Dolar 32,3360
Euro 35,1838
Altın 2.245,69
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Sal 9°C
Çar 12°C
Per 12°C
Cum 13°C

6 Şubat Ankara Gazeteleri ve Özetleri

6 Şubat 2020 Perşembe Ankara Gazete Manşetleri Birinci Sayfaları ve Özetleri

Başlıklar

6 Şubat Ankara Gazeteleri ve Özetleri Dua Tepe gazetesi

Dua Tepe gazetesi manşette ”Arpaç 7-8 aydır Meclis’te yapılan çalışmaların değerlendirmesini yaptı” başlığına yer verdi. 6 Şubat Ankara gazeteleri ve özetleri. Gazete haberde, CHP Belediye Meclis Üyesi Sırrı Arpaç, Şubat ayı birinci birleşim birinci oturum toplantısında gündem dışı söz alarak, 8 aydır mecliste yapılan çalışmaların değerlendirmesini yaptı, bilgisine yer verdi.

 

 

24 Saat gazetesi

24 Saat gazetesi ”İnfaz düzenlemesi Meclis’e gelecek” başlığına yer verdi. Gazete haberde, İnfaz düzenlemesine ilişkin konuşan Gül, ”İnfaz düzenlemesi yakın zamanda Meclis’e gelecek. Uzun zamandır zaten çalışılıyor. Bu konuda son kararı elbette Meclis verecek. Grubumuzun sorduğu sorular ya da teknik hususlar var ama bu, siyaseten verilmesi gereken bir konu. Çünkü toplumu rahatsız etmememiz lazım. Bu konuda beklentiyi de yine infaz hukuku, hakkaniyet, adalet çerçevesinde hazırlamak lazım. AK Parti Grubu da bunun üzerine çalışıyor.” açıklamalarına yer verdi.

Anadolu gazetesi manşette Altındağlı kadınlara büyük destek” başlığına yer verdi. Gazete haberde, Altındağlı kadınların halı atölyesi büyüdü. Altındağlı kadınların halı dokudukları atölye, Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı’nın destekleriyle, fabrika gibi çalışmaya başladı, ifadelerine yer verdi.

Başkent gazetesi manşette ”Ankara’da turizm seferberliği” başlığına yer verdi. Gazete haberde, Altındağ Belediyesi tarafından ”Ankara’nın Kalbi Altındağ’da Turizm” toplantısı düzenlendi. Ulucanlar Cezaevi Müzesi Elmalı Salon’da düzenlenen toplantı açılış konuşmaları ile başladı. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz ”Bugün burada eylem planlarımızı tartışıp, rotamızı çizeceğiz. Geçtiğimiz hafta bakanlık olarak 2019 yılı turizm istatistiklerini ve gerçekleşme rakamlarımızı yayınladık. 2019 yılında ülkemiz turizm gelirlerinde tüm zamanların rekorunu kırdı”, ifadelerine yer verdi.

Gazete Ayrıntı

Gazete ayrıntı manşette ”Belediye kursları yasal değil para toplanıyor iddiası” başlığına yer verdi. Gazete haberde, Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı Belediye Meclis Üyesi Sırrı Arpaç meclis kürsüsünden belediyeler bünyesinde açılan kurslara ilişkin yasal değil ve para toplanıyor iddiasın bulundu, ifadelerine yer verdi.

Güçlü Anadolu gazetesi manşetin altındaki haberde ”Kargocuların koronavirüs açıklaması” başlığına yer verdi. Gazete haberde, Çin’den başlayan ve tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs, sağlığı olduğu kadar ticareti de etkiledi. Türkiye Kargo, Kurye ve Lojistik İşletmecileri Derneği (KARİD) Başkanı Aslan Kut, kargolardan corona virüsü geçeceğine dair iddialar hakkında açıklama yaptı, ifadelerine yer verdi.

5 Şubat Ankara gazeteleri ve özetleri

error code: 522