Dolar 32,5440
Euro 34,8790
Altın 2.429,98
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C

Güncel Göğüs Estetik Yöntemleri 2022 – Dr. Ekrem Keskin

Genel itibariyle; meme büyütme tedavisine ihtiyaç duyan kişiler genellikle estetik bakımdan göğüslerinin daha büyük durmasını isteyen kadın gruplarıdır. Kişide belirli nedenlerden dolayı meydana gelen küçük, dolgun olmayan ve hacimsiz meme yapısı kişiyi sosyal hayatında ve özgüven bakımından son derece olumsuz etkiler.

Kişinin giyimini, duruşunu her türlü sorunu etkileyen bu problem uygulanan meme büyütme tedavisi ile yok edilebilir. Bu tedavi son derece etkili sonuçlar verip kişinin yaşam kalitesini artırmaya neden olabilir. 

Başlıklar

Meme Büyütme Estetiği

Meme büyütme estetik ameliyatı gelişen imkanlar doğrultusunda, kendini yenilemeyi başaran bir tedavi türü olup aynı zamanda kişilerin kendine olan özsaygı probleminin de yerine gelmesine katkıda bulunur. Bu kapsamda; meme büyütme estetik ameliyat işleminde öncelikle kişide bu tedaviye engel herhangi bir sağlık sorunu var mı diye bakılır, yok ise bu işlem uygulamaya konulur. 

Kişide belirli nedenlerden dolayı meydana gelmiş küçük veya hacimsiz meme yapısı için öncelikle gerekli incelemeler yapılır ve kişiye en uygun olan tedavi yöntemi ve şekli belirlenir. Bu doğrultuda kişi hayal ettiği meme durumuna sahip olabilir. 

Meme Büyütme Hangi Durumlarda Yapılır?

Meme büyütme estetiği doğuştan küçük yapıda olan memelere veya hamilelik fazla kilo kaybı gibi temel sorunlardan dolayı kişide meme sarkması meydana gelebilir. Buda hacimsiz küçük dolgun olmayan bir görüntüyü kişiye sunulabilir. Meme büyütme tedavisi ile bütün bunlara son vermek mümkün olup kişi istediği göğüs yapısına kavuşma şansını yakalayabilir. 

Meme Büyütme Yöntemleri Nelerdir?

Kişilere ihtiyaç sonrasında uygulanan ve son derece etkili bir çözüm olan meme büyütme tedavisi kişiye herhangi büyük bir sorun gelmeden, kolay ve tecrübeli bir şekilde işlemi hastaya uygulayabilirler. Meme büyütme tedavisi iki farklı şekilde uygulanır. Bu yöntemlerden biri silikon olup bir diğer yöntem ise liposuction işlemidir.

Silikon yönteminde kişinin meme kası altına protez silikon adı verilen bir madde konulur ve bu madde kişinin meme yapısını daha büyük bir hale getirir. Etkili yöntemlerden biri olan liposuction yönteminde ise, kişinin vücudunun belirli bölgelerinde fazla bulunan yağlar alınarak kişinin meme dokusuna transfer edilir. Böylece kişinin meme yapısı daha hacimli bir hale gelecektir. Bu iki yöntemde de amaç, kişinin meme yapısını büyütmek olup son derece etkilidir. 

Meme Küçültme Öncesi Hazırlık Detayları Nelerdir? 

Kişilere ihtiyaç doğrultusunda uygulanan meme küçültme ameliyatı öncesi kişilerin bilmesi ve dikkat etmesi gereken belirli kurallar vardır. Kişiler bu kurallara dikkat ederek daha sağlıklı bir tedavi ve iyileşme süreci geçirebilirler. 

Bu kapsamda meme küçültme tedavisi öncesi, kişiler sigara kullanımını en az seviyeye indirmelidirler. Aksi takdirde iyileşme süreci daha uzun bir hal alabilir. Bunun nedeni ise sigaranın kişinin vücudunda bulunan oksijen miktarını en az seviyeye indirmesidir 

 

Sonrası Nelere Dikkat Edilmelidir?

Uygulanan meme küçültme sonrası kişiler, göğüslerine herhangi bir darbe almamaya son derece dikkat etmelidirler. Bununla birlikte doktorun tavsiye etmiş olduğu egzersizleri en doğru bir şekilde uygulayıp verilen ilaçlarda düzenli olarak alınması gerekir. 

Dikleştirme Nasıl Yapılır?

Uygulanan meme dikleştirme ameliyatı kişide sarkmış olan fazla derileri toparlayarak yapılan bir işlemdir. Bu tedavi son derece etkili olup aynı zamanda kişiye yeni bir görüntü kazandırır. 

Meme Dikleştirme Kimler Olmalı? 

Uygulanan meme dikleştirme tedavisini meme yapısının hamilelik biranda çok fazla kilo kaybı ileri yaşın verdiği etkenler doğrultusunda sarkması gibi nedenler için uygulanan bir tedavi işlemdir

Kişide görülen bu semptomlar sonrası meme dikleştirme işlemi uygulanabilir. 

 

 

 

Advertisement

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error code: 522