Dolar 32,5135
Euro 34,5719
Altın 2.491,16
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Bükülebilir Penil Protez Ve Ameliyatı Hakkında Her Şey

Sertleşme sorunu, çeşitli nedenlerden kaynaklanan ve cinsel hayatı olumsuz etkileyen bir durumdur. Cinsel terapi, oral ilaç tedavisi ve penise ilaç enjekte edilmesi gibi çözümlerin yetersiz kaldığı durumlarda, penil protez implantı kalıcı bir çözüm sunar. Protezlerin tek ve üç parçalı olmak üzere iki türü vardır ve operasyon oldukça basit ve riski azdır.

Penil protez tıbbi tedavilerin yaşanan sertleşme bozukluğunu gidermeden yetersiz kaldığı durumlarda başvurulan bir yöntemdir. Ereksiyon problemleri erkeklerin hayatını olumsuz yönde etkiler. Bu sorunun sebebi kişiden kişiye değişmekle birlikte genel olarak rastlanılan sebepler; kalp damar hastalıkları, tansiyon, diyabet, psikolojik nedenler, ilişkideki duygusal sorunlardır. Fazla sigara ve alkol kullanımı, hareketsiz bir yaşam sürülmesi de ereksiyon sorunlarına yol açabilmektedir.

ekler 2


Tedavi 

Sorunun tedavisinde öncelikle cinsel terapi denenebilir. Sertleşme bozukluğu yaşayan erkek ve bazı durumlarda partnerinde katılımı ile gerçekleşen terapi seanslarında, sorunun tespiti ve stresle baş etme becerisi kazandırma hedeflenir. Bazı erkeklerde yalnızca cinsel terapi tek başına sorunun çözümünde yeterli olabilmekte iken bazılarında yetersiz kalmaktadır. Eşlik eden fizyolojik bir rahatsızlık varsa terapi işe yaramayacaktır. Bu durumda eşlik eden hastalığın tedavisine başlanarak ereksiyon probleminde bir iyileşme olup olmadığı izlenir.

Hastanın durumuna göre bir yol haritası çıkarılır. Terapi işe yaramayan hastalarda oral ilaç tedavisi denenir. Bir diğer adıyla ereksiyon haplarının beklenen olumlu sonucu vermesi için hastanın penisine giden sinir ve dokularda hasar olmaması gerekir. Bu ilaçlar cinsel birleşme öncesi alınarak, uyarılma sonucu penise giden kan akışını artırır ve doğal ereksiyon sürecine destek olur. Sinir hasarları bulunan hastalar ereksiyon haplarına olumlu yanıt vermeyecektir. 

ekler 1

Hapların yetersiz kaldığı durumlarda penise ilaç enjekte edilmesi yöntemine başvurulur. Cinsel hareketten yaklaşık 10 dakika önce enjekte edilen ilaç ile sertleşmenin kolayca gerçekleşmesi hedeflenir. Bu yönteminde işe yaramadığı hastalarda vakum cihazları denenebilir. Vakum cihazlarının uzun süre kullanılması tavsiye edilmez. Uzun kullanımlar sonucu peniste tahriş ve ağrıya yol açabilir. Bu yöntemlerin hiçbirisi kalıcı çözüm değildir. Kalıcı çözüm yolubükülebilir penil protez implantıdır. 

Mutluluk çubuğu sertleşme sorununa kalıcı çözüm isteyen erkeklerde veya diğer tüm yöntemlerin denenip sonuç alınamadığı durumlarda en garanti tedavi yöntemi penis içine yerleştirilen bükülebilir ve şişirilebilir penil protezlerdir. Operasyon esnasında penisten küçük bir kesi ile girilerek, çubuklar yerleştirilir. Operasyon oldukça basittir ve riskleri azdır.

Protezler tek parçalı ve üç parçalı olarak ikiye ayrılır. Mutluluk çubuğu yaklaşık 40 yıldır dünya genelinde tercih edilen ve memnuniyet oranı yüksek bir yöntemdir. Tek parçalı olan protezler daha ekonomik olması sebebiyle sık tercih edilir. Üç parçalı protezler de doğal ereksiyon görünümüne en yakın olan protez olması sebebiyle tercih edilir. Gelişen teknoloji ile iki protez çeşidinin de kullanımı oldukça basit ve konforludur. 

Detaylı bilgi için https://www.mutlulukcubugu.com sitesini ziyaret ediniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error code: 522