Dolar 32,5143
Euro 34,9020
Altın 2.432,10
BİST 9.813,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Baby Face Beauty Nedir? Nasıl Yapılır?

Başlıklar

Baby Face Beauty Nedir? Nasıl Yapılır?

İnsanların büyük bir kısmı günümüzde artık cilt yapısının görünümüne daha önceki dönemlere nazaran çok daha fazla önem veriyorlar. Öyle ki artık insanlar çok daha genç yaşlarından itibaren ciltlerini korumak adına pek çok farklı konuyu inceliyor ve gerekli olan her bir adımın üzerinde özenle durmak istiyorlar. Özellikle de son dönemlerde artık teknolojinin de gelişmeye başlaması ile beraber birçok kişi ciltleri ile alakalı çok daha profesyonel anlamda çalışmaların yapılması adına farklı yöntemleri inceleyerek aralarından en iyisini seçmek istiyorlar. Her ne kadar günümüzde artık birbirinden farklı yöntemler insanlara sunuluyor olsa da Baby Face Beauty ortaya koymakta olduğu avantajlar ile beraber kendini rakiplerinden ayırmayı başarıyor.

Cildinizin İhtiyaç Duydukları Tek Bir Uygulamada

Genel olarak ciltlerde ortaya çıkan her bir sorunun belli nedenleri bulunmaktadır. Bu nedenlerin bilinmesi, sorunun tekrarlaması bakımından insanlara oldukça ciddi anlamda cevaplar verilmesini sağlamaktadır. Fakat sorunların önüne geçilmesi ile sorunların giderilmesi arasında farklar bulunmaktadır. Eğer ki cilt yüzeyinde oluşan sorunlar konusunda atılması gereken adımların üzerinde özenle durulmaz ve hatalar yapılırsa, sorunların giderilmesi şöyle dursun çok daha farklı sorunların ortaya çıkması gibi bir durum meydana gelebilir. Dolayısıyla bu tarz olumsuzlukların kendini göstermesini engellemek adına devreye şimdilerde Baby Face Beauty uygulaması geliyor. Alanında deneyimli isimler tarafından yapılmakta olan bu özel lazer uygulaması ile beraber başta güneş gibi dış etkenlerin beraberinde getirmiş olduğu lekeler olmak üzere pek çok farklı sorunun en iyi şekilde giderilmesi de mümkün hale gelmiştir. 

Baby Face Beauty Nedir? Nasıl Yapılır?

Baby Face Beauty Nedir? Nasıl Yapılır?

Son dönemlerde hakkında çok fazla araştırmaların yapılmakta olduğu Baby Face Beauty uygulaması aslında Thulium lazerinin uygulanması işlemidir. Tercih edilen bu lazer türü infrared enerji yaymasını sağlayan 1927 nanometre dalga boyuna sahiptir. Doğru bir şekilde kullanılması ile beraber cildin deri tabakasının altında yer alan yüzeye ve burada kolajen üretiminin merkezi konumunda olan papiller dermis tabakasına direkt şekilde etki edilmesi sağlanmaktadır. Şimdilerde konu lazer ile ciltteki sorunların giderilmesi olduğu zaman insanların karşılarına pek çok farklı tedavi türü çıkıyor. 

Bu tedavi türlerinin çok büyük bir kısmı ise yalnızca cildin üst deri tabakasının üzerinde etkili olmaktadır. Lakin tedavinin yapılmasından sonra işlemin yapıldığı bölgede morarma, kabuklanma gibi farklı tahribatlar kendini gösterebilmektedir. Böyle olunca da yapılan tedavi kişilerin isteklerini karşılamaktan ziyade farklı sorunlar ile de karşı karşıya kalmalarına neden olabiliyor. Baby Face Beauty uygulaması esnasında yapılacak seanslarda ise öncelikli olarak ciltte kişilerin sorun yaşadıkları konulara odaklanılmakta ve daha sonrasında da bunların giderilmesi adına gerekli çalışmalar yapılmaya başlanacaktır. Uygulama sırasında ciltte gözle görülmeyecek tarzda lazer ışıkları kullanılarak mikro kanallar oluşturulmaktadır. Kanalların oluşturulmasından sonra ise cilt ile alakalı sorunların giderilmesi adına seçilmiş ampuller özel olarak kullanılarak derinin alt tabakalarına indirilmektedir. 

Bilindik tarzda yapılan deri üstü uygulamalarının aksine Baby Face Beauty uygulamasında ürünlerin derinin altına inerek sorunların olduğu bölgelere nüfus etmesi ile beraber cildin parlaklığının arttırılması, gençleşmesi ve leke sorununun ortadan kaldırılmasına yardımcı olunmaktadır. Bununla beraber www.babyfacelazer.com bünyesinde sunulan Baby Face Beauty uygulaması ile beraber kırışıklıkların düzeltilmesi ve cildin tazelenmesi, elastikiyet sorunu yaşayan ciltlerde bu sorunların giderilmesi sağlanmaktadır. Son dönemlerde yakalamış olduğu başarılı sonuçlar ile en iyi cilt bakım ve tedavi yöntemi olan Baby Face Beauty uygulaması ile beraber cilt daha öncesinde olmadığı kadar güzel ve sağlıklı bir görüntüye ulaşarak bu görüntü çok uzun zamanlar korunmaya devam eder. 

 

 

Advertisement

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error code: 522