Dolar 32,5135
Euro 34,5719
Altın 2.491,16
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Psikopat sevgiliden Elvan’a ölüm tehdidi

27 Şubat Cumartesi 2021 Gazete Özetleri

Başlıklar

Psikopat sevgiliden Elvan’a ölüm tehdidi

Korkusuz, İstanbul Üsküdar’da yaşayan Elvan Koç, iddiaya göre 2 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Ali Barış E.’den uyuşturucu bağımlısı olduğu gerekçesiyle ayrıldı. Ancak genç kız bu süreçten sonra sürekli tehdit edildi. Ayrılmamak için Elvan’ın önünde kendini kesip intihar edeceğini söyleyen Ali Barış E., en son ölüm tehditleri savurdu. Psikopat sevgiliden Elvan’a ölüm tehdidi. Uzaklaştırma kararı aldıran Koç, ”Kadınlara yapılan zulüm bitsin” dedi…

Aşılı pasaport dönemi

Akşam, Liderler zirvesinde alınan karar sonrası çalışmanın 3 ay içinde tamamlanması planlanıyor. ‘Pasaport’a IBAN gibi bir kodla ne tür aşı yapıldığı, nerede yapıldığı, PCR testi sonucu ve antikor seviyesi gibi temel tıbbi bilgiler işlenecek. Sistem üye ülkelerin sağlık ve sınır sistemlerine de entegre edilecek. Pasaport hayata geçirilene kadar seyahat kısıtlamaları sürecek. Bugüne kadar 6.8 milyon kişinin aşılandığı Türkiye’de benzer bir çalışmanın alt yapısı hazırlanıyor.

Bankalara uzaktan müşteri olunabilecek

Analiz, BDDK’nın uzaktan müşteri edinimine ilişkin yürüttüğü düzenleme çalışmasında sonra gelindi. Bankacılıkta ıslak imza zorunluluğu olmadan uzaktan müşteri olma dönemi mayıs ayında başlayacak. Düzenlemenin hayata geçirilmesiyle ıslak imza gerekmeden dijital ortamda banka hesabı açılabilecek, müşterinin uzaktan kimlik tespiti yapılarak banka şubesine gitmesine gerek kalmadan müşteri kaydı oluşturulabilecek.

Demokrasi havarileri ikiyüzlülüğü bıraksın

Aydınlık, GARA’daki şehitler için sessiz kalan Avrupa’ya da tepki gösteren Akar, ”Avrupa Birliği insan hakları diyor. Gara’da şehit edilen masum vatandaşlarımızın yaşam hakkı ne olacak? Demokrasi havarileri artık ikiyüzlülüğü bırakmalı” dedi. Psikopat sevgiliden Elvan’a ölüm tehdidi. FETÖ ile mücadeleye kararlılıkla devam ettiklerini vurgulayan Akar, 15 Temmuz’dan itibaren TSK’dan 21 bin 194 kişinin ihraç edildiğini söyledi.

Dokunulmazlık korunsun çıkışı

Cumhuriyet, HDP’lilerin fezlekeleri tartışılırken CHP Sözcüsü Öztrak, ”Bu konudan grup kararı alınamaz. Erdoğan, ”Eller hemen iner, kalkar’ diyor. Böyle bir ortamda adalet tecelli edebilir mi? Vesayet rejimi karşısında hangi partiden olursa olsun dokunulmazlıklar korunmalı” dedi. Öztrak ”ücretsiz aşının faturalandırılması” konusunda da ”Sizi yemek isteyenler var” diyerek Bakan Koca’yı uyardı.

Kanal İstanbul Projesi alternatifiyle hazır

Diriliş Postası, Boğaz’ın ne tür tehditler altında olduğunu İstanbul halkının bildiğini Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazı çıkışında, ”Bundan yıllar önce bir Romen tankerinin Sarayburnu açıklarındaki olay, aylarca bu tanker burada yandı. Zaman zaman boğazın değişik yerlerinde tankerlerin yalılara bindirmesi olayını biliyoruz. Hala ana muhalefet ‘yaptırmayız” diyor.

28 Şubat sürecinde hayaller ve gelecekler katledildi

Doğruhaber, Türkiye siyasi tarihine ”postmodern darbe” olarak geçen 28 Şubat sürecinde mağdurların avukatlığını yapan Gülden Sönmez, söz konusu dönemde silahlı katliam yapar gibi hayallerin ve geleceklerin katledildiğini söyledi. Sönmez, ”28 Şubat, Türkiye’de İslam’ın geriletilmesi, azaltılması, mümkünse tasfiye edilmesi, aslında hoşnut olunan kadar bir İslam’ın kalmasıyla ilgili bir projeydi. Toplumun her alanından İslam’ın azaltılması hedefleniyor.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error code: 522