Dolar 32,3010
Euro 35,1676
Altın 2.242,65
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Sal 9°C
Çar 12°C
Per 11°C
Cum 12°C

Zorbalık İttifakı

Başlıklar

Zorbalık İttifakı

Sabah, ” Zorbalık İttifakı ” İstanbul Şile’de haber peşinde koşan A Haber kameramanı ve muhabirine tekme tokat saldıran İBB’ye bağlı cankurtaranlara, İYİ Parti kalkan oldu. Bu partinin milletvekili Hayrettin Nuhoğlu ve ilçe başkanı Kamil Koç, zorbalara destek için adliyeye koştu. 11’de

Vekilin HGS isyanı!

Sözcü, CHP’li Ömer Fethi Gürer hakkında, aracında HGS olmasına rağmen Ankara-Niğde Otoyolu’na kaçak geçiş yaptığı gerekçesiyle icra takibi başlatıldı.

Gürer, ”Geçişte HGS okumamış. Sordurdum, kaçak geçiş yok. Tebliğ de gelmedi. İcra, 597 liralık haciz yollayınca borcumu öğrendim” dedi.

İş bırakma ve istifalar geliyor

Cumhuriyet, Aile hekimleri, sosyal medyada paylaşım yapmalarını ve basına konuşmalarını yasaklayan yönetmeliğe karşı eylem başlatıyor. Hekimler, istifa dilekçelerini bakanlığa sunulması için Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu’na gönderecek ve iş bırakacak. Federasyon Başkanı Sezen, bakanlığın kendileriyle görüşmediğini açıkladı. 4’te.

Ev Kadınlarına kumar oyunu

Türkye gazetesi, Türkiye’deki yasa dışı bahis pazarı 70 milyar lirayı buldu. Çeteler, para transferi için ev kadınları, işsizler ve öğrencileri kullanıyor. ‘Evde iş’ vaadiyle bir miktar ödeme karşılığında bu kişilerin kimlik bilgileri alınıp hesap açılıyor. Paralar elektronik ortamda el değiştiriyor. 3’te.

AFAD’ın hızı yüzlerce kişiyi kurtardı

Yeni Şafak, AFAD, Meteoroloji’nin 13 Temmuz’daki uyarısının ardından Trabzon ve Rize’ye 4 ekip gönderdi. 21 Temmuz’da ikinci uyarı gelince Rize ve Artvin’e 14 bölgeden 119 personel ve 43 ekip sevk edildi. Ekipler, sel ve heyelan olunca çeşitli bölgelerden 303 kişiyi hızlıca tahliye etti. 3’te.

Çıkış Yolu ‘Yeşil Paso’

KararSayıları 23 milyona varan ‘aşısızlar’ toplumsal bağışıklığın önünde duvar oldu. Uzmanlar ‘Direnç kırılmazsa yangın büyür’ uyarılarını sürdürürken İtalya örneği öne çıktı. Dozlarını yaptıranlara dolaşım sağlayan yeşil pasaport zorunlu tutulunca aşılanma oranı 24 saatte yüzde 200 arttı. Somut sonuç ‘Yeşil paso Türkiye’de neden uygulanmıyor?’ sorusunu gündeme taşıdı. Çizme formülü için çağrılar yapıldı.

Mehmetçik’i izletmiş

Akşam, Medyascope, 140journos gibi medya kuruluşlarını fonlayan vakfın CEO’sunun ‘Gölge CIA’den TSK’nın G.Doğu’daki hareketliliği konusunda brifing aldığı ortaya çıktı.

Batı ülkeleri yalan habere göz açtırmıyor

Yeni Akit, Sol tandanslı basın yayın kuruluşları ve sosyal medyadaki ihanet hesapları nedeniyle büyük bir yalan haber bombardımanına maruz kalan Türkiye, dezenformasyonla mücadele etmenin yollarını ararken, Batılı ülkelerde manipülatif içerikli haberler göz açtırmıyor.

‘Basın özgürlüğü’ adı altında mangalda kül bırakmayan ABD, İtalya, Fransa, Belçika, Almanya gibi ülkelerin yanı sıra, Rusya, Brezilya ve Malezya, kamuoyunu yanıltıcı haber yapanlara yüksek para cezalarının yanı sıra hapis cezalarının verilmesini de öngörüyor. 8’de.

Deltanın ardından yeni varyant türedi

Türkgün, İngiltere Halk Sağlığı Kurumu (PHE), Kovid-19 virüsüne ilişkin yeni bir mutasyonun saptandığını ve şimdiye kadar 16 kişide tespit edildiğini belirtti. Sağlık yetkilileri, B,A,621 olarak bilinen yeni varyantın ”Ciddi hastalıklara neden olduğunu gösteren bir kanıt bulunmadığını” söylerken, varyant tespit edilen vakaların çoüunun ”denizaşırı seyahatlerle bağlantılı” olduğunu açıkladı. 9’da.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error code: 522