Dolar 32,5812
Euro 34,7691
Altın 2.420,00
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 19°C

Tekstu Microfiber Gözlük Bezleri

Tekstu Microfiber Gözlük Bezleri

Bursa’da 1993 yılından beri kesintisiz faaliyetini sürdüren firmamız gözlük bezleri başta olmak üzere müşterilerimizin talepleri ile özellikli kumaş imalatı gerçekleştirmektedir.

Gözlük bezleri fabrikamızda günümüzün en son sistem makineleri ile hazırlanırken micro fiber adı verilen en hassas yüzeylerde çizmeden temizlik yapan bezler sizlere sunulmaktadır. Micro fiber bezlerin elektronik cihazlardan optiğe kadar tüm hassas yüzeylerde sorunsuz temizlemesinin haricinde uzun süre tozu, kiri, buğuyu uzak tutma özelliği de bulunmaktadır. Müşterilerine en uygun fiyatlarla piyasada bulamayacağınız kadar kaliteli ürünleri hazırlayan firmamızda markanıza özel tasarımlarda gerçekleştirilebilmektedir.

Ofiste gözlük temizliği yapan bir iş kadını portresi.

Renk alternatiflerinde binlerce ton arasından seçim yapma şansınız olabileceği gibi reklam ürünü olarak da kullanabileceğiniz bezlerin üzerine baskılarda yapılabilmektedir. Firmanızın logosu, ürün hakkında bilgi, kampanya sloganı hatta takvim bile basılabilen bezlere taleplerinizi bizlere iletmeniz çözüme giden yolda ilk adım olacaktır.

 

Gözlük bezi toptan satışı ve imalatı denildiğinde ilk olarak akıllara gelen firmamız bütçenize uygun alternatifler sunarak kendinizi ayrıcalıklı hissetmenizi sağlayacaktır. 1 gramında 9000 metre ip kullanılarak hazırlanan micro fiber bezler binlerce defa yıkanabilme özelliği sayesinde markanızın zihinlerden çıkmamasını da mümkün kılacaktır. Yenilikçi yönetim anlayışı ile son sistem makinelerden oluşan parkuru sayesinde kendi sektöründe söz sahibi olmayı başaran firmamızda tüm müşterilerimize iş ortaklarımız olarak kendi sektörümüzde kusursuz hizmet verilmeye çalışılmaktadır. Sektöre yıllarını veren ve sürekli eğitimlerle bilgilendirilen personelimiz sizlerden gelecek talepleri en kısa sürede değerlendirerek teklif sunacaklardır. Fabrikamızda üretiminin her anının yakından takip etmeniz mümkün olacağı gibi kendi işyerinizdeki kadar sıcak bir ortam sizleri bekliyor olacaktır.

 

Microfiber gözlük bezi özel tasarımlardan stoklarımızdaki ürünlere kadar binlerce alternatifle sizlere sunulurken tekstil sektöründeki tüm gereksinimlerinizde de sizlere yardımcı olmaktan büyük mutluk duyarız.

 

 

 

 

advertisement

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error code: 522