Dolar 32,5379
Euro 34,9850
Altın 2.429,46
BİST 9.805,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

21 Şubat İzmir Gazete Özetleri

21 Şubat 2020 Cuma İzmir Gazete Manşetleri Birinci Sayfaları ve Özetleri

Başlıklar

21 Şubat İzmir Gazete Özetleri 9 Eylül

İzmir 9 Eylül gazetesi, ”Temelden tarih çıktı”. 21 Şubat İzmir gazete özetleri. İzmir’İn Kahramanlar semtinde kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan bir apartmanın temelinde Roma dönemine ait olduğu düşünülen lahit bulundu.

Aliağa Ekspres gazetesi, ”CHP İlçe Kadın Kolları seçim günü”. CHP Aliağa Kadın Kolları seçimi bugün yapılacak. Kadın Kolları’nda başkanlık için Figen Kaya ve Güneş Ataş aday oldu. Mevcut başkan Seçil Adalet Işık ise aday olmayacağını açıkladı.

Büyük Tire gazetesi, ”Tiredak’lılar Menderes-Çile yürüyüşünü gerçekleştirdi”. Tire Doğa Sporları Kulübü Üyeleri ve misafirleri geçtiğimiz hafta İzmir’in Menderes ilçesine bağlı, harika parkurlara sahip olan Çile köyünde yürüyüş gerçekleştirdi.

Büyük Torbalı, ”Cezaevi firarisi hırsız sahte kimlikle yakalandı”. Birçok ilde hırsızlık ve dolandırıcılık suçu işleyen ve 18 ayrı dosyadan yakalama kararı olan İ.C. Tepeköy Mahallesi’nde sahte kimlikle yakalandı. Şahsın 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu öğrenildi.

Ege Telgraf gazetesi, ”Artık Çarşı’da yüzmek yasak”. Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda her yağmur sonrası oluşan sel manzaraları bitiyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi altyapı sorunlarının çözümü için harekete geçti.

Haber Ekspres gazetesi, ”Deprem fırtınası faydalı olabilir”. Akhisar’da düzenlenen panelde konuşan uzmanlar bölgede devam eden deprem fırtınasının çok daha büyük felaketin önüne geçebileceği görüşünü savundu.

İlkses gazetesi, ”Uzmanda rahatlatan deprem açıklaması”. Porf. Dr. Hasan Sözbilir, Manisa ve çevresinde 22 Ocak’tan bu yana devam eden artçıların çok daha büyük depremin önüne geçebileceği görüşünü savunarak uyarılarda bulundu.

Ödemiş Kent gazetesi

Ödemiş Kent gazetesi, ”TEMA Vakfı Ödemiş’te minik kalpleri kazandı”. 1992 yılından bu yana ‘Ülkemiz çöl olmasın, doğal varlıklarımız korunsun’ sloganıyla yola çıkan ve geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz toprak dede Hayretin Karaca ve yaşayan Yaprak Dede Nihat Gökyiğit’in sloganı Ödemiş’te yer buldu.

Ticaret gazetesi, ”TİM’den ihracatçıya 7/24 hizmet”. TİM 861 ihracatçı birliği, 27 sektörü, 90 bin ihracatçıyla Türkiye’de ihracatın tek çatı kuruluşu olan Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), ihracatçıların hayatını kolaylaştıran adımlar atmaya devam ediyor. Başkan İsmail Gülle, ”Türkiye ekonomisinin sürdürülebilirliği adına ihracatın vazgeçilmezliğinin tescil edildiği bir dönemdeyiz. Bu neden, ihracatımızın katma değerini ve hacmini artırmak, yeni pazarlara girişi hızlandırmak adına yeni nesil ticaret diplomasisine yönelik çalışmalara hız vermiş durumdayız” dedi.

Yeni Bakış gazetesi, ”Çinliye yasak Marble’ı vurur”. Ege Maden İhracatçılar Birliği (EMİB) Başkanı Mevlüt Kaya, hükümetin Çinli turistlerin Türkiye’ye girişini yasaklayan bir ilan hazırlığı içinde olduğunu belirterek, bunun Çin’in en büyük alıcı olduığı MARBLE Mermer Fuarı’nı olumsuz etkileyeceğini söyledi.

Yenigün gazetesi, ”İlaçta yapay krizi bitirelim”. İlaca yapılan yüzde 12’lik zammı değerlendiren İzmir Eczacı Odası Başkanı Sayılkan, küçük ve kısa periyotlarla zam yapılmasının ilaç krizini bitireceğini söyledi.

”İzmir’de konut satışları patladı”. İzmir’de 2020 yılının Ocak ayında konut satışları yaklaşık 2 kat artışla 7 bin 212’ye çıktı. Konut satışlarının 1+1 dairelerde yoğunlaştığını belirten uzmanlar, yatırımcılara ellerini çabuk tutmalarını önerdi.

20 Şubat İzmir Gazete Özetleri

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error code: 522