Dolar 32,5135
Euro 34,5719
Altın 2.491,16
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 19°C

15 Temmuz etkinliklerine davet

Başlıklar

Gazete Manşetleri 15 Temmuz etkinliklerine davet

Manşet gazetesi 15 Temmuz etkinliklerine davet. Aydın Valiliği, 15 Temmuz Darbe Girişiminin yıl dönümünde şehirde birçok etkinlik organize edecek. Bütün Aydınlıkları etkinliklere davet eden Valilik, şehrin farklı noktalarına astığı afişlerde etkinliklerin ayrıntılarını paylaştı. Çarşamba günü saat 21.00’de Atatürk Kent Meydanı’nda başlayacak olan etkinliklerinde koronavirüs tedbirlerine uyulacak.

Madran gazetesi ”Esnafa yılbaşına kadar süre tanındı”. 15 Temmuz etkinliklerine davet. Çine Belediye Meclisi ilçe merkezinde faaliyet gösteren saman, un, yem, kömür ve inşaat malzemeleri satan iş yerlerinin şehir dışına taşınma süresini yılbaşına kadar erteleme kararı aldı.

 Aydın Gazeteleri Manşet. Denge gazetesi ”Hasta yakını acil servisi birbirine kattı”. Aydın Devlet Hastanesi Acil Servis’inde çıkan olayda bir güvenlikçi yaralandı. Olan dün 14.30 sularında Aydın Devlet Hastanesi Acil Servis bölümünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bir hasta yakını ile acil doktoru arasında hastaya bakma konusunda tartışma çıktı. Tartışmaya devam eden hasta yakını olaya müdahale etmek isteyen güvenlik görevlisini darp ederek yaraladı.

Hedef gazetesi ”Kampanya başlatıldı”. Söke’de iki yıl önce oyun oynadığı otomobilde yangın çıkan ve annesi tarafından son anda kurtarılan Halil Geyik’in vücudunda ve yüzünde yanıklar oluştu. Çalışlı Mahallesi’nde yaşayan Halime ve İsmail Geyik çiftinin çocukları Halil Geyik, İstanbul’da bir hastanede 40 gün tedavi olduktan sonra yüzünün ve vücudunun birçok yerinde yanık izleri geçmedi. Süreci anlatan Halime Geyik, geçen yıl ameliyat masrafını karşılamak için Valilik onayıyla ”Ateşe bir damla su dök” kampanyasını başlattıklarını ve 200 bin liranın 3 günde toplandığını söyledi. Halil’in yüzünün dışarı çıkamayacak kadar kötü olduğunu anımsatan Geyik, Bodrum’da devam eden tedavisiyle birlikte yeniden gülmeye başladığını söyledi.

Yeni kıroba gazetesi ,

”İYİ Parti Aydın’da Demirci dönemi”. 15 Temmuz etkinliklerine davet. İYİ Parti Aydın İl Teşkilatının İkinci Olağan Kongresi’nde seçim tamamlandı. Gerçekleşen seçimi 251 oyla Süleyman Demirci kazandı. Seçimde Cemal Sarı 225 oy alırken, Yüksel Öztürk’de 68 oyda kaldı. İYİ Parti Aydın İl Başkanı seçilen Süleyman Demirci, seçim zaferini, yönetimi ver partililerle birlikte bozkurt işareti yaparak kutladı.

Çanakkale Gazeteleri Manşet. Boğaz gazetesi ”Koronavirüse karşı ilaç dengeli beslenme”. Yeterli ve dengeli beslenme, fiziksel aktivite ve düzenli uyku ile beraber bağışıklık sistemimizi güçlü tutarak koronvirüse karşı hazırlıklı olmamızı sağladığına da dikkat çeken uzmanlar düzenli uygulandığında bağışıklık sisteminin çökmeyeceğinin altını çiziyorlar. Beslenme ve Diyet Uzmanı Didem Güner, toplumsal hayatın her aşamasında büyük değişimlere yol açan ve etkisi devam eden koronavirüs salgını ve sonrasında özellikle evde kalmak zorunda olunan dönemde nasıl beslenilmeli, sağlıklı ve zinde kalabilmek için neler yapılabilir gibi bilgileri paylaştı.

Vitamin gazetesi ”Zor dönemde firmalar fırsatçılara karşı birlik oldu”. Çanakkale’nin Marka değerlerini sofralara kadar ulaştırılmasını sağlamak için büyük çaba sarf ettiklerini belirten Kaya Üzen, Koronavirüs süreci ile ilgili de Firmaların fırsatçılara zor süreçte fırsat tanımadığını belirterek ”bir çok firmamız, bir çok üreticimiz, özellikle ülkemizde hakikaten hep birlikte çok güzel bir duruş sergilediler ve bu dönemi fırsatçılığa çevirmediler. Bazı ürünlerdeki fiyatların artışının sebebi maliyetlerinden dolayı fiyatları ürünlere yansıtmak zorunda kaldılar” dedi.

Burası Çanakkale gazetesi ” 15 Temmuz hazırlıkları başladı”. Çanakkale Belediyesi 15 Temmuz Demokrasi ve Özgürlük Bayramı kapsamında sokakları Türk Bayrağı ile donatmaya başladı. Ekipler araçlarla bayrakları tek tek direklere astı. Cumhuriyet Meydanında ise bayraklar meydanın etrafını çevreledi. Demircioğlu Caddesi boydan boya bayraklarla süslendi.

Gündem gazetesi

”3 dakikada yangına müdahale”. 15 Temmuz etkinliklerine davet. Yangınların artması ile söndürme çalışmalarına başlama ve müdahale etme süreleri tartışma konusu oldu. Orman Bölge Müdürlüğü tarafından, yangına ilk mücadelede yeni rekor 3 dakika paylaşımı yapıldı. Özellikle havadan müdahalenin mücadelenin en önemli noktalarından biri olduğu söndürme çalışmalarında 3 dakika dikkat çekici oldu.

Denizli Gazeteleri Manşet. Acıpayam postası gazetesi ”Öztürk sıcak havalarda yılan ve akrep sokmasına karşı uyardı”. Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, sıcaklıkların yükselmesiyle artan yılan ve akrep sokmalarına karşı vatandaşları uyardı. Yılan ve akrep sokmasının tüm dünyada ciddi bir halk sağlığı sorunu olduğunu ifade eden Öztürk, böyle bir durumda mutlaka hızlı şekilde en yakın sağlık kuruluşlarına başvurulmasın gerektiğini söyledi.

Daha 20 gazetesi ”1600 yıl sonra hayata dönüyor”. Denizli Büyükşehir Belediyesinin 2008 yılında Türkiye’de ilk kez Kültür ve Turizm Bakanlığı ile yaptığı protokolle işletmesini üstlenip, kazı çalışmalarına destek verdiği Laodikya Antik Kenti, gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Bu kapsamda, İncil’de adı geçen tarihteki ilk yedi kiliseden birini içinde barındıran antik kentte 2200 yıl önce yapıları ve M.S. 5 yüzyıldan sonra kullanılmayan Batı Tiyatrosu’nun restorasyon çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Horoz gazetesi ”Pamukkale Belediesi yaklaşık 6 bin kişinin yaşadığı Akhan’da önemli çalışmalar yapıyor. Mahallede 5 bin metrekare beton kilit parke taşı döşemesi çalışmalarında sona gelinirken, 20 bin metrekarelik alana sahip mesire alanı hayat geçiriliyor.

Tavas Barış gazetesi ”Olumsuz örnekler haklılığın göstergesi”. Sarayköy, Aydın, Manisa, İzmir ovalarındaki hava kirliliği, su kirliliği. Belirli süreli yatırımlar için binlerce yılda oluşan tarım arazilerinin feda edilmesine hukuk sınırları içerisinde mücadele ile izin vermeyeceklerini belirten Kolçir şöyle devam etti, ”Jeotermal kaynak yatırımlarının daha fazla kar amacıyla vahşi uygulamaları sonucu oluşan yakınımızdaki görüntü kirliliği ve tarımsal alanların kirliliği ortadadır. Bu örnekler projeye karşı duruşun haklılığını göstermektedir.

Yeni olay gazetesi 15 Temmuz etkinliklerine davet

”Akhan daha da güzelleşiyor”. 15 Temmuz etkinliklerine davet. Pamukkale Belediyesi yaklaşık 6 bin kişinin yaşadığı Akhan’Da önemli çalışmalar yapıyor. Mahallede 5 bin metrekare beton kilit parke taşı döşemesi çalışmalarında sona gelinirken, 20 bin metrekarelik alana sahip mesire alanı hayata geçiriliyor. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, ”Akhan’A bölgenin en büyük yaşam alanlarından birini yapıyoruz” dedi.

 

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error code: 522