Dolar 32,5906
Euro 34,7716
Altın 2.413,85
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 19°C

Eşini bıçaklayıp eşarpla boğdu

Başlıklar

Eşini bıçaklayıp eşarpla boğdu

Korkusuz, Bursa’da Atalay D. bir süredir ayrı yaşadığı eşi Bircan D.’nin temizlik görevlisi olarak çalıştığı liseye gitti. Burada çift arasında kavga çıktı. Atalay D. karısını önce bıçakladı sonra eşarpla boğdu. 2 çocuk annesi Bircan D. kaldırıldığı hastanede çabalara karşın kurtarılamadı. Gözaltına alınan ve tutuklanan Atalay D. sorgusunda, ”Öldürmek için gittim. Keşke kendimi de öldürseydim” dedi… Eşini bıçaklayıp eşarpla boğdu.

Turizme bir müjde daha

Akşam, Erdoğan, ay sonunda bitecek turizmdeki KDV indiriminin 1 ay uzatılmasını talep eden Kültür Bakanı Ersoy’a destek verdi: ”Kabine toplantımızda masaya yatırırız, inşallah müjdeyi veririz. Aşılamada atılımla yeni bir döneme giriyoruz.” ”Kültür ve Turizm Bakanımız gidilmedik ülke bırakmadı. Almanya, İngiltere, Rusya… Sonunda bu ülkelerden müjdeler gelmeye başladı. Sağlık hizmetleri konusunda benim diyen ülkelerin bile yapamadıklarını yaptık.”

KDV indirimi masada olacak

Analiz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Kemer’de NG Phaselis Bay Otel’in açılışında önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan açılışta, ”Aşılamada atılımla birlikte inşallah hep beraber yeni bir döneme giriyoruz” dedi. Turizmde KDV indirimine de değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan ”Pazartesi günü Kabine Toplantımızda tekrar bunu masaya yatırırız” açıklamasında bulundu.

Düzenleme yapılsın devlete yük olmasın

Aydınlık, Uzun, karayolu yük taşımacılığında ülke kaynaklarının mafyavari insanların eline geçtiğine dikkat çekti. Sektörde nakliye organizatörlerine bağlı komisyon sistemi olduğunu belirten Uzun, bu organizatörlerin kimisinin belgesi olduğunu kimisinin olmadığını ifade etti. Uzun, taban ve tavan fiyat uygulamasına geçmeyi, bireysel taşıyıcılara plaka sınırlandırılması getirilmesini önerdi. Eşini bıçaklayıp eşarpla boğdu.

Öncü deprem değil 

Cumhuriyet, Deprem uzmanları, büyük Marmara depremini Kuzey Anadolu fayı üzerinde beklediklerini belirterek ”Burası büyük depremin beklediği bölge değil. Kuzeye giden kollarda olan depremlerden biri. Şehir içinden geçtiği için şiddetini yüksek hissettik” dedi. Uzmanlar, can güvenliği için binaların güçlendirilmesini bir kez daha hatırlattı.

Kalbin zaferi

Diriliş Postası, Türkiye’ye veya Azerbaycan’a yönelik herhangi bir tehdit ya da saldırı durumunda iki ülke birlikte karşılık verecek. İki ülke savunma sanayiinin gelişmesi konusunda ortak çalışmalar yürütecek, teknoloji paylaşımı yapacak. İki ülke stratejik Güney Gaz Koridoru’nun hayata geçirilmesinde öncü rol oynayacak. Türkiye’den Çin sınırına kadar tüm Türk dünyasını karayolundan birleştirecek Zengezur Koridoru açılacak.

Siyonist işgalcinin alçak planı

Doğruhaber, Filistin ile işgal rejimi aşı takası anlaşması yaptı. Buna göre Filistin, işgal rejiminden 1 milyon doz aşı alacak bunun karşılığında ise BionTech-Pfizer’dan eylül ve ekimde alacağı aşıları işgal rejimine verecekti. İşgal rejimi anlaşma kapsamında önceki gün 100 bin doz aşıyı Filistin’e teslim etti. Ancak aşıları teslim alan Filistinli yetkililer, işgal rejiminin alçak oyunuyla yüzleşti. İşgal rejimi elindeki son kullanma tarihi yaklaşan aşıları gönderdiği ortaya çıktı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error code: 522