Dolar 32,5135
Euro 34,5719
Altın 2.491,16
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 22°C
Sal 22°C

1500 lira emekli maaşı alan insan nasıl geçinebilir

Başlıklar

1500 lira emekli maaşı alan insan nasıl geçinebilir

Korkusuz, 1500 lira emekli maaşı alan insan nasıl geçinebilir. Evi olanın bile o maaşla geçinemeyeceğini söyleyen Meral Akşener, ”Bir taraf aç, bir taraf beş maaş” dedi… İYİ Parti lideri Akşener grup toplantısında iktidara yüklendi. Vatandaş iktidara ‘Kasabın yolunu unuttuk’ diyor” diyen Akşener, 1.5 yıl önce haftada bir et alanların, artık ayda bir alabildiğini söyledi.

Müsilaja karşı deniz bakterisi

AkşamİÜ Su Bilimleri Fakültesi, Marmara Denizi’ndeki müsilajı deniz bakterilerle temizlemek için çalışma başlattı. Prof. Dr. Gülşen Altuğ, üniversitenin hazırladığı ve Çevre Bakanlığı’nın onay verdiği projede, tamamen yararlı bakterilerin kullanılacağını açıkladı. ”Amacımız bakteri izolatlarıyla müsilajı ayrıştırmak  çevreye zarar vermeden biyolojik iyileştirme sağlamak ve bozulan florayı iyileştirmek.”

Türkiye doğal gaz merkezi olacak

Analiz, EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, Vadeli Gaz Piyasası’nın Türkiye’yi çeşitli arz kaynaklarından gelen doğal gazın fiyatlandığı uluslararası bir ticaret merkezi haline getireceğini söyledi. Yılmaz, ”Yıllık 15-20 milyar metreküp doğal gazın sisteme girmesiyle Türkiye’nin doğal gaz ithalatı üçte bir azalacak” dedi.

TESK’ten çevre uyarısı

Anayurt, Bilinçsiz ve sınırsız tüketim anlayışının en büyük zararı çevreye ve insanlığa verdiğini ifade eden TESK Genel Başkanı Palandöken, ”Çevreye duyarlılığımızı top yekün arttırmalıyız. Sağlıklı ve temiz bir çevrede yaşamak her insanın temel hakkı, çevre bilincimizi geliştirmeli ve yanlış alışkanlıklarımızdan vazgeçerek doğal kaynaklarımıza sahip çıkmalıyız” dedi.

İş fırsatları yaratacağız

Aydınlık, Vatan Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Şule Perinçek başkanlığında bir heyet, önce Diyarbakır köylerini ardından HDP önünde nöbet tutan aileleri ziyaret etti. Perinçek, ”Köylülerle yeniden üretebilsin diye projeleri konuştuk. Annelerin evlatlarını getireceğiz. çocuklarımızın elleri ekmek tutacak” dedi.

Ateşli, cesur ve inançlı

Cumhuriyet, Futbolda Avrupa Şampiyonası heyecanı yarın başlıyor. Turnuvanın açılış maçında yarın İtalya ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı, dün maçın oynanacağı Roma’ya geçti. Teknik Direktör Şenol Güneş, ”Ateşli, cesur, inançlı bir takım imajı vermek istiyoruz. Eğer eleneceksek de iyi performans ve iyi futbolla bu yapacağız. Ben sahada iyi oyun görmek istiyorum” dedi.

FETÖ’nün Kırgız tezgahı bozulacak

Diriliş Postası, Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sadır Caparov, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetine icabetle Türkiye’ye geldi. İkili görüşmeden FETÖ ile ortak mücadele kararı çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ”Omuz omuza vererek bu tehdidin üstesinden beraberce geleceğiz.” dedi.

Amasra-1 kuyusunda çıkarılan enerjiye dönüşü

Doğruhaber, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye’nin Karadeniz’deki 2’inci keşfi olan Amasra-1 kuyusundan çıkarılan doğal gazın enerjiye dönüştüğünü belirtti.

Orta Asya’nın kapıları açıldı

Dünya, Orta Asya’ya ihracat taşımalarında önemli bir geçiş güzergahı olan Kazakistan’dan nakliyecinin beklediği haber geldi. Türk nakliyeciler Rusya’dan Kazakistan’a girebilecekleri 2 bin transit geçiş belgesi verildi. Sektör bu rakamın ancak bir ay yeteceğini belirterek daha fazla belge istiyor.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error code: 522