Dolar 32,3057
Euro 35,1633
Altın 2.281,20
BİST 8.806,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Kredisiz Araba Nasıl Alınır?

 

Kredisiz Araba nasıl alınır? Araba almak için borçlanmak kötü bir şey değil! Kısacası borçlandığınızda eğer mal varlığına sahip olacaksanız bu çokta kötü bir şey değil! Kredisiz Araba alacaksanız alacağınız kredi yâda faizsiz kredisiz araba seçenekleri size yardımcı olacaktır. Bu sistemler hem kısa sürede borçlarınızı kapatmanıza yardımcı olur hem de sonunda kredisiz arabaya sahip olursunuz. Kredisiz araba almaya karar verdiyseniz size önerimiz ev ekonomisine artık olduğundan daha fazla dikkat etmeniz yönündedir. 

İlk adım, ne tür bir araç istediğinize karar vermektir: yıl, marka, model ve renk gibi. Bu arabayı işe gidip gelmek için mi kullanıyorsunuz yoksa dört tekerlekten çekiş ile sizi maceraya götürecek bir şeye mi ihtiyacınız var? Bir aracın mekanik olarak sağlam olduğu sürece görünümünü ve stilini feda etmeye istekli misiniz?

Bu temel soruların bazılarını yanıtladıktan sonra, kredisiz araba almak istiyorum? Diyorsanız. Kullanılmış aracınızın ne kadara mal olacağını araştırmaya başlayabilirsiniz. Dilerseniz internet üzerinden dilerseniz de yüz yüze araba bayileri aracılığı ile arabalar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. 

İktisatEvim’den Kredisiz Araba Nasıl Alınır?

Kredisiz araba almak mümkün mü? Elbette mümkündür. İktisatEvim kredisiz araba alabilmek için birçok yöntem sunuyor. Bu yöntemlere yazının ilerleyen safhalarında yer vereceğiz. Ancak şimdilik önce size kredisiz araba almak için izlemeniz gereken yollar hakkında birkaç tüyo vereceğiz. 

Tamam, istediğiniz araç türüne karar verdiniz ve ne kadar tutacağına dair oldukça iyi bir fikriniz var. Şimdi tasarruf zamanıdır. Bir tasarruf planı hazırlamadan önce kendinize aşağıdaki soruları sorun:

  • Araca ne zaman ihtiyacınız var? 
    Aracınızı satın alacak kadar tasarruf edene kadar nasıl yolculuk edeceksiniz?
    Şu anda bir aracınız varsa, nerede ve nasıl satacaksınız?
    Mevcut aracınızın değeri nedir?
    Daha yeni bir model satın alırsanız, sigortanız ve kaydınız ne kadar artacak?

Şimdi bir plan hazırlamaya başlayın. Mütevazı bir bütçeyle çoğu insan için, kullanılmış bir araba için tasarruf etmek muhtemelen altı ila dokuz ay arasında bir zaman alacaktır. Önce eski arabanızı satmak ve bisiklete binmek veya toplu taşıma araçlarını kullanmak, tasarruflarınızı hemen başlatmanıza yardımcı olabilir. Ancak peşinat biriktirmeden kredisiz araba almak istiyorum diyorsanız İktisatevim size bu avantajı peşinatsız ve küçük taksitlerle ödemeyi yapabileceğiniz şekilde sunu

Banka Kredisiz Araba Almak

İlk etapta banka kredisiz araba almak size pek inandırıcı gelmeyebilir ancak gerçekten küçük taksitler ile araba almanız mümkündür. Kredisiz taksitle araba alma otuz yılı aşkın süredir işleyen en güvenilir sistemlerden biridir. Ancak elbette kredisiz araba alsanız dahi kendi içinizde gelir gider dengenize dikkat etmeniz gerekir. Ne olursa olsun tasarruf edebileceğiniz noktaları araştırmak ve düzenlemek en sağlıklı yaklaşımdır. 

Kredisiz araba nasıl alınır? Tasarruf en birinci olması gereken noktadır. Ancak elbette İktisatEvim desteği ile küçük taksitlerle alınır. 

Daha hızlı tasarruf etmek için dışarıda yemek yememek veya günlük kahve içmek için dışarıda daha az oturmak ile başlangıç yapabilirsiniz. Gerçekten bir ekonomi sıkıntısı yaşıyorsanız, ikinci bir iş düşünmek yerine tasarruf yaparak İktisatEvim avantajlarını değerlendirin. 

İktisatEvim Kredisiz Araba Alma Modelleri

Seçtiğiniz arabayı aldığınızda bazı sıkıntılar ile karşılaşabilirsiniz. Bunlar risklerdir. Ancak her zaman doğru firma ile çalıştığınızda sıkıntılarınız çok riski ekarte etmiş olacaksınız. Bundan kaçınmanın en iyi yolu, araştırmak yapmak ve satıcınızın satış tamamlanmadan önce bir tamirci tarafından arabanın iyice incelemesine izin vermeyi kabul etmesini sağlamaktır. Ayrıca, ikinci el araç alıyorsanız, araçta bakım raporları, herhangi bir kaporta çalışması veya yapılan iyileştirmeler de dâhil olmak üzere evrak işlerini isteyin ve araç daha önce bir kazaya karıştıysa, sigorta davası izleyen. 

Elbette İktisatEvim gibi devlet denetiminde olan ve yatırımları konusunda kuvvetli olan bir şirket size büyük fayda sağlayacaktır. Banka kredisiz araba, , kredisiz araba alma, kredisiz araba almak, zor mu? Aşağıda size İktisatEvim araba alma yöntemlerinden bahsedeceğiz. Göreceğiniz şekilde bir sıkıntı yaşamayacağınızı göreceksiniz. İktisatEvim sistemlerinde her ekonomi gurubuna göre bir yöntem var. 

Sıra Tespitli İktisat

Ödeme güçlüğü çektiğinizde dondurma özelliği tüm yöntemlerde mevcuttur. 24 kişilik gruplardan başlayan sistemlerde ayda 500 Türk liralık bir tasarruf yapabiliyorsanız araba almak için İktisatEvim’e ulaşmanızı öneririz. İktisatEvim Sıra Tespitli sistemde noter huzurunda yapılan çekiliş ile aracınızı teslim alacağınız tarihi öğrenebilirsiniz. 

Vade Ortası İktisat

Vade ortası iktisat ile ödeme planınızı tamamen kendi iradeniz doğrultusunda düzenlemeniz mümkündür. Taksitten ne kadar ödemek istediğinize kadar her şey sizin kontrolünüzdedir.  Ara ödeme zorunluluğu olmadan arabanıza kavuşabilirsiniz. 

Esnek Ödemeli İktisat

Bu sistem esnek ödemeli sistemdir ve en az strese sahip olacağınız sistemdir. Çünkü çiftçi ve esnaf için özel olarak tasarlanmıştır. İster peşinatlı ister peşinatsız dilediğiniz şekilde ödeme planlamanızı yaparak taksit miktarınızı dilediğiniz zaman artırabilirsiniz. İktisatEvim sistemlerinde, sadece bir kereye mahsus İktisat Bedeli ödemeniz yeterlidir. 

 

 

 

Advertisement

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error code: 522