Dolar 32,5575
Euro 34,8784
Altın 2.436,85
BİST 9.708,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Eşya Depolama Ücretleri

İstanbul’da en çok tercih edilen eşya depolama şirketi olan Çolakoğulları nakliyat ile artık ev eşyalarınız güvende depolanmaktadır. Ekibimiz tarafından sistemli bir şekilde tüm eşyalarınız ÖZEL ODALI depolarımızda muhafaza edilmektedir.

İstanbul Eşya Depolama Şirketleri

İstanbul’da depolama şirketleri ile ilgili araştırma yaptığınızda bu alanda en çok tercih edilen firmanın Çolakoğulları olduğunu görebilirsiniz. Alanında bu büyük başarısını sadece İstanbul değil, İzmir ve Ankara bölgelerine de taşımıştır. Kaliteli ekibi ile sayısız başarılara imza atan şirketimiz ile sizlerde tanışabilirsiniz

esya depolama

Ev Eşyası Depolama Ücreti Ne Kadar?

Firmamız tarafından ev eşyası depolama ücretleri değişkenlik göstermektedir. Eşyalarınızın miktarına istinaden m3 ya da m2 fiyatı alabilirsiniz. Firmamızın da 3 çeşit depolama alanı olduğu için bu alanlarımız 10 m2, 15 m2 ve 20 m2 olarak değişkenlik göstermektedir.

10 M2 aylık bedeli; 650 TL , 15 M2 aylık bedeli; 800 TL ve 20 M2 aylık bedeli; 900 TL olarak belirlenmiştir.

Çolakoğulları eşya depolama şirketi olarak bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Firmamız mevcut hizmetlerinde müşterilerine her konuda destek vermektedir. Ödeme zamanlarında esneklik payı bırakmaktadır. Depolama süreci boyunca herhangi bir sigorta masrafı yada farklı bir masraf müşterilerimize yansıtılmamaktadır. Çolakoğulları olarak hem Anadolu hem de Avrupa yakasında aynı hizmetlerimiz mevcuttur. Sizlerde firmamız ile bu çalışmalarınızı başarılı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

 

 

 

Advertisement

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error code: 522