Dolar 32,5488
Euro 34,8567
Altın 2.427,70
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C

15 yaşındaki çocuğu alıkoydular

25 Haziran 2021 Cuma Gazete Özetleri

Başlıklar

15 yaşındaki çocuğu alıkoydular

Doğruhaber, Siyonist işgalci teröristler Gazze saldırılarında direniş gruplarına karşı yaşadıkların büyük hezimetin ardından güçlerinin yettiği çocuk ve kadınlara yönelik saldırılarını arttırdı. Siyonist işgalciler, Nablusia bağlı el-Lubben eş-Şarkiyye beldesinde bulunan çocuk parkına baskın düzenleyerek bir çocuğu alıkoydu. 15 yaşındaki çocuğu alıkoydular.

Turizmcinin kredi borcuna vefalı çözüm

Dünya, Pandemi nedeniyle bir yılı aşkın süredir kapalı kalan ve bu dönemde kredi geri ödemelerini gerçekleştiremeyen turizm tesisleri, çözümü bankalarla vardıkları ”vefa” anlaşmasında buldu. Kredilerin takibe atılma süresi uzatılsa da turizm işletmelerinin borç yükünün artmasıyla gündeme gelen çözüme yönelik girişimciler, hem alacaklı bankaları hem de kredi borçlusu şirketleri ortak formülle birleştirdi.

Halk siyasetin öznesi olmalı

Evrensel, Halkın siyasetin öznesi olduğu yeni bir siyaset anlayışının gerekli olduğunu söyleyen Türmen ”Bu konferans yıla çıksın ilk adımı.” dedi. Konferansta birçok alandan sunumlar yapılırken sonuç bildirgesinde şu ifadeler yer aldı: ”Bizi boğmaya çalışan karanlığa karşı tekrarlıyoruz: Ne hayallerimizden ne umutlarımızdan ne mücadelenizden vazgeçiyoruz.

Örümcek ağı gibi

BirGün, Avusturya’da kara para aklamaktan gözaltında bulunan Sezgin Baran Korkmaz’ın ilişkileri ve bağlantıları ABD’den Türkiye’nin ”derinlerine” uzanan bir yolculuğu da açığa çıkarıyor. Bir yanı Türkiye, bir yanı ABD olan bu bağlantılı ilişkilerin aktörleri arasında sanatçısından siyasetçisine kimler yok ki…

Dünyanın yeni sınavı Delta varyantı

Karar, Kovid’in Hindistan’da mutasyona uğrayan versiyonu olan Delta varyantının önüne geçilemiyor. Birleşik Krallık’ta günlük günlük vaka sayısı 40 arttı. Fransa’da Hükümet Sözcüsü yeni tütün görülme oranının hızlı artışla yüzde 10’a çıktığını söyledi. DSÖ’de Delta’nın 14 Afrika ülkesinde tespit edildiğini duyurdu Türkiye’de ise Bakan Koca’nın ”16 ilde 134 vaka var” açıklaması sonrası endişe arttı. Düzce’de karantinaya alınan 18 pozitifin İstanbul kaynaklı belirlendi.

Saadet’in işçi kongresine yoğun ilgi

Milli, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun katılımıyla gerçekleşen kongrede, işçilerin öncelikli sorunları masaya yatırıldı. Dün akşam saatlerinde Zoom üzerinden gerçekleşen İşçi Kongresi’ne Türkiye’nin dört bir yanından işçiler katılım sağladı. Kongre, Saadet Partisi’nin YouTube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlandı. Kongreye ilişkin ayrıntılar yarın Milli Gazete’de olacak.

PTT yönetimi su gibi benzin harcıyor

Sözcü, Geçen yılı rekor zararla kapatan PTT’de büyük savurganlık… Genel müdür, yardımcıları, daire başkanları ve yönetim kurulu üyelerine, makam araçlarında kullanmaları için yıllık sınırsız benzin kullanım hakkı verildi. Genel Müdürün hakkı 120 depo… Yani müdür bey, 3 günde bir depo benzin harcayabilecek. Ayrıca genel müdür yardımcıları yılda 80 depo, daire başkanları 60 depo, 5 yönetim kurulu üyesi ise sınırsız miktarda benzin kullanabilecek.

Ne oluyoruz arkadaş

Şok, Salgında kapalı kalınan dönemde birçok sektörde yaşanan ciro kaybı ve artan hammadde fiyatları, 1 Haziran’da başlayan açılmalarla birlikte tüketiciye zam olarak yansımaya başladı. Aralıklarla 6 ay süren kapanma dönemi sonrası restorana, mağazaya ya da bir teknoloji marketine giren tüketiciler yüksek fiyatlarla karşılaştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error code: 522