Dolar 32,5135
Euro 34,5719
Altın 2.491,16
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
20°C
Hafif Yağmurlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 21°C

Sağlık Bakanlığına TTB den 5 soru

Başlıklar

Sağlık Bakanlığına TTB den 5 soru

Evrensel, Sağlık Bakanlığına TTB den 5 soru. Tabipler Birliği, Sağlık Bakanlığına şu soruları yöneltti: ”Pandemi için bütçeye ek ödenek ayırmış mıdır? test kitleri ve ilaçlar için hangi firmalara ne kadar ücret ödenmiştir? Kaç milyon doz aşı alınmış bunun için ne kadar ücret ödenecektir?

Liderler buluşmadan protestolar başladı

BirGün, ABD Bakanı Biden’in Avrupa turu başladı. İlk durağı G7 Zirvesi dolayısıyla İngiltere oldu. Biden, 11-13 Haziran tarihleri arasında Galler’de yapılacak  G7 Zirvesi’ne ardından 14 Haziran’da Brüksel’de yapılacak NATO Zirvesi’ne katılacak.

Ve sonunda bilim devrede

Karar, Marmara, da ilk kez 2007’de ortaya çıkan müsilaj Ege ve Karadeniz’e de sıçradı. 2007-2014 arasında bilimsel raporlara yansıyan uyarılara karşın  herhangi bir adımın atılmadığı ekolojik felaket kıyıları esir alınca gündem oldu. Yükseköğretim Kurulu, akademisyenlerle acil toplantı kararı aldı.

Üçte bir azaldı

Milat, Türkiye’de 7 Mayıs’ta Kovid-19 testi yapılan her 100 kişiden 8’i pozitif çıkarken bu oran 7 Haziran’da yüzde 2,5’e geriledi. Ağır hasta sayısı da bir ayda üçte bir oranından daha fazla azaldı. Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, ”Kazanımlarımızı kaybetmemek lazım” diye konuştu.

Çiftçi kongresi bugün

Milli Gazete, Esnaf Kongresi’yle geçen hafta taraflı tarafsız herkesin taktirini kazanan Saadet Partisi, bugün de üreticinin ve tarım sektörünün problemlerini dile getirmek için çiftçi  kongresi düzenliyor. Bugün saat 11.00’de Genel Başkan Karamollaoğlu’nun da iştirakiyle gerçekleştirilecek kongreye 81 ilden çiftçiler katılarak, bu süreçte yaşadıkları sıkıntıları birinci ağızdan anlatacak.

Sen batırdın, biz koştuk

Sözcü, CHP lideri Kılıçdaroğlu, Erdoğan’a sosyal medyadan seslendi: Pandemi de CHP’li belediyeler 2.2 milyar lira destekle fakir fukaranın yanında oldu. Sen batırdın, biz koştuk. DP’li Cemal Enginyurt ise Erdoğan’a şu karşılığı verdi: ”Etrafında3-5 maaş alan o kadar aç var ki milletin açlığına derman olamıyorsun. erken seçim kararı alın.

Şampiyondan imzalı forma

TürkGün, MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ”Genel Başkanımız, şampiyon Beşiktaş’ımızın şahsına gönderdiği teknik direktör ve futbolcuları tarafından imzalı forması dolayısıyla teşekkür etti. Sergen Hocamıza ve futbolculara başarı dileklerini hassaten iletti” ifadelerini kullandı.,

Üçüncü doz yerli aşı ile

Türkiye, Yerli aşıda önümüzdeki hafta son safha lan Faz-3′ geçileceğini belirten Sağlık Bakanı Koca şunları söyledi: İki doz aşı olan kişilerin ^’üncü doz aşı olması gerektiği konusunda bilimsel çalışmalar sürüyor. Hangi aşıların üçüncü doz olarak kullanımı değerlendirilmektedir.

45 yaş üzeri için aşı bugün başlıyor

YeniÇağ, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bugün itibariyle 45 yaş üzerindeki, gelecek pazartesiden itibaren de 40 yaş üzerindeki tüm vatandaşların aşı programına dahil edileceğini bildirdi. Koca, yerli aşıda Faz-3 için gelecek hafta gönüllü aşılanmasına başlayacağını da duyurdu.

Türkiye’nin en değerli markası yine THY

Akit, 1 milyar  605 milyon dolarlık marka değeriyle Türk Hava Yolları 2019 ve 2020’de olduğu gibi 2021’de de ”Türkiye’nin en değerli markası” oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error code: 522