Dolar 32,4373
Euro 34,4579
Altın 2.479,08
BİST 9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çar 21°C
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 17°C

Bingöl’ün tamamı afet kapsamına alınsın

Başlıklar

Gazete özetleri Bingöl’ün tamamı afet kapsamına alınsın

Kent gazetesi Bingöl’ün tamamı afet kapsamına alınsın. Birinci derecede deprem bölgesinde yer alan ve tarih boyunca defalarca yıkıcı depremlere sahne olan Bingöl, 14 Haziran 2020 tarihinde Karlıova’da meydana gelen 5,7 büyüklüğündeki depremle yeniden gündeme geldi. Depremin ardından açıklamalarda bulunan uzmanlar, Bingöl’de özellikle Yedisu bölgesinde 7’nin üzerinde deprem beklendiğini sık sık dile getiriyor. Bingöl’ün deprem gerçeği, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan’ın da gündemindeydi. Meclis genel kurulunda konuşan Türkkan, Bingöl’ün tamamının afet kapsamına alınması gerektiğini ifade etti.

Haber 12 gazetesi ”Direkten düşen işçi hayatını kaybetti”. Bingöl Gazeteleri Manşet’i. Yedisu ilçesinde bir mezra da elektrik direğinde çalışma yapan işçi düşerek hayatını kaybetti. Olay, İlçeye bağlı Elmalı Köyü Cevizli mezrasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, elektrik dağıtım şirketinde çalışan 24 yaşındaki Serkan Sözden, dengesini kaybederek aşağı düştü. Arkadaşları tarafından haber verilmesi üzerine olay yerine giden sağlık ekipleri Sözden’İn hayatını kaybettiğini belirledi. Hastane morguna kaldırılan ve otopsi yapılan Sözden’in cenazesi köyünde toprağa verildi.

bitlisDideban gazetesi ”Anadolu Gençlik Derneğinden gazetemize ziyaret”. Anadolu Gençlik Derneğinin amacı gençleri her türlü kötü alışkanlıktan uzak tutup milli değerlere bağlı olarak yetiştirmek olduğunu ifade eden Anadolu Gençlik Derneği Bitlis Şube Başkanı Abdurrahim Doğru sözlerini şu şekilde sürdürdü. Bu yola çıkarken tek amacımız Allah’ın rızasını kazanarak gençleri terörizm ve uyuşturucu batağından kurtarmaktı. Kurulduğumuz günden bu yana bir çok genç kardeşimize ulaşıp dertlerini dinleyip bir nebzede olsa çareler üretmeye çalıştık.

Şark gazetesi Bingöl’ün tamamı afet kapsamına alınsın

”Bitlis’te bir bina karantinaya alındı”. Bingöl’ün tamamı afet kapsamına alınsın. Bitlis’in Ahlat ilçesinde bir bina, yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında karantinaya alındı. Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, Kovid-19 pozitif vaka tespit Edilen bir apartmanın İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla karantinaya alındığı belirtildi. Açıklamada, şunlar kaydedildi: ”İki kubbe Mahallesi’ndeki bir bina, pozitif vakaların görülmesi ve temaslı kişilerin bulunması sebebiyle geçici süreyle karantinaya alınmıştır.

Tatvan sesi gazetesi ”Bitlis Belediyesinden Kaldırım ve Çevre Düzenlemesi”. Bitlis Gazeteleri Manşet’i. Bitlis Belediyesi, kaldırım yenileme ve çevre düzenleme çalışmalarını hızla sürdürüyor. Kent merkezinde kaldırım yenileme ve çevre düzenleme çalışmalarına hızla devam eden Bitlis Belediyesi, mahallelerdeki hizmetlerini de eş zamanlı olarak sürdürüyor. Bitlis Belediyesi, mahalle yollarını kilit parke taşı döşeme çalışması yaparak, mahalle sakinlerini yazın tozdan kışın ise çamurdan kurtaracak. Fen İşleri Müdürlüğü koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Atatürk Mahallesi’nin bozula yolları söküp yerine yeniden kilit parke taşı döşemesi yaptı.

Bolu gazetesi ”Bu tuzağa düşmeyin”. Bolu Gazeteleri Manşet’i. İnternetten Protein ve Spor malzemesi almak isteyen birçok kişi verdikleri paradan da oluyor. Bolu’da ve birçok ilde internet üzerinden spor ve protein malzemeleri almak isteyen birçok vatandaş dolandırıldıklarını anlayınca soluğu emniyette aldı. Bolu’da ve birçok ilde bu tuzağa düşenler Protein Market isimli internet sitesi üzerinden sipariş verdiklerini ve siparişlerinin gelmediğini paralarında iade edilmediğini belirtti. Bu tuzağa bir çok kişinin düştüğü belirlendi.

Abant gazetesi Bingöl’ün tamamı afet kapsamına alınsın

”İlk günkü heyecanla anıldı”. Bingöl’ün tamamı afet kapsamına alınsın. 17 Temmuz 1934’te Bolu’yu ziyaret eden Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Bolu’ya gelişini 86. Yıl dönümü Anıt Park’ta düzenlenen tören ile kutlandı. Düzenlenen törene Bolu Valisi Ahmet Ümit, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Garnizon Komutanı Vekili Piyade Albay Yavuz Çankaya, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. İstiklal Marşı ve Saygı duruşu ile başlayan tören Atatürk Anıtına çelenk bırakıp anıt defterinin imzalanması ile devam etti.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error code: 522