Dolar 28,9846
Euro 31,2142
Altın 1.864,65
BİST 7.913,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 11°C
Çok Bulutlu
İstanbul
11°C
Çok Bulutlu
Paz 12°C
Pts 11°C
Sal 13°C
Çar 15°C

Anne-kızı darp ettiler

Başlıklar

Gazete Özetleri Anne-kızı darp ettiler

Korkusuz Gazetesi Anne-kızı darp ettiler. İnsanların hoşça vakit geçirdiği eğlence mekanları, artık kadına yönelik şiddet olaylarıyla gündeme geliyor. Ayvalık’ta Açelya Çelik, annesi ve iki arkadaşı, garsonun getirdiği içeceğin menüdekiyle aynı olmadığını görünce itiraz etti. Bunun üzerine iddiaya göre mekan sahibiyle grup arasında tartışma çıktı. Çelik’in iddiasına göre, mekan sahibi Sadık K., önce genç kızın kolundan çekti, direnince de yüzüne yumruk attı. Burnu kırılan ve yüzünde ezik oluşan Çelik, darp raporuyla birlikte jandarmaya gidip şikayetçi oldular.

Akşam Gazetesi ”Uyku faciası”. Akşam Gazetesi Manşet. Karabük’ten İstanbul’a gelen yolcu otobüsü Kuzey Marmara Otoyolu’nun Sarıyer mevkiinde kontrolden çıkarak üst geçide çarptı. Feci kazada şoför dahil 5 kişi hayatını kaybetti, 10’u ağır 25 kişi yaralandı. Kazanın, sürücü Doğan Duygulu’nun uyuması yüzünden meydana geldiği anlaşıldı. Yolcuların, daha önce iki kez uyuyakalan sürücüyü dinlen diye uyardıkları ancak Duygulu’nun uyarılara aldırış etmediğini öğrenildi.

Analiz Gazetesi ”TMO Genel Müdürü stokçuları uyardı”. Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürü Ahmet Güldal, sektörün dışındaki kişilerin buğday alımları gerçekleştirdiğini gördüklerini belirterek, ”Salgın nedeniyle gıda fiyatlarının yükseleceği beklentisiyle üretici hasattan sonra ürünlerini satmadı, elinde tutuyor. Sektör dışı hububat-bakliyat ticaretinde daha önce yer almayan kişilerin alımları gerçekleştirdiğini gözlüyoruz. Bu eylemler stoklama mantığıyla yapılıyorsa, TMO geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da piyasa regülasyonunu keskin ve ciddi şekilde sağlayacaktır” dedi.

Anayurt Gazetesi

”Çiftçi sayısı 97 bin azaldı”. Anne-kızı darp ettiler. SGK ve İŞKUR mayıs verilerinin değerlendirdiği TEPAV İstihdam İzleme Bültenine göre, mayıs ayında Türkiye genelinde esnaf sayısı geçen senenin aynı ayına göre yüzde 2,9 ile 63 bin artarak 2 milyon 219 bin oldu. Bir önceki aya göre esnaf sayısı 20 bin arttı. Mayıs 2020 verilerine göre Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletme sayısı 1 yılda 3 bin azalarak 1 milyon 826 bin oldu. Mayıs ayında çiftçi sayısı Türkiye genelinde geçtiğimiz senenin aynı ayına göre yüzde 14,2 ile 97 bin azalırken, bin önceki aya göre 449 arttı.

Aydınlık Gazetesi ”Virüs buralardan azalıyor”. Rize’de günlük yeni korona vaka sayısı 100’ü buluyor. Vatan Partisi İl Başkanı Salih Öksüz’e göre artışın sebebi düğün ve nişanlar. Çözüm önerisi davetlerin aralık ayına kadar ertelenmesi. Saadet Partisi İl Başkanı Av. Muhammet Kaçar da çay hasadındaki yoğunluğa dikkat çekti. İyi Parti İl Başkanı Av. Ayşegül Özyanık da ekonomik nedenlerin de etkisiyle sağlığın ikinci plana atıldığını belirtti. Kaçar ve Özuyanık’a göre kurallara uyulmalı, maske takılmalı, hijyene özen gösterilmeli.

Cumhuriyet Gazetesi ”Ayasfoya aşk mı ziyaret mi”. Cumhuriyet Gazetesi Manşet. 1967 ile 1970 yılları arasında başını Milli Türk Talebe Birliği’nin çektiği siyasal İslamcılar Ayasofya’da namaz kılmayı hep bir simge ve idol haline getirdi. Korsan namaz kavgaları çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ”ağabeyim” diyerek elini öptüğü ve Meclis Başkanı yaptığı MTTB Başkanı Kahraman başrolde oldu. 86 yıl sonra ibadeta açılan Aysofya’da ise Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’ın 24 Temmuz’da kıldırdığı namazda, minbere elinde kılıçla çıkıp, müze yapılması iradesine beddua okuması tartışmalarına, 8 Ağustos’ta İYİ Parti lideri Akşener’e ”evine dön” çağrısı tartışmaları eklendi.

Doğru Haber Gazetesi Anne-kızı darp ettiler

”Ev sahipleri durmadan kira yükseltiyorlar”. Anne-kızı darp ettiler. İstanbul Fatih’te kiralık evde oturan Yahya Altun isimli vatandaş da, ”Buradaki evler hem eski, hem küçük, hem de çok pahalı. Ev sahipleri de verilen fiyatın çok yüksek olduğunu dillendiriyorlar. Ancak buna rağmen kiralarda indirime gitmiyorlar. Filan kişi evini şu kadar kiraya veriyor ben de bu fiyata veriyorum diyerek bizi zor durumda bırakıyorlar. Bu konuda ev sahiplerinden ve yetkililerden ciddi adımlar atılmasını talep ediyoruz.” diyerek hükümete ve ev sahiplerine çağrıda bulundu.

Evrensel Gazetesi ”Biriken öfke taştı”. Evrensel Gazetesi Manşet. On binlerce Lübnan’lı, 4 Ağustos patlamasından sorumlu tuttukları hükümet ve yetkilileri, ”Halk rejimin devrilmesini istiyor” sloganlarıyla protesto etti. Öfke sokaklara sığmadı, bakanlıklar ve Bankalar Birliği binası işgal edildi. Polis ve ordu halkı şiddetle bastırdı. Enformasyon Bakanı Menal Abdussamed ”Beklentilerini karşılayamadığımız Lübnanlılardan özür diliyorum” diyerek istifa etti. Ayrıca 5 milletvekili de patlama nedeniyle istifalarını sundu. Vekillerden Paula Yakuban, milletvekillerini toplu istifaya çağırdı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

skype show
cam show
whatsapp show
görüntülü sohbet siteleri
canlı sohbet siteleri
görüntülü chat
+18 sohbet siteleri