Dolar 32,5135
Euro 34,5719
Altın 2.491,16
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 18°C

Bizim belediyemiz bir numara olmalı

12 Şubat Cuma 2021

Başlıklar

Bizim belediyemiz bir numara olmalı

Güne bakış, Amasya Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü tarafından hazırlanan OKA destekli ”Modern Müze Yönetimi” projesi kapsamında müzelerde görev alacak personele verilen eğitimim ardından sertifika töreni gerçekleştirildi. Törende konuşan Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı: ”Arkadaşlar hocalarımızdan ders aldınız. Sorumluluğunuz misli misline arttı. Ben bilmiyordum yok. Biz belediye olarak her zaman ger işe bir numara olarak talibiz. Bizim belediyemiz bir numara olmalı. Bir belki bakıldığında sayısal ağırlığı gözükmede ama genel manada baktığımızda bir olmadan herhangi bir şeyin arkasına koymadan veya birin altını doldurmadan hiçbir şey yapamazsınız.

Başkan Sarı’ya teşekkür ziyareti.

Hedef, Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, 55 evler mahalle muhtarı Emre Kaya’yı belediyede misafir etti. Amasya sevdalısı Belediye Başkanı Mehmet Sarı’nın her mahalle adil hizmet götürmesi nedeniyle vatandaşlar adına mahalle muhtarından teşekkürler günden güne artıyor. Bu anlamda belediye tarafından 55 evler mahallesine yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Sarı’ya makamında ziyaret eden Muhtar Emre Kaya mahalle sakinleri adına şahsına ve ekibine teşekkür etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sarı, bir süre sohbet ettiği muhtar Kaya’yı nazik ziyareti ve anlamlı hediyesi için teşekkür etti.

Üç aylara kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz

Objektif, Amasya İl Müftüsü Durmuş Ayvaz, üç aylar ve regaib kandili mesajı yayımladı. Ayvaz mesajında şunları kaydetti: ”Yüce Rabbimizin sayısız lütuf ve ihsanı ile ömrümüze bereket, ruhumuza sükunet katan üç ayların kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bizim belediyemiz bir numara olmalı. Yüce Rabbimizin izni ile 13 Şubat Cumartesi günü Recep ayına kavuşmuş olacak, 18 Şubat Perşembe gününü 19 Şubat Cuma’ya bağlayan gece ise Regaib gecesini idrak edeceğiz.

Vali Masatlı’dan açıklama

Yeni Emel, Vali Mustafa Masatlı, Esra Masatlı Hanımefendi ile birlikte Şehit Piyade Jandarma Onbaşı ali Türker’in annesi Zehra Çoban, Şehit Jandarma Çavuş Özcan Özen’in anne ve babası Meliha-Mustafa Özen, engelli vatandaşımız Dursun Vançin, çeşitli rahatsızlıkları bulunan 66 yaşındaki Cemile Kuru ile annelerini kaydeden Senagül ve Sudenaz Tutar kardeşlere ziyaretlerde bulundu.

Anaokullarında hazırlıklar tamamlandı

Yeşilırmak, Amasya’da 15 Şubat’ta yüz yüze eğitime açılacak anaokullarında hazırlıklar tamamlandı. Yüz yüze eğitim dönemi öncesinde Amasya Zübeyde Hanım Anaokulu’nda sınıflar başta olmak üzere oku koridorları, merdivenler, lavabo ve kapı kolları dahil öğrencileri ortak kullanım alanları dezenfekte edildi. Okulub günlük temizlik işleri ise okulda bulunan 7 görevli tarafından yapılıyor. Okulda masa, sandalye, oyuncaklar ve eğitim malzemeleri dezenfekte edilerek yerine yerleştirildi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error code: 522