Dolar 32,5135
Euro 34,5719
Altın 2.491,16
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 19°C

25 Şubat Ankara Gazete Özetleri

25 Şubat 2020 Salı Ankara Gazete Manşetleri Birinci Sayfaları ve Özetleri

Başlıklar

25 Şubat Ankara Gazete Özetleri 24 Saat

24 Saat gazetesi, ”Tarihin en ağır yargı krizini yaşıyoruz”. 25 Şubat Ankara gazete özetleri. İzmir’de yapılan Ege, Akdeniz, Marmara Genişletişmiş Baro Başkanları Toplantısının ardından açıklanan 7 maddelik sonuç bildirgesinde çarpıcı ifadeler yer aldı.

Anadolu gazetesi, ”Ankara’nın gururu Gazi”. Gazi Üniversitesi Hastanesi başarılı bir cerrahi operasyona imza attı. Suriye’de bombalı saldırı sonrası yüzünün yüzde 40’ını kaybeden 44 yaşındaki Khalid Rajab Al Dalati’ye bacağından alınan kemik ve deriden yeni çene yapıldı. Dalati, rahat bir nefes alıp hem de yemek yemeye başladı.

Başkent gazetesi, ”İzinsiz tabelalar sökülüyor”. Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı görüntü kirliliği ile mücadelesini sürdürüyor. Son 2 ay içinde mevzuata uymayan ve izinsiz olarak yerleştirilen 127 tabela ve totemi kaldıran Zabıta ekipleri, binaların dış cephelerine yönetmeliğe aykırı olarak asılan ticari tabelaları da kaldırmaya başlayacak.

Dua Tepe gazetesi, ”CHP İlçe Yönetimi Kıymaz’ı ziyaret etti”. Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Teşkilatı 12 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirilen ilçe kongresinde yeniden Başkan seçilen Bilal Haşim Avcı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunan siyasi partilere ve sivil toplum kuruluşlarına iade-i ziyaret gerçekleştiriyor. Bu anlamda Avcı ve yönetim Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertuğrul Kıymaz’ı ziyaret etti.

Gazete Ayrıntı, ”138 ada için çözüm istedi”. Polatlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertuğrul Kıymaz, Ankara Büyükşehir Belediyesinin 138 ada sorununun çözmesini istedi. CHP İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı ile 138 ada sorunu noktasında fikir alışverişinde bulunan Başkan Kıymaz, sorunun bir an önce çözüme kavuşması gerektiğine vurgu yaptı.

Güçlü Anadolu gazetesi, ”70’lik ‘tontonların’ okuma aşkı”. Altındağ Belediyesi Altındağlı kadınların hayatını değiştirmeye devam ediyor. 70 yaşından sonra okuma ve yazma öğrenmek isteyen Altındağlı teyzeler, okuma azimleri ile görenleri kendilerine hayran bırakıyor.

İlksayfa gazetesi, ”Çubuk için el ele”. Son aylarda birbiri ardına üzücü olayların yaşandığı Çubuk’ta Üniversite, Kaymakamlık, Müftülük ve Belediye el ele verdi. Toplumdaki problemler saptanıp, çözümüne yönelik ortak projeler hazırlanacak.

Polatlı’nın Sesi İstiklal

Polatlı’nın Sesi İstiklal gazetesi, ”Mucize Doktor’dan Arda’ya moral desteği”. DMD hastası Arda Şentürk tedavi için İstanbul’a gitmesinin ardından, ”Mucize Doktor” isimli dizide insanların sadece hayatlarına değil, yüreklerine ve ruhlarına da dokunabilen otizmli bir doktoru canlandıran oyuncu Taner Ölmez yayınladığı mesajıyla Arda’ya moral desteği verdi.

Polatlı Postası, ”Şubat ayı muhtarlar toplantısı yapıldı”. Polatlı Kaymakamlık Toplantı Salonunda Kaymakam Mahmut Nedim Tunçer Başkanlığında 2020 yılı Şubat ayı muhtarlar toplantısı yapıldı.

Sonsöz gazetesi, ”Kadir için ‘Sosyal Araştırma Raporu’ hazırlandı”. Konya’da sevgilisi Ayşe D.’yi (35) döven Özgür Duran’ı (32) müdahale etmek istediği sırada kalbinden bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Kadir Şeker (20) hakkında yakın çevresinden alınan bilgiler ile ‘sosyal araştırma raporu’ hazırlandı.

Ticari Hayat gazetesi, ”Şimdi kırmızı hamburger yapıyor”. Genç girişimci Emrah Duralı, ‘ev yapımı hamburger’ akımıyla başladığı yolculukta, kendi hamburgerci dükkanını açarak, Başkentlileri kırmızı hamburgerle buluşturdu.

24 Şubat Ankara gazete özetleri

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error code: 522