatlı çiftçisinin katıldığı bir toplantıyla anlattı.

Sonsöz gazetesi, ”Tuba Çokal, İYİ Parti’den istifa etti”. İYİ Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, ”İYİ Parti STK’larla ilişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı, GİK üyeliği görevlerimden, kurucu ilçe başkanı olarak göreve başladığım İYİ Parti üyeliğimden istifa ediyorum” dedi.

13 Şubat Ankara gazete özetleri

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error code: 522