Dolar 32,5135
Euro 34,5719
Altın 2.491,16
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Sepet Token ile Riski ve Eforu Azaltın

Bitlo, Türkiye’de bir ilke imza atarak kullanıcılarını sepet token türüyle tanıştırdı. Bitlo’nun çıkardığı Sepet Token’lar sayesinde artık çok daha risksiz ve az efor harcayarak kripto para sepeti yatırımı yapabilirsiniz. Peki sepet token analiz süreci nasıl işler? Sepet token ya da sepet coinler, riski ve eforu nasıl azaltıyor? Bu yazıda Bitlo’nun Sepet Token’larına ve sepet tokenların avantajlarına birlikte bakacağız.

Başlıklar

Sepet token nedir? 

Sepet token, belirli bir kripto para sepetini temsil eden tokenlara denir. Sepet tokenlar, tıpkı bütün tokenlar gibi alınıp satılabilen ve bir blok zincir üzerinde üretilen kripto paralardır. Ancak bir sepet token analiz sürecini farklı kılan nokta, birden fazla kripto para birimini içermesidir. Çünkü sepet token, bir kripto para sepetinin tokenlaştırılmış halidir. 

sepet token

Sepet token ne işe yarar?

Kripto piyasasında olası zararlarınızı minimize etmek için kripto para sepeti oluşturmalısınız. Kripto para sepeti, birden fazla kripto para biriminden oluşan portföylere denir. Yani, paranızı tek bir kripto paraya yatırmak yerine çok sayıda kripto para birimi arasında bölüştürerek kripto para sepeti yaratabilirsiniz. Ancak bu çok efor isteyen bir iştir. Ciddi bir araştırma sürecinin yanı sıra her bir kripto para birimi için sepet token analiz çalışması ve sürekli takip gerektirir. Ayrıca, kripto para sepetinizi fiyat dalgalanmalarından korumak için sepetinizdeki tokenlarla sürekli alım satım yaparsınız. Bu da çok sık komisyon ücreti ödemeniz demektir. Yani kripto para sepeti oluşturmak ve yönetmek, aynı zamanda maliyetli de bir iştir. 

Sepet token ya da sepet coin, bu zorlukların üstesinden gelmek üzere tasarlanmış özel bir kripto para türüdür. Bir sepet token almak, o sepet tokenın içerdiği tüm kripto para birimlerine yatırım yapmak demektir. Yani sepet token alarak kripto para sepeti yatırımı yapmış olursunuz. Böylece, kripto piyasasındaki risklerden olabildiğince korunursunuz. Bununla beraber, sepet token almak kripto para sepeti yönetirken harcayacağınız eforu da en aza indirir. Bir sepet token, tıpkı Bitcoin (BTC) ya da Ethereum (ETH) gibi bir kripto para birimidir. Yani bir sepet token, tek bir token üzerinden bütün bir kripto para sepetini yönetmenizi sağlar. Böylece kripto para sepetinin içerdiği tüm tokenları ya da coinleri ayrı ayrı takip etme zahmetinden kurtulursunuz.

Bitlo Sepet Tokenları 

Türkiye’nin köklü kripto para borsalarından Bitlo, Türk yatırımcıları Sepet Token’lar ile tanıştırdı. Avalanche (AVAX) blok zincirinde üretilen Token 10 (TKN10), Token 25 (TKN25), Token DeFi (TDEFI), Token Metaverse (TMETA), Token Play (TPLAY) ve Token NFT (TNFT) sepet tokenlarının içeriği kripto para uzmanlarınca belirlendi. Bitlo Sepet Tokenları’nın içerdiği kripto paralar belirlenirken ilgili projenin teknolojisi ve piyasa değeri gibi kıstaslar baz alındı. 

Bitlo’nun çıkardığı sepet tokenlar, Türk lirası ile kolayca satın alınabiliyor. Bitlo Sepet Token’ları sayesinde Türk lirasıyla ve en az eforla kripto para sepeti yönetmek mümkün hale geliyor. Örneğin, Token DeFi (TDEFI) alarak önde gelen DeFi token ve DeFi coinlerden oluşan bir kripto para sepetine yatırım yapmış oluyorsunuz. 

Sepet token nasıl alınır?

Bitlo üzerinden sepet token almak çok kolay! Siz de hemen Bitlo hesabı açıp, banka hesabınızdan Türk lirası yatırarak sepet token yatırımı yapabilirsiniz. Bitlo üzerinden aldığınız sepet tokenları daha sonra satarak yeniden Türk lirasına da çevirebilirsiniz.

Üstelik Bitlo Sepet Tokenları’nın içerdiği kripto paraları ve bunların güncel ağırlıklarını şeffaf bir şekilde görüntülemeniz de mümkün.

Advertisement

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error code: 522