Dolar 32,3845
Euro 35,2418
Altın 2.324,32
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Vali çiçek ilimizi keşfediyor

Başlıklar

Gazete özetleri Vali çiçek ilimizi keşfediyor

Türkeli gazetesi Vali çiçek ilimizi keşfediyor. Vali Gökmen Çiçek ilçe ziyaretleri kapsamında Çobanlar ilçesinde incelemelerde bulundu. İlk olarak Çobanlar Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek, Kaymakam Fırat Kadiroğlu ve ilçe müdürlüğünden ilçenin asayiş, ekonomik, sosyal ve kültürel alanda genel durumuna ilişkin bilgi aldı. Ardından 3 köy ve 13 mahalle muhtarlarıyla toplantı yaptı. Muhtarların vatandaşlara yönelik beklentilerini dile getiren Vali Çiçek, vatandaşların huzuru ve memnuniyeti için güler yüzle ve empatiyle ellerinden gelen en iyi hizmeti vermelerini istedi.

Anahaber gazetesi ”Şehitlik ve gazilik her türlü siyasi hesabın üzerindedir”. 15 Temmuz’a kontrollü darbe iftirası atanlar şehit yakınlarının acılarını istismar ederken, biz hep sizlerin yanında olmaya gayret ettik açıklamasında bulunan Erdoğan, şehit yakınları ve gazilerin ihtiyaçlarını gidermek, sorunlarına çözüm bulmak amacıyla pek çok kanuni düzenlemeyi hayata geçirdiklerinin altını çizdi. Erdoğan, ”Sizlerden özellikle bir hususa dikkat etmenizi rica ediyorum, şehitlik ve gazilik her türlü siyasi hesabın üzerindedir, öyle olmalıdır. Vatanımız için canını vermeyi göze alam her gazi bu milletin ortak değeridir” dedi.

Gazete 3 gazetesi ”Tarihimize büyük bir zafer daha ekledik”. Afyonkarahisar Gazeteleri Manşet’i. Daha sonra AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven konuştu. Yurdunuseven, tarihi büyük zaferlerle dolu Türk milletinin 15 Temmuz 2016’da tarihine büyük bir zafer daha eklediğini belirtti. Vali Gökmen Çiçek, 15 Temmuz’un farklı bir gece olduğunu söyleyerek, FETÖ mensuplarınca devletimizin bekası, milletimizin bağımsızlığı ele geçirilmeye çalışıldı. Fakat bu asil millet buna izin vermedi. Tankların önüne geçti, kurşunların önüne atladı ama en büyük namusu bildiği bağımsızlığını temsil etmedi” dedi.

Hisar gazetesi Vali çiçek ilimizi keşfediyor

”Milletimiz 1071 yılında Malazgirt’te Sultan Alparslan’ın arkasındaki askerlerin yaşadığı aynı ruhla meydanlardaydı”. Vali çiçek ilimizi keşfediyor. Darbe girişiminde büyük kahramanlık örneği gösteren 251 şehidimizin gecesi çeşitli programlar düzenlendi. Zafer Meydanı’nda Mehter Takımının gösterileriyle başlayan gece Kur’an-ı Kerim Tilavetinin okunmasıyla devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından gecede 15 Temmuz ile ilgili müzik, video, belgesel gösterileri yapıldı. Cumhurbaşkanımızın Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşması sinevizyon aracılığı ile canlı olarak aktarıldı.

Kadınana gazetesi ”Demokrasiye sahip çıktık”. Darbe girişiminde büyük kahramanlık örneği gösteren 251 şehidimizin rahmetle anıldığı 15 Temmuz gecesi çeşitli programlar düzenlendi. Zafer Meydanı’nda saat 20.00’de başlayan Mehter Takımının Gösterileriyle başlayan gece Kur’an-ı Kerim Tilavetinin okunmasıyla devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından gecede 15 Temmuz ile ilgili müzik, video, belgesel gösterileri yapıldı.

Kocatepe gazetesi ”Bardak kavgası kanlı bitti”. Uzun Çarşı arkasındaki Özsoy İhanı ile A. Özsoy İşhanlarında bulunan çay ocaklarının çalışanları  arasında bardakların karışması nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma sonucu taraflardan Orhan Ç. ile Kadir Y., Hasan Hüseyin A. da iş yerinden aldığı bıçakla Orhan Ç. ve Kadir Y.’yi bıçaklar yaraladı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yarlanan Orhan Ç. ile Kadir Y., ambulansla Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Darpedilen Hasan Hüseyin A. ise kentteki bir özek hastanede yapılan tedavisinin ardından polis ekiplerince gözaltına alındı.

Odak gazetesi Vali çiçek ilimizi keşfediyor

”Bahçeşehir koleji farkı”. Vali çiçek ilimizi keşfediyor. 20 Haziran’da yapılan LGS sınavının sonuçları ‘meb.gov.tr” adresinden açıklandı. LGS sınavındaki kız öğrenciler, matematik dışındaki tüm alt testlerde erkek öğrencilerden başarılı olduğu bildirildi. 42 farklı ilden 181 öğrenci ise tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puan aldı. Bahçeşehir Kolejlerinde öğrenim gören 25 öğrenci tam puan alırken Afyon Bahçeşehir Koleji’nden bir öğrencide tam puan aldı. Bahçeşehir Afyon Koleji Kurucu Müdürü Abdullah Taş, ”Öğrencimiz Mürşit Aymergen 2020 LGS sınavında tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye 1.si olmuştur. Öğrencimizi ve emeği geçen tüm öğretmenlerimizi tebrik ederiz”’ dedi. İlimizde ayrınca Kocatepe Ortaokulu’nda bir öğrenci tam puan almayı başardı.

Memleket gazetesi ”Sel felaketinin etkili olduğu köylerde çalışma başlatıldı”. Ağrı’da üç gün boyunca aralıksız yağan sağanak yağışın ardından meydana gelen sel felaketinden etkilenen köy ve bölgelerde il Özel İdaresi, Devlet Su İşleri ve AFAD ekipleri çalışma başlattı. İl Özel İdaresi ve Devlet Su İşlerine bağlı ekipler iş makinaları ile selde zarar gören bölgelerde çalışma yaparken, AFAD ekipleri ise merkeze Bağlı Kabak köyünde sel felaketinde evleri yıkılan vatandaşlar için çadır kurup gıda ve malzemesi dağıttı.

Çağrı’nın sesi gazetesi ”Doğu Anadolu’da sıcaklıklar artıyor”. Ağrı Gazeteleri Manşet’i. Doğru Anadolu Bölgesinde sağanak yağışın ardından sıcaklıklar artıyor. Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü ekiplerince yapılan son değerlendirmelere göre, bölge genelinde hava sabah saatlerinde az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu olarak geçecek. Sıcaklıkların mevsim normalleri civarında seyredeceği bölgede rüzgar kuzey ve doğulu yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek. Gün içerisinde beklenilen sıcaklık değerleri; Erzincan ve Iğdır’da 34, Erzurum’da 29, Kars’ta 28, Ağrı’da 31 ve Ardahan’da 27 derece olması öngörülüyor.

Güne bakış gazetesi Vali çiçek ilimizi keşfediyor

”Kurban bağış standını ziyaret etti”. Vali çiçek ilimizi keşfediyor. Amasya Valisi Mustafa Masatlı, İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Amasya Şubesi iş birliğinde Sultan II. Bayazid Cami bahçesinde açılan vekalet yoluyla kurban bağış standını ziyaret etti. Vali Masatlı, yürütülen çalışmalar hakkında İl Müftüsü Durmuş Ayvaz’dan bilgi aldı. Standtlara vatandaşların büyük teveccüh gösterdiğini anlatan İl Müftümüz, ”Vatandaşlarımız  bu stantlara kurban vekaletlerini vermeye başladı.

Bilgi gazetesi ”Amesia organize sanayi bölgesinde”. Amasya Gazeteleri Manşet’i. Amasya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği bünyesinde kurulmuş olan Amesia Gıda üyesi üreticilerinin üretmiş oldukları sütlerin muhafaza edilmesi için günlük 100 ton kapasiteli, şoklu soğutma sistemine sahip bir merkez kurulması, aynı zamanda üretilen sütlerin bir kısmının işlemden geçirilerek pastörize süt, kaşar, tereyağ ve kor yapılarak Amesia markası adı altında pazarlanması amacıyla Merzifon organize sanayi bölgesinde tahsisi yapılan arsanın zemin etüt çalışmaları ve mimari çizimleri tamamlandı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error code: 522