Dolar 32,5812
Euro 34,7691
Altın 2.420,00
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 19°C

17 milyon lira için katliam ihalesi

Başlıklar

Gazete özetleri 17 milyon lira için katliam ihalesi

Karar gazetesi 17 milyon lira için katliam ihalesi. Son günlerde geyiklerin avlanması için yapılan ihalelerle gündemde olan Tarım ve Orman Bakanlığı, 2020 yılının ilk 7 ayında 21 ihaleye çıktı. Bakanlık 189 yaban keçisi, 11’i yaban koyunu, 70’i geyik ve 27’si ceylan olmak üzere 297 hayvanın avlanması karşılığında 17 milyon gelir elde etti. Hayvan Hakları federasyonu Ankara Temsilcisi Pelin Sayılgan ‘katliam ihaleleri’ne tepki gösterdi. ”Zirai mücadele için senede 2 milyar dolar harcanıyor. Oysa av hayvanlarının çoğaltılmasıyla sağlıklı mücadele mümkün” dedi.

Türkiye gazetesi ”Operasyonlar peş peşe”. Milli İstihbarat Teşkilatı ve Emniyet’e sızan FETÖ’cüler temizlendikten sonra sınır ötesi operasyonlar hız kazandı. MİT ve güvenlik güçleri el ele verip PKK’nın önemli isimlerinin K. Irak’ta nokta operasyonlarla etkisiz hale getirdi. MİT, son olarak PYD’nin Hol Kampına sızıp Moldovalı anne ile dört çocuğunu kaçırmayı başardı. Korkudan sürekli yer değiştiren PKK/PYD elebaşları bu son operasyonla iyice panikledi. ABD basınına konuşan SDG temsilcisi, operasyonu karalamak ve Türkiye’nin DEAŞ’ı koruduğu algısını yaymak için ‘Moldova’dan talep gelmedi. İsteselerdi iade ederdik” dedi.

Cumhuriyet gazetesi ”Hükümet zarar ettirdi”. Cumhuriyet Gazetesi. Bütçe verilerine göre görev zararlarının büyük bölümü SGK’ye ait. Kurumun 6 aylık zararı 46 milyar lirayı aştı. Hükümetin krize karşı devreye soktuğu kamu bankalarının da aralarında bulunduğu malı kurumların 6 aylık görev zararı 3.4 milyar lira oldu. Kamu teşebbüslerinde ise TKİ ilk sırada.

Yeni şafak gazetesi 

”Doğuştan elektrikli ilk otomobil”. 17 milyon lira için katliam ihalesi. Gemlik’teki temel atma törenine katılan Erdoğan, 18 ayda tamamlanacak fabrikada ilk aracı 2022’nin son çeyreğinde banttan indirmeyi planladıklarını belirterek, ”Doğuştan elektrikli ilk ve tek otomobil. Üretime geçtikten üç yıl sora binek otomobillerde ülkemizde en yüksek yerlilikle üretilen tek marka Türkiye’nin Otomobili olacak” diye konuştu.

Akşam gazetesi ”Şampiyonlar Ligi’ne dev adım”. Akşam Gazetesi. 22 milyar liralık yatırımla tamamlanacak dev fabrikada 18 ay sonra üretim aşamasına geçecek. 2020’nin son çeyreğinde ilk araç üretim bandından indirilecek, Türkiye elektrikli otomobilde devler ligine adım atacak. Şimdiden 10 ülkenin bayilik almak için başvurduğu Türkiye’nin otomobilinde ilk üretilecek model, Erdoğan’ın tanıttığı C-SUV olacak. 2030’a kadar, 5 farklı modelde toplam 1 milyon araç yollara çıkacak.

Türkgün gazetesi ”En doğal hakkımız”. Türkgün Gazetesi. Ayasofya’da kılınacak cuma namazıyla ilgili davetleri Diyanetin yapacağını belirten Erdoğan, ibadete bin ile bin 500 kişinin katılabileceğini söyledi. Erdoğan, ”Yurt dışından gelen tepkilerin hiçbiri bizi bağlamaz. Ayasofya’nın camiye dönüşmesi bu milletin en doğal hakkıdır” dedi. Kurban Bayramı’nda kısıtlama olmayacağını belirten Erdoğan, ”Herkes birbirini ziyaret edecek. Bu sadece bayramda oluyor. Gündemimizde böyle bir durum yok” diye konuştu. Erdoğan, Türkiye’nin Libya’daki sorumluluğunun sürdürdüğü ve Libya’yı yalnız bırakmayacaklarını ifade etti.

Milli gazetesi 17 milyon lira için katliam ihalesi

”TOGG için temel atıldı”. 17 milyon lira için katliam ihalesi. Türkiye’nin Otomobili’nin üretileceği TOGG Mühendislik, Tasarım ve Üretim Tesisleri’nin ilk harcı atıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ”Devrim arabaları en başından itibaren öksüz kaldı. İthalatçı lobi tarafından basit gerekçelerle devre dışı bırakıldı. 60 yıllık hasret bugün bitiyor. Bugün bismillah diyerek tesisimizin inşaatına başlıyoruz. Fabrikayı 18 ayda tamamlamayı ilk aracı 2020’de banttan indirmeyi planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Yeni akit gazetesi ”Söylem başka, eylem başka”. Aile Danışmanı Dr. Uğur Balin, ”Kadına şiddet söylemini dilinden düşüremeyenlerin yaptıklarıyla söylemleri çelişiyor. Bunların derdinin kadın, çocuk veya aile olmadığını net biçimde görüyoruz. Kadına şiddet konusunda Meclis’e önerge veren konusunda Meclis’e önerge veren HDP’li Mensur Işık vakasına baktığımızda bunların niyetinin kadını korumak olmadığı net şekilde ortaya çıkıyor” diye konuştu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error code: 522