Dolar 32,3395
Euro 35,1040
Altın 2.238,45
BİST 8.804,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
9°C
Hafif Yağmurlu
Çar 11°C
Per 11°C
Cum 13°C
Cts 14°C

Burun Estetiği Hakkında – Clinicplast

Eski dönemlerden bu yana burun estetiği çok tercih edilen ve ihtiyaç duyulan, estetik çeşitlerinden biridir. Genel de burnu ile alakalı sağlık problemleri yaşayan ya da yüzüne göre uyumlu olmayan kişiler tarafından yaptırılan bir yöntemdir. 

İnsanlar için, burun görünümü çok önemlidir. Eğer bir görünüm bozukluğu ve sağlık sorunu varsa, estetik yaptırılması önerilir.  Başarılı sonuç veren yöntemler ile yapılır. Bu konu da hekimin profesyonel olması çok önemlidir. 

Başlıklar

Burun Estetiği Nedir? 

Burunun yüz ile daha uyumlu bir hâle getirilmesi görünümünün daha orantılı olması için yapılan estetik şekline, burun estetiği denir. Farklı yöntemler ile yapılır. Kapalı olarak yapılan yöntem, son yıllarda daha çok tercih edilmeye başlamıştır. İyileşme süresi daha hızlıdır. Ayrıca sargı uygulama ve morarma da görülmez. 

Ayrıca burun estetiği yaptırdıktan sonra, önerilere uymak ve dikkatli olmak gerekir.  Doğal durması çok önemlidir. Bazı burunların estetik olduğu belli olur. Denetimsiz tarafından yapılan estetikler çok da başarılı sonuç vermez. Bundan ötürü, hastane ve hekim seçimi konusunda dikkatli olmanız gerekir. Öncesinde fiyat konusunda da bilgi almanız doğru olacaktır. 

Nasıl Yapılır? 

Burun estetiği Burun bölgesi hassas olduğu için, biraz zor olabilir. Özellikle kemer ve et olması durumunda ameliyat daha zor olur. Bunlar sağlık açısından da kişiyi rahatsız eden şeylerdir ve mutlaka estetik önerilir. Genel olarak burun estetiği, bu durumlardan dolayı tercih edilir. Doktor tahlilleri ve muayene sonrası kişiyi uygun bulursa yapar. Yüz ile uyumlu oran hesaplaması yapılarak Estetik uygulanır.

Ameliyatı Kimlere Uygulanır? 

Burun estetiği ameliyatı özelikle herhangi özel bir durum yoksa reşit olanlara uygulanır. Burnu eğri, burun tıkanıklığı ve kemik olan kişiler için acil bir durumdur. Estetiğin amacı, görünümü düzgün hale getirmek, yüzle uyumlu olmasını sağlamaktır. Çoğu kişi farklı problemler ile başvuru yapar. Geniz burunlar, düşük burunlar, uzun ve kemerli burunlar gibi pek çok sorun vardır. 

Hepsi için ayrı yöntemler uygulanır. Estetik sonrası burun daha kibar bir hale gelir. Eğer profesyonel olarak yaptırılırsa, doğal durur. Som yıllarda gelişen tıp ve teknolojiler ile burun ameliyatları daha kolay bir hâle gelmiştir. Sonrasında beklenen görünümü yakalamak için, dikkatli olmak gerekir. Bir in bölgesi korumalıdır. 

Rinoplasti Yöntemleri Nelerdir? 

En çok tercih edilenlerden rinoplasti birçok yöntem ile uygulanır. Burunun problemi burada önemlidir. Ona göre bir yol izlenir. Açık ve kapalı ameliyatlar vardır. Genel olarak burun eğriliği, Kemer, burun genişliği ve düşüklüğü sorunu için yapılan yöntemlerdir. 

Bazı işlemeler de kesi uygulanmasına gerek kalmaz. Bazıları ise daha ağır ve zor olan ameliyatlardır. Yapılan tüm işlemler farkı yöntemler ile yapılır ve ona göre de estetik fiyatları değişiklik gösterir. 

Rinoplasti Avantajları 

Günümüzde tıpın ne teknolojinin gelişmesi ile rinoplasti de daha kolay uygulanmaya başlamıştır. Özellikle iyileşme açısından faydası çoktur. Operasyonlar daha az ağrılı olur bu yüzden de pek çok avantajı olduğu söylenebilir. Özellikle iyi bir hekim tarafından iyi bir hastane de yapılması da rinoplasti ameliyatlarında ayrı bir avantaj sağlar.

Burun Estetiği Fiyatları Nelerdir?

Çok fazla araştırılan konulardan biri burun estetiği fiyatları bu estetiği yaptırmak isteyen kişiler için oldukça önemlidir. Yapılacak olan işleme göre de fiyatlar değişiklik gösterir. Kapalı yöntem daha çok tercih edildiği için, biraz pahalı olacaktır. Bu ameliyatlar genel olarak 1-2 saat sürer. Burun estetiği fiyatları hakkında araştırma yaparak, önceden bilgi sahibi olabilirsiniz. 

Advertisement

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error code: 522