Dolar 32,3744
Euro 34,9769
Altın 2.326,12
BİST 9.067,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

27 Şubat Perşembe İzmir Gazete Özetleri

27 Şubat 2020 Perşembe İzmir Gazete Manşetleri Birinci Sayfaları ve Özetleri

Başlıklar

27 Şubat Perşembe İzmir Gazete Özetleri

27 Şubat Perşembe İzmir Gazete Özetleri İzmir 9 Eylül gazetesi

27 Şubat perşembe İzmir gazete özetleri ”Deprem riski mi rant mı?”. Karşıyaka’daki Cumhuriyet İlkokulu 2018’de yenilenme gerekçesiyle yıkılmıştı. Aradan geçen süre içinde inşaat ihalesinin dahi tamamlanamamış olması ve arsasının otopark olarak kiralanması okulun bi daha yapılmayacağını akla getiriyor. 450 öğrenci kapasitesi bulunan ve Karşıyaka İskelesi’ne çok yakın bir konumda olan okul yıkılarak hem öğrenciler hem de eğitimciler mağdur edildi.

Aliağa ekspres gazetesi, ”Aydın Şimşek, muhtarlarla yemekte buluştu”. Aliağanın hayırsever iş insanlarından Aydın Şimşek, üç ayların başlangıcı nedeniyle ilçedeki mahalle muhtarları ile düzenlediği yemekte bir araya geldi. 27 Şubat Perşembe İzmir Gazete Özetleri.

Büyük Tire gazetesi, ”Soyer Tire’de muhtarlarla bir araya geldi”. Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran tarafından Tire’de ağırlanıp muhtarlarla buluşan Soyer’e İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe, İzmir Büyükşehir Belediyesi genel sekreter yardımcıları Aysel Özkan, Eser Atak ve Yıldız Devran, İZBETON Genel Müdürü Heval Savaş Kaya, ESHOT Genel Müdürü Erhan Bey, İZSU Genel Müdür Yardımcıları Filiz Yıldız ve Onur Demirci, daire başkanları ve büyükşehir bürokratları eşlik etti.

Büyük Torbalı gazetesi

”İstifa eden doktorlar yurtdışına gidiyor”. Torbalı Devlet Hastanesi’de son bir ay içerisinde 4 hekim şiddet, tehdit gibi sebeplerden dolayı istifa etti. Hastanede istifa eden doktor sayısında artış olduğu gözlemlenirken görevini bırakan doktorların Avrupa ülkelerine gittiği öğrenildi.

Ege Telgraf gazetesi, ”Ceremesini çekiyoruz”. İzmir Kahveciler Odası Başkanı İsmail Hakkı Kırdı, artan denetimler ve yayınlanan son nargile düzenlemesinden yakındı, ”Cezalar çözüm değil. Esnafımız sıkıntılı” dedi.

Haber Ekspres gazetesi, ”Çin’in siparişleri bize gelebilir”. İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, ‘koronavirüs’ tehdidine bağlı olarak, küresel çapta bir tedarik krizinin yaşandığını söyleyerek dünya genelinde milyonlarca firmanın tedarikçisini barındıran Çin’in üretiminde azalma yaşandığına dikkat çekti.

İlkses gazetesi, ”Araç paylaşım modeli İzmir’de İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN Genel Müdürlüğü ile Garenta firmasının yaptığı iş birliği sonucunda dakikalık araç kiralama hizmeti sunan ‘Moov By Garenta Araç Paylaşım Modeli’ İzmir’de hayata geçirildi. Başkan Tunç Soyer, İzmir’de paylaşım ekonomisini hayata geçirmek için çalıştıklarını söyledi.

27 Şubat Perşembe İzmir Gazete Özetleri Ticaret gazetesi

”OSB Kanunu’na düzenleme geliyor”. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, organize sanayi bölgeleri (OSB) ile ilgili mevzuatta değişiklik yapacaklarını bildirdi. Varank, ”OSB’lerin sanayiciler için daha rahat, verimli ve ucuz maliyetli üretim yeri olsun istiyoruz. OSB’lerde arsa spekülasyonlarının önüne geçmek istiyoruz. OSB’leri rantiyeden kurtaracağız. Gerekirse yasal düzenleme yapacağız” dedi.

Yeni Bakış gazetesi, ”Derebeyi değiliz”. İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, ‘Yargısal anlamda bir problem varsa tartışmaya ve iş birliğine her zaman açığız. Biz bu ülke için buradayız, bir derebeyi değiliz” diye konuştu.

Yenigün gazetesi, ”Yılın partner şehri Çiğli oldu”. ‘Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi’ tarafından Fransa’nın Strazburg kentinde Çiğli Belediyesi’ne ‘Yılın Partner Şehri’ ödülü verildi. Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, ”Çiğli, yerelde ve genelde demokrasinizin başkenti olan İzmir’İn en hızlı büyüyen ilçelerinden bir tanesi” diye konuştu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error code: 522