Dolar 32,5689
Euro 34,8568
Altın 2.429,22
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

6 Şubat İzmir Gazeteleri ve Özetleri

6 Şubat 2020 Perşembe İzmir Gazete Manşetleri Birinci Sayfaları ve Özetleri

Başlıklar

6 Şubat İzmir Gazeteleri ve Özetleri Büyük Torbalı

Büyük Torbalı gazetesi manşette ”Yer sorunu bitiyor” başlığına yer verdi. 6 Şubat İzmir gazeteleri ve özetleri. Gazete haberde, İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin yer sorunu bitiyor. Lise, müfettişlerin incelemesinden sonra olur rapor verilmesi halinde Cumhuriyet Ortaokulunun hizmet binasında eğitim vermeye devam edecek, bilgisine yer verdi.

 

İzmir Gazete Manşetleri ve Özetleri

Aliağa ekspres gazetesi manşette ”İhracatın yüzde 55’i Aliağa’dan” başlığına yer verdi. Gazete haberde, Türkiye ekonomisinde sanayi ve ticaret denilince akla ilk gelen merkezler arasında yer alan Aliağa, son yıllarda yapılan dev yatırımlarla gerek sanayi gerekse de limanlarıyla adeta bir cazibe merkezi haline geldi. Ege Bölgesi’nin 26.5 milyar dolar olan toplam ihracatının yüzde 55’i, Aliağa limanlarından gerçekleşiyor, bilgisine yer verdi.

Büyük Tire gazetesi manşetin altındaki haberde ”Tire Belediyesi, İşkur başvuru masası oluşturdu” başlığına yer verdi. Gazete haberde, Tire Belediyesi İlçe sınırları içerisinde İŞKUR Merkezi olmaması nedeniyle İŞKUR İzmir İl Müdürlüğü ile protokol imzalayarak belediye hizmet binası içerisinde İŞKUR başvuru masası oluşturdu, bilgisine yer verdi.

Ege Telgraf gazetesi manşette ”Ödemiş’te 2. çöp hamlesi” başlığına yer verdi. Gazete haberde, kent genelinde çevre yatırımlarına hız veren Büyükşehir, Ödemiş’te devam eden katı atık bertaraf tesisi istasyonunun ardından yeni bir projenin de düğmesine bastı. Ödemiş ile birlikte Bergama, Yamanlar, Menderes, Urla olmak üzere kentin 5 ayrı noktasında yapılması planlanan modern katı atık bertaraf tesisleri hazırlıklarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Ödemiş ilçesinde bölgede önemli bir eksikliği giderecek yeni bir proje için hazırlıklarını son aşamaya getirdi. Çaylı Mevkii’nde kurulacak yeni katı atık transfer istasyonu için de kollar sıvandı, bilgisine yer verdi.

Haber ekspres gazetesi manşette ”Bunları yediriyorlarmış” başlığına yer verdi. Gazete haberde, Buca Belediyesi, vatandaşın sağlığıyla oynayan merdivenaltı bir tavuk döneri imalathanesine baskın yaptı. Tuvaetin yanındaki paslı ve kirli tezgahlarda kaçak tavuk döner imalatı yapılan yer, bir imalathaneden çok korku filmlerindeki mezbahaları andırıyor, bilgisine yer verdi. 6 Şubat İzmir Gazeteleri ve Özetleri.

İlkses gazetesi

İlkses gazetesi manşette ”Faylar harekete geçti şimdi sıra bizde!” başlığına yer verdi. Gazete haberde, Devam eden deprem hareketliliği hakkında konuşan Prof. Dr. Sözbilir, hazırlıkların yapılması gerektiğini belirterek ”Faylar harekete geçti, bizim de geçmemiz gerek. Faylardan hızlı olmalıyız” şeklinde konuştu, ifadelerine yer verdi.

İzmir 9 Eylül gazetesi manşette ”Tarımın kalbi İzmir’de atacak” başlığına yer verdi. Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın ise dört büyük tarım fuarı arasında yer alan ”Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı”, bugün açılıyor. Fuar 9 Şubat’a kadar devam edecek, bilgisine yer verdi.

Ödemiş Kent gazetesi manşette ”Bayan Muhtar öncülüğünde toplu sünnet şöleni” başlığına yer verdi. Gazete haberde, Ödemiş Süleyman Demirel Mahallesi, Muhtarı Necmiye Aksoy’un girişimleriyle, bu yıl 2. kez gerçekleşen Toplu Sünnet Şöleni Ödemişli Hayırseverlerinde katkısıyla 30 sünnet çocuğu sevindirildi, bilgisine yer verdi.

Ticaret gazetesi manşette ”Otomotivde ‘ihracat şampiyonları’ ford, Toyota, Oyak Renault” başlığına yer verdi.

5 Şubat İzmir gazeteleri ve özetleri

error code: 522