Dolar 32,3019
Euro 35,1550
Altın 2.242,97
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Sal 9°C
Çar 12°C
Per 11°C
Cum 12°C

26 Şubat Çarşamba İzmir Gazete Özetleri

26 Şubat 2020 Çarşamba İzmir Gazete Manşetleri Birinci Sayfaları ve Özetleri

Başlıklar

26 Şubat Çarşamba İzmir Gazete Özetleri

26 Şubat Çarşamba İzmir Gazete Özetleri 9 Eylül gazetesi

”İGC Akademi’de dersler başlıyor”. 26 Şubat Çarşamba İzmir Gazete Özetleri İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin (İGC), Avrupa Birliği (AB) hibe destek programı kapsamında kurduğu İGC Basın Akademisi eğitimlerinin üçüncü periyot ders programı belli oldu.

Aliağa Ekspres gazetesi, ”Ege’nin ihracat şampiyonu yine Petkim”. Türkiye’nin ilk ve tek entegre petrokimya tesisi Petkim, Ege İhracatçı Birlikleri’nin ‘ihracatın Yıldızları Ödül Töreni’nde bu yıl da iki şampiyonluğa imza attı. Petkim, 622 milyon dolarlık ihracat rakamıyla hem kimya sektörü hem de tüm sektörler kategorilerinde Ege Bölgesi’nin en fazla ihracat yapan şirketi ödülünü aldı.

Büyük Torbalı gazetesi, ”Duayen midyecinin kokoreci çok sevildi”. Kısa bir süre önce kokoreç satmaya başlayan Midyeci Mehmet Usta, kısa sürede büyük ilgi gördü. Mehmet Ata, çiğköfte ve midyenin ardından, kokoreçte de ilçede bu alanda duayen olma yolunda ilerliyor.

Ege Telgraf gazetesi

”10 ay daha mı yedirecekler”. Tarım ve Orman Bakanlığı’nın taklit ballar için yayınladığı yeni düzenlemeyle gelen yasak kararı gıda mühendisleri cephesinde hayal kırıklığına yol açtı.

Haber Ekspres gazetesi, ”Eğik binalar boşaltıldı”. Bayraklı’da depreme dayanıksız olduğu belirlendikten sonra sakinlerinin tahliye edilmesi kararlaştırılan Çiğdem Apartmanı tamamen boşaltıldı. Bostanlı’da bulunan eğik binaların yıkım işlemlerinin başlaması için de imar planı değişikliği bekleniyor. 26 Şubat Çarşamba İzmir Gazete Özetleri.

İlkses gazetesi, ”Rektör Budak’tan sanayicilere çağrı”. Üniversite-sanayi iş birliği kapsamında geliştirdikleri ‘Ege Modeli’ne sanayicilerin daha fazla ilgi göstermesi gerektiğini belirten Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Budak, sanayicilere çağrıda bulundu.

Küçük Menderes gazetesi, ”Ödemiş’te deprem gerçeğini anlatı”. Ödemiş Belediyesi, Deprem ve Ödemiş konulu söyleşiyi dün Ödemiş Belediyesi Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirdi.

26 Şubat Çarşamba İzmir Gazete Özetleri Ödemiş Kent gazetesi

”Gölcük yaylasında kış şenliği”. Ödemiş Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenecek festival 12.00’de başlayacak. 13.30’da DJ Ulaş Çetinkaya performansını sergileyecek. 16.00’da Metin Arolat sahne alacak. Arolat 17.30’da sahneyi Dj Orhun Özsoydan’a bırakacak. Festival kapsamında izleyicilere sucuk ekmek dağıtılacak. Çocuk animasyon ekibi de gün boyunca alanda olacak.

Ticaret gazetesi, ”Sabancı Holding, teknoloji ve dijitalleşme ile gelirde %10 büyüdü”. Sabancı Holding, 2019 yılı finansal sonuçlarını açıkladı. Bu sonuçlar doğrultusunda, gelirlerini geçen yıla göre yüzde %10 artıran topluluğun konsolide satışları 60 milyar TL olarak gerçekleşti.

Yeni Bakış gazetesi, ”Sanayici gazda teşvik istiyor”. Gelen zamlarla birlikte sanayicinin doğalgaz maliyetlerinin yüzde 20 arttığını belirten KOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Porsuk, doğalgazda sanayiciyi teşvik edecek yeni düzenlemeler yayılmasının üretime olumlu katkı vereceğini söyledi.

Yenigün gazetesi

”ESHOT’a beş yıl için 60 milyon TL”. İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü 4 bin 998 otobüs durağı ve 900 otobüsün reklam amaçlı kullanım hakkını beş yıllığına ihaleye çıkardı. İhaleyi kazanan firma beş yıl için ESHOT’a 60 milyon lira ödeyecek.

”MODEKO için hazırlıklar tamam”. Bu yıl 31’incisi gerçekleştirilecek MODEKO fuarının 4 Mart’ta kapılarını açacağını söyleyen İzmir Mobilyacıları Odası Başkanı Hasan Özkoparan, ”Kimse fuarımızı gezmeden ev, ofis, mutfak veya bahçe mobilyası almasın” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error code: 522