Dolar 32,3370
Euro 35,2066
Altın 2.244,45
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Sal 9°C
Çar 12°C
Per 11°C
Cum 13°C

Müzisyenlerden cenaze marşı

Başlıklar

Müzisyenlerden cenaze marşı

KorkusuzMüzisyenlerden cenaze marşı. Aylardır ceplerine kuruş girmeyen müzisyenler; iktidara ”Bizi koruyamadınız, her gün ölüyoruz” diye isyan etti.. 1.5 yıldır iş yapamayan müzisyenler tükendi. Başkentli müzisyenler yaşadıklarını bakın nasıl anlattı. 15 aydır bir sanat öldü, bu sanat kolunun mensupları her gün ölüyor. Bütün toplumu öldürürseniz onların cenaze namazını kıldıracak kimseyi bulamazsınız.

Şike kumpasına 1972 yıl ceza

AkşamŞike kumpası ile ilgili FETÖ davasında sanıklara ceza yağdı. F.bahçe kararı ‘Haklıydık kazandık’ notuyla duyurdu. 88 sanıklı davada ilk kararlar dün açıklandı. Dönemin İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Müdürü Nazmi Ardıç 1972, Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca 1406 yıl hapis cezası aldı.

Zarar görenlerin borçlarını erteliyoruz

Analiz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak’ta Uzun Mehmet Camii açılışını gerçekleştirdi. Erdoğan buradan ”MFA Kocayusuf Maske Fabrikası Açılış Töreni’ne katıldı, burada kuraklığın oluştuğu bölgelerde hasar tespit çalışmalarının sonuçlarına göre çiftçilerin Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatiflerine olan borçlarının ertelendiğini açıkladı. Sanatçı ve tiyatro sektörüne müjde verdi.

Videoları erken seçin ayarlı

Aydınlık, Sedat Peker’in videolarının arkasında Türkiye’yi erken seçime götürmeye yönelik bir algı operasyonu olduğu belirtiliyor. Aydınlık’a konuşan uzmanlar, operasyonun içinde ABD ve İsrail istihbaratlarının yer aldığını ifade etti. Peker’in videolarının Biden’ın planıyla aynı amacı taşıdığını dile getiren kaynaklar ”Plana göre, CHP, İYİ Parti, Saadet, Gelecek, Deva ve HDP’nin iki farklı kulvarda muhalefet yapmasına zemin oluşturuluyor.

Kadınla ‘tokalaşma’

Cumhuriyet, YÖK Başkanı Yekta Saraç, eski Adıyaman Üniversitesi Rektörü Mustafa Talha Gönüllü’nün ”Yabancı bir kadınla tokalaşarak” sözlerini savundu. Saraç, ”Bunlar kişisel şeyler. Üst bir yöneticinin toplumun yerleşik kurallarını da dikkate alma durumu var” dedi.

Tutuştular

Diriliş Postası, Reuters, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın PKK yuvası Mahmur’a operasyon sinyalini ”Türkiye göçmenleri hedef alacak” şeklinde servis ederek PKK’ya kalkan oldu. PKK terör örgütünün Irak’ta Kandil’den sonraki kuluçka yuvası olan Mahmur’a yönelik Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından verilen operasyon sinyali, Batı medyasını korkuttu. İngiliz Haber Ajansı Reuters, harekat sinyali ”Türkiye mülteci kampını hedef alacak” başlığıyla servis etti. Haber PKK’lı teröristleri kurtarmak için ön alma çalışmaları olarak yorumlandı.

Batının din özgürlüğü bu kadar

Doğruhaber, Sürekli olarak özgürlük, eşitlik ve adaletten demvuran ikiyüzlü Batı, yalanlarla örtülü olan maskesini çıkararak İslam’a olan kinini kusmaya devam ediyor. Son dönemlerde camilere ve Müslümanlara olan saldırılar ile  sıkça gündeme gelen Almanya’nın Kassel kentinde camilerin açık hedef olması için cami ve ibadethaneleri bir haritada işaretlenip internet üzerinden yayımlandığı ortaya çıktı.

Deniz ölüyor hava boğuluyor

Evrensel, Marmara Denizi salya altında can çekişirken 2020 hava kirliliği raporuna göre havada da durumun vahim. Birçok bölgenin yaşam için tehlike arz ettiğine değinilen ÇMÖ raporunda, kirlilik kaynaklı ölümlerin kovid-19 nedeniyle yaşananlardan fazla olduğunu belirtildi.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error code: 522