Dolar 32,3351
Euro 35,1893
Altın 2.248,01
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Sal 9°C
Çar 12°C
Per 12°C
Cum 13°C

İstanbul Plaket

Çeşitli madalyalar, plaketler ya da benzer birçok ürün grupları insanların ödüllendirilmesi konusunda en çok faydalandıkları ürünlerden biridir. Günümüzde birbirinden arklı metal üretilmiş, plastik ya da pirinçten üretilen pek çok çeşitlilikte plaketler, kristal plaket gibi modellerle beraber seçimlerinizi en iyi şekilde yapabilirsiniz.

Spor müsabakalarından tutun da iş yerlerinde kurumsal olarak bir madalya, plaket verilmesi gibi pek çok alanda birbirinden farklı şık ve kaliteli plaket modelleriyle beraber seçimlerinizi yapabiliyorsunuz. Bununla ilgili olarak günümüzde kristal plaketler, çinili plaketler, 3d kristal ya da benzer çeşitlerde kadife plaket gibi ürün gruplarından dilediğiniz gibi değerlendirmelerde bulunabilirsiniz.

Özel ödül törenlerinde faydalanacağınız şekilde birçok ödül kupaları adı altında bulacağınız bu plaketler, birbirinden farklı sebeplere bağlı şekilde özel etkinliklerde başarısını gösteren insanların ödüllendirilmesi için plaket imalatı önemli bir yere sahiptir. Bu anlamda yararlanabilmek adına kupa tipi özel plaket türleriyle beraber ister kurum adınıza isterseniz kişi adına özel şekilde plaket çeşitleriyle beraber seçimlerinizi en iyi şekilde yapabilirsiniz.

Plaket Çeşitleri Nelerdir?

Müsabakalara göre özel olarak spor plaketler, çeşitli organizasyonlar, ödül törenleri ya da tebrikler gibi birçok plaketler bulunur. Genelde plaket denilince ilk akla gelen şey deri kutulu, kadife kutularında yapılan ahşap, plastik, pirinçten yapılan plaket türleridir. Günümüzde bu plaket çeşitleriyle beraber sevdiklerinizi mutlu etmek ve onlara özel şekilde de plaket seçenekleriyle beraber seçimlerinizi her zaman yaparak doğru müsabakalara en doğru plaket çeşitlerinden de faydalanmış olabilirsiniz.

Elbette hediye olarak da sevdiklerinize özel şekilde plaket seçeneklerinden faydalanabiliyorsunuz. Örneğin İstanbul plaket ile birlikte değerlendirmeleriniz olursa gümüş tabakta, pirinç plaketlerle, deri kutulu plaket seçenekleriyle arkadaşlarınıza, sevdiklerinize, eşinize, anne veya babanıza özel “yılın en iyi annesi” gibi özel temalı şekilde de plaket çeşitlerinden faydalanabilirsiniz.

Çok sevdiklerinize özel “yılın en’i” şeklinde alacağınız cam tabak plaket çeşitlerinden kristallere, VIP ahşap modellerinden tutun da pirinç, deri, gümüş, kadife gibi pek çok çeşitlilikte kişiye özel isimlerin yazılı olduğu plaketler bulunur. Bu tercihleri yaparken de cam tabaklarla ya da ahşap modellerle beraber İstanbul Plaket kalitesiyle plaketlerinizi yaptırabiliyorsunuz.

Siparişlerinize göre kullanılacak olan özel plaket çeşitlerine uygun hem hammadde hem de saklama kutularında özel şekilde çeşitli plaketler vardır. Bu plaketler, istekleriniz doğrultusunda hem cam tabak hem de ahşap modellerde oluyor, plaketlere göre de hem deri hem de kadife malzemeleriyle beraber seçimlerinizi de yapabiliyorsunuz. Kutu tasarımlarında da özel tasarımlara sahip olabilir ve sevdiklerinizi mutlu edecek, onların en çok seveceğini düşündüğünüz tarzda en yeni şekilde ürün çeşitlerine bakabilirsiniz.

Bu alanda en iyisi olan plaket İstanbul günümüz koşulları altında zengin ürün çeşitleriyle beraber Türkiye’nin her yerinden sipariş alan, özel olarak kişiye özel şekilde plaket üreten bir markadır. Her geçen gün güçlü markanın en yeni modelleriyle beraber birçok seçeneklere göz atabilir ve seçimlerinizi de buna göre yapabilirsiniz. Yıldızlı, madalyalı, isteklerinize göre amblem, logo, tasarımın da içerisinde olduğu birçok tasarımda seçimler yapabilirsiniz.

Kişiye özel mezun oluşundan tutun da takdir etmek adına kurumsal alanda da faydalanacağı şekilde birçok plaket seçeneklerinde isteklerinize uygun olarak yaptırabilirsiniz. Hem taraftar seçimlerinde hem de özel kurumlara ait şekilde birçok plaket yaptırmaya dayalı gümüş tabaklar, pirinç, altın tabaklar ya da benze değerlere sahip istediğiniz plaket siparişinizi internetten hemen verebilirsiniz. Özel ölçülerde ve çoklu siparişlerde de birebir marka ile görüşerek bilgi, destek alabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error code: 522