Dolar 32,5706
Euro 34,8788
Altın 2.427,65
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

KolayKaravan Türkiye’nin En Büyük Karavan Kiralama Pazaryeri Oldu

KolayKaravan.com 2022 yılında kurulmuş, oldukça tecrübeli bir ekibin ürünü olarak Türkiye’nin ilk ve en büyük karavan kiralama platformu olarak kuruldu. KolayKaravan, farklı sektör ve uzmanlığı olan üç kurucu ortağı ve beş kişilik takımı ile karavan sahipleri ile karavan deneyimi yaşamak isteyen kişileri bir araya getiren yüksek teknolojili bir pazaryeri. 

karavan kiralama

Türkiye’de 26 farklı şehirde sunduğu yüzlerce farklı karavan ile bugüne kadar yüzlerce kez karavan kiralama deneyimini binlerce misafirine en kolay ve kapsamlı şekilde sunmayı başardı. Türkiye’de kiralık karavan arayışında olan tüm misafirlerine, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Muğla gibi popular lokasyonlarda hizmet vermekte olan KolayKaravan, kapsamındaki karavan ve şehir sayısını her geçen gür artırıyor. Gerek motokaravan, gerekce, çekme karavan, pickup karavan gibi farklı alternatiflerle en geniş seçeneleri karavan kiralamak isteyen misafirlerine en uygun ve kolay şekilde sunmaktadır. 

KolayKaravan, karavan kiralamak isteyenleri ve karavan sahiplerini kendi geliştirdiği CamperTrust program ile güvence altına da almaktadır. CamperTrust’da bulunan hizmetlerin birkaçı şu şekilde; 

  • Sorusuz, sualsiz iptal politikalarına göre son 5 güne kadar iptal edebilme hakkı, %100 para iadesi,
  • Kiralık araçların, tüm Türkiye’deki anlaşmalı noktalarda 50 nokta testinden ve onaydan geçirilmesi,
  • Akıllı araç takip sistemleri ile, acil durum yardımı dahil, tek tuşla iletişim sağlama şansı,
  • Rent A Car kaskolu karavanlar ile güvenli yolculuk,  
  • Türkiye genelinde yol yardım hizmeti. 
  • 7/24 Call Center hizmeti desteği, 
  • KolayKaravan tarafından onaylanmış, sadece güvenilir karavan sahipleri. 

Karavan sahipleri bu sistem aracılığı ile kendi karavanlarını güvenle kiraya verebilirken, yıllık 100.000TL’den fazla gelir şansı da kazanmış oluyor. Ek olarak, Ağustos 2022 itibariyle, KolayKaravan Garage markası ile ilk fiziki teslim etme – teslim alma noktasını İstanbul Ataşehir’de devreye aldı. Bu sayede, karavan sahipleri ile misafirlerine belirli noktada araç teslim etme ve alma şansı sunuyorken, karavan sahiplerinin araçlarına mini onarım, temizlik gibi hizmetleri de sağlayabilir olacak.

 Bu hizmetler ile, KolayKaravan güvencesi ile karavanınızı kiralarken, misafire bilgi aktarımı dahil tüm hizmetlerin tek bir sağlayıcı tarafından verilmesi sağlanıyor. 

Bu eşsiz deneyime ulaşmak için yapılması gerekenler ise çok basit. Kiralık karavan deneyimi arayan tüm misafirlerin, www.KolayKaravan.com adresine girerek, üye olması gerekiyor. Bu üyelik sahipleri, KolayKaravan’ın üyelerine özel olarak dönem dönem farklı promosyon ve indirim uygulamalarından da faydalanabiliyor. Örneğin, Eylül 2022’de tüm kayıtlı müşterilerine ek bir şart olmadan 500 TL’lik indirim çeki uygulaması yapıldı. KolayKaravan’a bu önemli ve anlamlı yolculuğunda başarılar dileriz. 

Karavan kiralamak isteyenlerin en merak ettiği sorular

  • Günlük karavan kiralanabilir mi?
  • 2022 kiralık karavan fiyatları ne kadar?
  • Karavan kiralarken nelere dikkat edilmeli?
  • B sınıfı ehliyet karavan kullanabilir mi?
  • Karavan nasıl kiralanır?

gibi soruların cevabı kolaykaravan’da.

Advertisement

YORUMLAR

  1. Tayfun dedi ki:

    Yolun açık olsun KolayKaravan

error code: 522