Dolar 32,3724
Euro 34,9981
Altın 2.325,89
BİST 9.095,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Meme Dikleştirme Yöntemleri

Yüksek teknolojili cihazlar üzerinden uygulanan meme dikleştirme ameliyatı, uzman hekimler tarafından da güvenle tavsiye edilir. Göğüs dikleştirme ameliyatları %100 garantili bir şekilde uygulanır. Göğüslerdeki sarkıklıklar, doğrudan bu ameliyat üzerinden giderilir. Bu kapsamda bireylerde yaşam kalitesi sağlanır.

Göğüs dikleştirme ameliyatlarında risk faktörleri minimum düzeydedir. Çünkü bu ameliyatlar, bugün daha modern ortamda uygulanır. Ameliyat süreci, geçmiş senelere oranla daha kısadır. Bu kapsamda, hasta memnuniyeti oldukça yüksektir. 

Göğüs dikleştirme ameliyatları, son derece avantajlıdır. Çünkü meme dikleştirme uygulaması, bugün daha cazip fiyatlardan uygulanır. Bu doğrultuda, bireyler ekonomik anlamda avantajlı olabilir.

Başlıklar

Meme Dikleştirme Nasıl Yapılır?

Göğüs dikleştirme ve meme dikleştirme ameliyatları hızlı bir şekilde yapılır. Buradaki temel amaç, hasta konforu ve sağlığının korunmasıdır. Göğüs dikleştirme ameliyatlarından sonrasında da hastanın genellikle 24 saat hastanede gözetim altında tutulması önemlidir. 

Göğüs dikleştirme ameliyatında doğrudan, sarkık göğüs uçları dikleştirilir. Çünkü göğüslerin sarkması doğrudan uç kısımlarıyla ilgilidir. Bu kısımdan, doğrudan dikleştirici silikonlar yerleştirilir. Bu kapsamda, göğüslerde gözle görülür düzeyde dikleştirme sağlanabilir.

Meme Dikleştirme Kimler Olmalı?

Göğüs dikleştirme ameliyatını dileyen herkes olabilir. Göğüs dikleştirme ameliyatından, 50 ve üzeri yaştaki kadınlar da güvenle faydalanabilir. Bu özel ameliyat türü sonrasında, göğüslerde ciddi anlamda ağrılar meydana gelmez. Çünkü göğüs estetik ameliyatları genellikle, ağrısız genel anestezi üzerinden gerçekleştirilir. 

Bunun haricinde, göğüs dikleştirme ameliyatları sonrasında hastalar tercihleri doğrultuda hastanede kalmayabilir. Fakat bu konuda en uygun kararın ilgili doktor tarafından sunulması önemlidir. Dolayısıyla; meme dikleştirme ameliyatlarında bugün ayrıca indirimli fiyatlar da uygulanır. 

Meme Büyütme Estetiği

Göğüs büyütme estetiği, en çok başvurulan cerrahi işlemler listesinde yer alır. Fakat meme büyütme estetiğinde dikkat edilmesi gerekenler vardır. İlk olarak, en kaliteli estetik ve plastik cerrahi merkezi tercih edilmelidir. Bu kapsamda, bu cerrahi uygulamadan profesyonel anlamda faydalanabilirsiniz.

Göğüs büyütme estetiği, doğrudan hastaneler ve doktor kliniklerinde uygulanır. Dolaysıyla, meme büyütme ve sonrasında hastaların enfeksiyon kapması söz konusu değildir. Göğüs büyütme estetiği, her iki göğsün de orantılı olarak büyütülmesidir. Küçük göğüsler, genetik yapıya bağlı olabildiği gibi, çocuk emzirme ve gebelik dönemi sonrasında da meydana gelebilir.

Meme Büyütme Hangi Durumlarda Yapılır?

Göğüs büyütme birçok durumda yapılabilir. Göğüslerin küçük olması durumunda, sarkık göğüslerde göğüs büyütme ameliyatı uygulanabilir. Fakat meme büyütme ameliyatlarında olduğu gibi, bu ameliyatta da en avantajlı doktor kliniği tercih edilmelidir.

Meme Büyütme Yöntemleri Nelerdir?

Göğüs büyütmede, birçok tedavi yöntemi kullanılır. Bunlar arasında, meme büyütme daha çok uygulanır. Bu uygulama üzerinden, en zorlu göğüs sorunları dahi kolayca ortadan kaldırılır. Bunun haricinde; spor çalışmaları, tablet tarzından göğüs büyütme ilaçları gibi birçok doğal tedavi seçeneği de bulunur. 

Etkili ilaçlar üzerinden, göğüslerde gözle görülür düzeyde büyüme sağlanabilir. Fakat göğüslerin kalıcı veya uzun dönemli olarak büyütülmesi amacıyla, cerrahi müdahale uygulanması daha doğrudur.

Öncesi Hazırlık Detayları Nelerdir?

Göğüs küçültme öncesinde, hastaların minimum 8 saat kaliteli uyku çekmesi, ameliyat süreci boyunca olumsuz etkilenmemesi açısından önemlidir. Bunun haricinde sigara ve kafeinden de uzak durulması, ameliyatın daha kaliteli geçmesini sağlar. Göğüs küçültme ameliyatı öncesinde kullanılan tüm ilaçlar hakkında ameliyatı yapacak olan hekime bilgi verilmelidir.

Nelere Dikkat Edilmeli?

Öncelikle meme dikleştirme konusunda merak edilen ayrıntılar doktordan öğrenilebilir. Bunun haricinde, meme küçültme sonrasında da birçok hususa dikkat edilmelidir. Ameliyat sonrasında hastaya bazı ilaçlar verilebilir. Bu ilaçlar üzerinden, göğüs sağlığı güvence altına alınır. 

Bunun haricinde, ameliyattan önce en az 15 gün boyunca günlük sporlardan uzak durulması önemlidir. Bu süreç zarfında sigara ve kafeinden de uzak durulması fayda sunacaktır. 

Göğüs ameliyatından sonrasında da hasta konforunun sağlanması önemlidir. İlgili doktor tarafından, bu yönde bazı talimatlar sunulur. Bu talimatlar doğrultusunda hareket edilmelidir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error code: 522