Dolar 32,5683
Euro 34,9289
Altın 2.425,54
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Türkiye’de En Çok Girilen Haber Siteleri

Türkiye’de en çok girilen haber siteleri hakkında detaylı bilgiler almak için doğru adrestesiniz. Gazeteapp.com olarak sizlere Türkiye’de yayın yapan yüzlerce gazeteyi paylaşmakla sizler için detaylı analizler yaparak paylaşıyoruz. Gazeteler ve haberler hakkında detaylı bilgiler almak için gazeteapp.com adresini ziyaret etmeyi unutmayın !

 

Başlıklar

Online Gazeteler

Teknoloji’nin gelişmesi ile birlikte birçok sektör ve kültürler de değişikler yaşanmaya başladı. İlerleyen süreçlerde bu değişiklikler gittikçe devam edecek gibi duruyor. Gazeteler, bu değişimlerden en fazla etkilene sektörlerden birisi oldu. Onlarca yıldır Tiraj ile raflarda yerini alan gazeteler, birkaç yıl içerisinde ciddi bir değişikliğe girerek, dijitalleşmeye başladı. Teknolojinin gelişmesi  ve insanların alışkanlıkları gazetecilik kültürünü ve yöntemini de kısmen değiştirdi. Örneği gazetelere sadece raflarda erişebilirken günümüzde istediğimiz gazetenin haberlerini saniyeler içinde ulaşabiliyoruz. Bu durum birçok avantajı ve dezavantajı beraberinde getirdiği aşikardır.

Gazeteler dijitalleşerek, geniş okuyucu kitlelerine erişebilme şanslarını elde ettiler. Online Dünya – yayılma  ve yaygınlaştırma konusunda oldukça başarılı bir alan. Örneğin  Danimarka’da yerel bir gazetenin yaptığı haberi, Sivas’ta yaşayan bir gazete okuyucusu erişebiliyor. Bu koşullar gazetelerin, yayım çizgilerini ve haber akışlarını yaygınlaştırmada oldukça önemli bir rol izledi. Ayrıca gazete tirajlarının düşmesi ile birlikte ağaç kesiminin önüne geçildi. En önemli özelliklerinden bir tanesi ise Gazetelerin video klip oynatabilme şansları. Kağıtlarda sadece fotoğraf ile yetinen gazeteler, dijitalleştiklerinde sınırsızca video klipleri paylaşarak, haberlerini güçlendirdiler.

Dijitalleşen gazeteler, maddi yönden oldukça sıkıntılı bir sürece girdiler. Tiraj ile yayım yapan gazeteler, günlük basılan sayılarının satışlarından kar etme durumları vardı. Dijital habercilikte ise böyle bir durum yok. Ayrıca haber siteleri, Tiraj yayınlarına göre yüksek meblağlar kazanmamaktadırlar. Diğer bir durum ise gazeteyi kağıt üzerinden okuma kültürü azalmaya başlamıştır. Gazeteler, bu gibi dezavantajların önüne geçebilmek için hem dijital yayıncılık yapmaktadırlar hem de Tiraj ile raflarda yerini almaktadırlar.

Haber Siteleri

Türkiye’de yüzlerce haber sitesi mevcuttur. Haber siteleri, tarayıcılar üzerinden ya da platformlar üzerinden yayın yapan gazetelerdir. Sizlerle paylaşacağımız yazıda haber siteleri hakkında detaylı bilgileri paylaşacağız diğer yandan da haber sitelerine nasıl erişebileceğiniz hakkında bilgiler vereceğiz. Türkiye’de yayın yapan popüler haber sitelerini sizlerle paylaşıyoruz.

 

– Ensonhaber

– Hürriyet

– Akşam

– Sözcü

– YeniAkit

– YeniŞafak

– Mynet

– Sabah

– HaberTürk

– Haberler

– Haber7

– BBC Türkçe

– Sputnik

 

Türkiye’de en çok girilen haber siteleri sizlerle yukarıda paylaştığımız adreslerden oluşuyor. Liste’de yeni kurulmuş platformlar da bulunurken köklü kuruluşlarda bulunmaktadır. Liste’de olan yayın organlarından bir kısmı hem Tiraj yayımı hem de dijital yayım yapmaktadırlar.  Sizlerle paylaştığımız liste günlük olarak değişiklik gösterebilmektedir. Güncel listeyi takip etmek ve daha detaylı bilgilere erişmek için gazeteapp.com adresi takip etmeye devam edin.

Türkiye’de en çok girilen haber siteleri

Ensonhaber

En Son Haber, Türkiye’de en çok girilen haber sitesidir. Serkan Kalemciler tarafından kurulan site uzun yıllardır birinciliği korumaktadır. Geniş konu başlıkları ve güncel haberler ile de oldukça dikkat çeken bir web adresidir. En Son Haber sitesinin bazı konu başlıkları ise Gündem, Siyaset, Sağlık, Politika, Güncel, Bilim, Sanat, Medya ve Magazin gibi birçok geniş konu başlıklarına sahiptir. Kadrosunda oldukça fazla isim barındıran platform 7 / 24 ziyaret edilebiliniyor. Güncel ve pratik bir arayüzü ile ziyaretçilerine en iyi hizmeti sağlamaktadır.  En Son Haber ve tüm haber siteleri hakkında daha detaylı bilgilere erişebilmek için gazeteapp.com adresini takip edebilirsiniz. Ayrıca Türkiye’de yayınlanan tüm gazeteleri, gazeteapp.com adresinde bulabilir, dilediğiniz gibi okuyarak fikir sahibi olabilirsiniz.

 

Mynet

Mynet, Türkiye’nin ilk portal olma özelliğini taşıyor. Portal 1999 yılında Türkiye’de kuruldu. Portal, kelime anlamıyla birçok hizmeti ve konuyu aynı yerde toplayan anlamına gelmektedir.  Mynet tam anlamıyla bir haber sitesi özelliğini taşımamasına rağmen haber sitesi olarak da nitelendirilmektedir. Bunun sebebi Portal olmasıdır. Mynet, geniş konu başlıklarıyla insanlara haber taşıma görevini yerine getirmektedir. Medya, Magazin, Siyaset, Güncel, Son Dakika, Sağlık, Bilim, Teknik ve Sanat gibi konu başlıkları üzerinden habercilik gerçekleştirmektedir. Web adresi her yıl milyonlarca insanın uğradığı nadir sitelerden bir tanesidir.

 

Haber7

Haber7, Türkiye’de online haber sitelerinden birisidir. Haber sitesi, 8 Ocak 2003 yılında Türkçe olarak yayın hayatına başlamıştır. Gündemin ve Türkiye’nin nabzını tutan platform geniş konu başlıkları ve güncel haberler ile de oldukça dikkat çekmektedir. Haber7 geniş bir yazar kadrosuna sahiptir.  Sektör’de bilinen birçok gazeteci web adresinde yazmaktadır. Bunlardan bazıları, Mehmet Acet, Taha Dağlı, Esra Elönü, Recep Bozdağan ve Mustafa Yürekli gibi isimler bulunmaktadır. Haber sitesi’nin bazı konu başlıkları ; Gündem, Sağlık, Politika, Medya, Magazin, Kültür, Sanat, Sinema, Son Dakika Bilgileri, Ekonomi ve Finans gibi konular üzerinden oluşmaktadır. Köklü dijital gazetecilik tecrübesiyle birlikte her yıl milyonlarca okuyucu platformunda misafir etmektedir. Haber7 sitesi ve tüm haber siteleri hakkında detaylı bilgilere erişebilmek için gazeteapp.com adresini takip etmeye devam edin.

 

BBC Türkçe

BBC Türkçe, tüm Dünya’da yayın yapan köklü İngiliz medyasının Türkiye uzantısıdır. BBC Türkçe, Türkiye’de uzun yıllardır hizmet vermeyi gerçekleştirmektedir. Geniş konu başlıkları ve güncel haberler ile okuyucularına sunmaktadır. BBC Türkçe, geniş uzantıları ile gündeme dikkat çeken başlıkları manşetlerine taşımaktadır. Türkiye’de sadece online olarak hizmet vermektedir. BBC, hakkında daha detaylı bilgileri okumak için web adresimizde olan Blog kısmını ziyaret edebilirsiniz. BBC Türkçe ve Türkiye’de yayın yapan haber siteleri hakkında detaylı bilgileri, gazeteapp.com adresinde bulabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error code: 522