Dolar 32,5633
Euro 34,9059
Altın 2.427,50
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

ABD destekli teröristler katliam yaptı

15 Şubat Pazartesi 2021

Başlıklar

ABD destekli teröristler katliam yaptı

Akşam, Pençe-Kartal 2 harekatında, örgütün karargah mağarası tespit edilerek, çıkmaya çalışan iki terörist yakalandı ve mağaranın iç krokisi çıkarıldı, 2015’ten beri kaçırılan Türk güvenlik görevlilerinin tutuldukları yerler belirlendi. ABD destekli teröristler katliam yaptı. Mağaraya giren bordu bereliler teröristleri imha ederken, rehinelerin başlarından vurulmuş cenazeleriyle karşılaştı. Yakalanan teröristler, rehinelerin operasyonun başında mağara sorumlusu tarafından vurulduğunu itiraf etti.

Bankaların en yüksek kar yılı

Analiz, Türk bankacılık sektörü, yeni tip koronavirüs salgınının yoğun olarak yaşandığı 2020’de yaklaşık 60 milyar lira ile tüm zamanların en yüksek yıllık karını elde etti. Türk bankacılık sektörü, geçen yıl 59 milyar 973 milyon TL net dönem karına ulaştı. 2019 yılı ile karşılaştırıldığında kardaki artış yüzde 22,3’e işaret etti. Böylece tüm zamanların en yüksek yıllık karına ulaşıldı. Türk bankacılık sektörü, 2019’da 40 milyar 43 milyon lira kar elde etmişti.

Afşin’e kara kar yağmaya devam ediyor

Anayurt, Filtresiz olarak çalışmaya devam eden Afşin-Elbistan A termik Santrali’nin bacasından çıkan küller, kar yağışı ile birleşerek bölgede kara kar yağmasına neden oluyor. Sevince değil kaygıya dönüşen kar yağışı insan sağlığını ve yaşamını tehdit eden partikülleri görünür hale getirirken kömürlü termik santraller çevresinde kömür küllerinin kanştığı kar yağışı yıllardır sürüyor. Çevre yatırımlarını tamamlamadan çalışan termik santrallerin kapatılması için Change.org üzerinden başlatılan kampanya yeniden imzaya açıldı. Kampanyanın imzacı sayısı ise 100 bini aştı.

HDP, PKK’yı aklamaya çalıştı

Aydınlık, HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerioğlu, ”Bir barış ortamı olsa belki o insanlar hayatta olurdu. Barış, hayat için her şeyi yapardım ama devlet yetkilileri böyle bir şeyi hiç düşünmedi” dedi. ABD destekli teröristler katliam yaptı. HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya da, ”Esir kampını Türkiye bombaladı ve öldükleri anlaşınca durdular. Savaş tezkerelerine evet diyenler şimdi ağıt yakıyor” ifadelerini kullandı.

Yasak, tipi ve Sevgililer Günü

Cumhuriyet, Marmara Bölgesi, önceki gece başlayan şiddetli kar yağışıyla birlikte beyaza büründü. İstanbul, sokağa çıkma kısıtlaması ve şiddetli rüzgarla birlikte tipiye dönüşen kar yağışı nedeniyle en sakin günlerinden birini geçirdi. Yasak ve tipi, en çok günlerdir 14 Şubat Sevgililer Günü’ne hazırlanan çiçekçileri etkiledi. Diğer yandan köy okullarında ikinci dönem yüz yüze eğitim başlanıyor. Eğitimciler kaygılarını dile getirdi.

Operasyonlar son sürat

Diriliş Postası, Kaçmaya çalışan eli kanlı teröristlere nefes aldırmayan Kahraman Mehmetçik’in operasyonları son sürat devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı, Gara’da tespit edilen ve paramotor ile kaçmaya çalıştıkları anlaşılan 3 PKK’lı terörist SİHA’larımız tarafından etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Böylece ölü terörist sayısı 53’e çıktı.

Savaş uzarsa sorumlusu biz değiliz

Doğruhaber, Taliban, Afganistan’daki askeri işgali sona erdirmesi için Batılı güçlere çağrıda bulunarak, Afgan halkının Afgabistan’ı savunmaya devam edeceğini ve savaşın devam etmesi durumunda bunun sorumlusunun da kendileri olacağınıın altını çizdi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error code: 522