Dolar 32,5689
Euro 34,8568
Altın 2.429,22
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

Çocuklar okuldan uzaklaşmamalı

Başlıklar

Çocuklar okuldan uzaklaşmamalı

TürkGün, Çocuklar okuldan uzaklaşmamalı. Öğrencilerin bilimsel, sosyal, kültürel, sportif eğitim faaliyetleri ile etkinliklerin yapılacağı telefi programına katılmaları önerisinde bulunan eğitimci Doç. Dr. Yelkin Diker Coşkun, ”Telafi eğitim uygulamasını çocukların okul kavramından uzaklaşmamaları açısından çok faydalı görüyorum” diye konuştu.

Kritik sorunlar havada kaldı

YeniÇağErdoğan ile ABD Başkanı Joe Biden arasında Brüksel’deki NATO Zirvesi’nde gerçekleşen görüşmede, S-400 ve F-35 krizi aşılamadı, ‘soykırım’ iftirası gündeme bile gelmedi. ABD Başkanı Joe Biden ”Çok iyi bir toplantı” oldu derken, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da ”Saygı ve çıkara dayalı verimli bir görüşmeydi” açıklamasında bulundu.

D-8, Saadet dünyasının kuruluş hareketidir

Milli Gazete, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamız, D-8’in kuruluşunun 12’nci yıl dönümünde yaptığı konuşmasında, D-8’in kuruluş manasını anlatmıştı. Erbakan hocamız, D-8’ler kuvveti üstün tutan zulüm dünyası yerine, Hakk’ı üstün tutan yeni bir saadet dünyasının kuruluş hareketidir. D-8’ler, bu yeni saadet dünyasının, 5 milyar insanı bağrında toplayan ”ezilenler” camiasının çekirdeğini oluşturmaktadır.

 

Dubai’de hareketlilik devam ediyor

Aydınlık, Türkiye’den giden ekiplerle Birleşik Arap Emirlikleri istihbaratı, CIA,MOSSAD ve Dahlan’ın ekibi pazar öğleden sonra buluştu, pazarlığa başladı. Sedat Peker kaldığı yerden alındı, bilinmeyen bir yere götürüldü. Yanına haberleşme aracı aldırmadı. Ona eşlik edenler panikledi. Peker geç saatlerde otele bırakıldı.

Merkel’le Türkiye- AB ilişkileri

Yeni Birlik, Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Zirvesi kapsamında Almanya Başbakanı Merkel’le görüştü. Alman hükümeti sözcüsü, iki liderin AB-Türkiye ilişkileri ve Kıbrıs sorununu değerlendirdiklerini söyledi. Sözcüsü Steffen Seibert, Erdoğan ve Merkel’in 24-25 Haziran tarihlerinde yapılacak AB liderler zirvesi öncesinde Türkiye-AB ilişkileri ile Kıbrıs sorunun çözümüne ilişkin BM öncülüğündeki çabaları değerlendirdiğini aktardı.

İnfaz paketi mecliste

Milat, TBMM’de ‘mini infaz paketi’ görüşülecek. Yasa teklifine göre, küçük çocuğu bulunan kadın hükümetlerin cezaları ertelenecek. Hükümetlere, elektronik yöntemlerle mektup alıp gönderebilme imkanı getiren teklife göre, 15 yaşında küçük çocuğu olan 10 yıldan az hapis cezası alan kadın hükümetlerin cezaları ertelenecek. Cezaevinde ziyaret süresi 1 saatten 1.5 saate çıkarılacak.

Sorunlar hala masada

Evrensel, NATO zirvesine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, gergin ilişkiler yaşadığı liderler Biden ve Macron’la görüştü. Gözlerin çevrildiği Biden Erdoğan görüşmesinde Erdoğan’ın yumuşama sinyalleri vermesi dikkat çekti. S-400 krizi ve YPG krizi de çözülmedi. Zirve öncesi Biden’in Ermeni soykırımını tanımasını gündeme getireceğini söyleyen Erdoğan zirve sonrası ise ”Hamdolsun gündeme gelmedi” cevabı verdi.

Zenginlerden daha çok vergi alınsın

Yeni Asya, Aralarında ülkenin önde gelen IT firmalarından STP’nin sahibi Ralph Suikat, Schwarz Pharma adlı ilaç üretim şirketinin sahibi Antonis Schwarz ve ailesinden kalan mirasla milyarder olan Stefanie Bremer gibi isimlerin bulunduğu katılımcılar devletin kendileri gibi aşırı zenginlerden az vergi alınmasından rahatsız olduklarını ve sosyal programlara katkı sağlanması şartıyla daha fazla vergi ödemek istediklerini açıkladılar.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error code: 522