Dolar 32,3084
Euro 35,1424
Altın 2.283,69
BİST 8.806,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Botokslu ölümde kan donduran ifade

20 Şubat Cumartesi 2021

Başlıklar

Botokslu ölümde kan donduran ifade

Korkusuz, İstanbul’da, Kübra Boyraz bir güzellik merkezinde kalça dolgusu yaptırdı. Fenalaşan kadın 1 gün sonra öldü. Olayla ilgili yargılanan Öner Ö., Erdal D., Bülent B. ile Ömer E, önceki gün hakim karşısına çıktı. Botokslu ölümde kan donduran ifade. Sanıkların ifadesi ise şoke etti. Bülent B, mahkemede, Öner Ö’nün, Erdal D.’ye ‘İnşallah senin yaptığın işlemden değil de korona veya başka bir hastalıktan vefat etmiştir’ dediğini öne dürdü. Sanıkların 4 yıldan 12 yıla kadar hapsi istenirken, duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

Hakkari’ye bakın susun

Akşam, Kentteki STK’lar ve siyasi partilerin temsilcileri ile çok sayıda vatandaş, ellerinde Türk bayrakları, ”Hakkari teröre karşı tek yürek” ve ”terörü lanetliyoruz” pankartlarıyla yürüdü. Gara’da şehit edilenlerin fotoğraflarını da taşıyan kalabalık, valilik binasına kadar yürüdü. Hakkari Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı İbrahim Adıyaman, ”Hendeklere gömülen PKK’nın alçak saldırıları milletimizi asla yıldırmayacak” dedi.

Nüfus artış hızımız düştü

Analiz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hükümetleri döneminde kadınlara yönelik hizmetlerin odağında hep ailenin yer aldığını söyledi. Kadının ailenin temeli olduğunu vurgulayan Erdoğan, ”Şahitliğini yaptığımız çiftlere en az 3 çocuk tavsiyesinde bulunuyoruz. Geçtiğimiz günlerde nüfus istatistiklerin yayınlandı. Nüfus artış hızının yarı yarıya düştüğü görüldü. Bu iş teşvikle, parayla, pulla olmaz. Nüfus avantajımızı sürdürmemizin yolu aileye sahip çıkmaktan geçiyor” dedi.

Türkiye F-35’teki haklarının peşinde

Aydınlık, Washıngton’da askeri ataşelik de yapmış olan Karataş, şu bilgileri verdi: ”Amerikan sisteminde bu bir çalışma yöntemidir. Lobi şirketi, Türkiye adına imzaladığı anlaşmayı devlete de tebliğ ediyor. Botokslu ölümde kan donduran ifade. Böylece F-35’le ilgili konularda yeni yönetimle daha iyi iletişim kurmanın yolları aranacak, Türkiye’nin tezlerini daha iyi anlatabileceği bir zemin hazırlanmaya çalışacaktır.

Erdoğan’a zor soru

Cumhuriyet, BBP lideri Destici ile görüşen CHP lideri Kılıçdaroğlu, Gara operasyonuna ilişkin Erdoğan’a yönelttiği sorulara yanıt beklediğini söyledi. Kılıçdaroğlu, ”Bir başarısızlık var. Bunu Erdoğan söylüyor. O zaman bir sorumlusu olması lazım. En tepedeki sorumlu Erdoğan değil mi?’ diye konuştu.

İki devletli çözüm şart

Diriliş Postası, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kıbrıs meselesinde 50 yıldır başarısızlıkla sonuçlanan eski çözüm formüllerini tekrar konuşmanın zaman kaybından başka sonuç doğurmaycağını dile getirerek, ”Adada artık 3 devletli çözümden başka bir çıkış yolu olmadığını görüyoruz. Aklıselim sahibi herkesin de bunu görmesini bekliyoruz. Bütün bunları söyledikten sonra şu hususlar asla unutulmamalı. Türkiye’nin ve Kıbrıs Türkünü Kıbrıs ile alakalı yer almadığı hiçbir projenin yaşama şansı yoktur” diye konuştu.

Ben virüse yakalanmam demeyin

Doğruhaber, Muş Devlet Hastanesinde görev yapan Anestesi Uzmanı Ceren Lütfuoğlu, Kovid-19 hastalarının yaşadığı zorlu süreci şu ifadelerle aktarıyor: ”Yoğun bakımda ”Beni artık öldür, dayanamıyorum’ diyen hastalarım oldu. Nefessizliği Allah kimseye yaşatmasın. Çok kötü bir durum. Ailemden Kovid-19’u geçirenler oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error code: 522