Dolar 32,5798
Euro 34,9832
Altın 2.425,63
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

Çalışma sahasına girmeyin

Başlıklar

Gazete Özetleri Çalışma sahasına girmeyin

Ayrıntılı Haber Gazetesi Çalışma sahasına girmeyin. Yavuz sondaj gemisinin, Kıbrıs açıklarında hidrokarbon arama çalışmalarına devam edeceği bildirildi. Türkiye, Yavuz sondaj gemisinin çalışmalarını yürüteceği alana yönelik 18 Ağustos-15 Eylül tarihleri için yeni Navtex ilan etti. Buna göre, Yavuz, Ertuğrul Bey, Osman Bey ve Orhan Bey gemileriyle birlikte Doğu Akdeniz’de Kıbrıs’ın güneybatısında çalışmaları sürdürecek.

Anadolu Gazetesi ”Bu sonuçları beliyorduk”. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter’dan yeni tip koronavirüs vaka sayılarında artışa ilişkin yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:” 45 günün en yüksek vaka sayılarını açıkladık. Bu sonucu bekliyorduk. Tedbirlere karşı eli kolu bağlı virüs, bizi yıldıramaz. Bu savaşta yine beraber miyiz?.

Dokuz Sütun Gazetesi ”Koyda mahsur kalanlar kurtarıldı”. İstanbul Yerel Gazeteleri. Zonguldak’ın Kilimli ilçesinde, ulaşımı olmayan koyda mahsur kalan 2’si çocuk 8 kişi, sahil güvenlik ekiplerince kurtarıldı. Muslu beldesine bağlı Göbü köyünde önceki akşam saatlerinde denize girerek dalgalara kapılan 2 çocuk ile onları kurtarmaya çalışan 6 kişi sığındıkları koydan kurtarıldı. Bölgeye sevk edilen Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı ekip ve bir firmaya ait römorkör ile AFAD ve jandarma personeli, koya ulaşmak için çalışma yürüttü. Ekiplerin çalışması sonucu kurtarılan 8 kişi, sırayla zodyak bota alındı.

Damga Gazetesi

”Film gibi ama gerçek”. Çalışma sahasına girmeyin. Olay, Talaypaşa Mahallesinde yaşandı. Özel güvenlik görevlilerinin yanına gelen bir kişi, siteye yeni taşındığını belirterek eşyalarını taşıyan nakliye kamyonunun içeriye alınmasını istedi. Özel güvenlik görevlileri, site yönetiminin aldığı karar doğrultusunda nakliye araçlarının saat 18.00’den sonra içeri alınamayacağını bildirdi. Bu duruma sinirlenen kişi, özel güvenlikle tartıştıktan sonra bölgeden uzaklaştı. Bir süre sonra geri gelen kişi otomobille sitenin demir kapısına çarparak kapıyı yerinden söktü.

Günboyu Gazetesi ”5 tonluk mahsul”. Beylikdüzü Belediyesi, Yaşam Bahçesi projesi ile paylaşma ve yardımlaşma ruhunu perçinlemeye devam ediyor. Şimdiye kadar dalından toplanan mahsul bin 656 ailenin evine ulaştırılırken yıllık 30-35 tonluk hasat hedefine de adım adım yaklaşılıyor. İlk günden bu yana büyük ilgi gören ve örnek gösterilen projede şimdiye kadar 5 tonluk mahsul toplandı.

İstanbul Gazetesi ”Bakanlıktan bu kez izolasyon genelgesi”. İçişleri Bakanlığı’nca 81 ilin valiliğine ”İzolasyon Tedbirleri” konulu genelge gönderildi. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre genelgede, daha önce valiliklere gönderilen genelge ile ‘izolasyona tabı tutulan kişi bilgilerinin İl Sağlık Müdürlüklerinden temin edilerek özellikle ilk 7 günlük süre içerisinde izolasyon şartlarına uyulup uyulmadığının denetlenmesi talimatı bildirildiği hatırlatıldı.

İstiklal Gazetesi Çalışma sahasına girmeyin

”Filistinlilere mağarayı bile dar ettiler”. Çalışma sahasına girmeyin. Filistinli inşaat mühendisi Ahmed Amameh ailesiyle birlikte İsrail işgali altındaki Batı Şeria’nın kuzeyinde bulunan Farasın köyünde yaşıyor. Amameh, İsrail makamlarından izin alamayacağını düşündüğü için Farasin köyüne bakan dağın eteklerinde bulunan bir mağarayı mesken tuttu. Mağaranın doğal bir oluşumun olduğunu belirten, bu yüzden İsrail’in mağarayı yasa dışı konut olarak değerlendiremeyeceğini düşünen Amameh, mağaranın ağzına taştan bir duvar ördü ve ortasına ahşap bir kapı yerleştirdi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error code: 522