Dolar 32,5658
Euro 34,9692
Altın 2.418,00
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

3 Ocak Cuma Gazeteleri ve Özetleri

Başlıklar

3 Ocak Cuma Gazeteleri ve Özetleri Akşam gazetesi

Akşam gazetesi manşette ”Diaspora 100 yıl geride kaldı” başlığına yer verdi. Gazete haberde, Yeni Ermeni Patriği Maşalyan, Cumhuriyet tarihindeki en rahat dönemlerini yaşadıklarını söyledi: ”Diaspora 100 yıl geride, trajediye dayalı toplum bilinci oluşturmuş”, ifadelerine yer verdi. 3 Ocak Cuma gazeteleri ve özetleri. Akşam gazetesi ile Akşam  gazetesinin manşetleri okuyun.

 

3 Ocak Cuma Gazeteleri ve Özetleri Analiz gazetesi

Analiz gazetesi manşette ”2019 altın yılı oldu” başlığına yer verdi. Gazete haberde, artan küresel durgunluk ve jeopolitik risklere rağmen 2019’da en fazla getiri yüzde 33’lük artışla gram altında yaşandı. ONS altın ise yıl içinde 1557 dolara kadar yükseldi. 2019’u 291.20 liradan kapatan gram altını, yüzde 25’lik getiri ile borsa, yüzde 12.2 ile dolar ve yüzde 10.2 ile euro takip etti, bilgisine yer verdi.

Anayurt gazetesi manşette ”Oyunları bozmak üzere oradayız” başlığına yer verdi. Gazete haberde, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ”Libya’da, Kıbrıs’ta ne işiniz var diye soranlara sesleniyorum. Bize karşı oynanan oyunları yıkmak, bu oyunları bozmak üzere ordayız” dedi, bilgisine yer verdi.

Aydınlık gazetesi manşette ”Libya’ya asker için ittifak birikimi” başlığına yer verdi. Gazete haberde, Vatan Partisi Lideri Perinçek, bugün Meclis’te oylanacak Libya tezkeresi öncesi Hükümet’e şartlı desteğini açıkladı. Perinçek, Libya’ya asker gönderme girişiminin Rusya, Suriye ve Mısır’la yapılacak işbirliğiyle tamamlaması için çalışmalar yürütülmesi gerektiğini söyledi, bilgisine yer verdi.

BirGün gazetesi manşette ”Yeni yılda zam ve vergi yağdı” başlığına yer verdi. Gazete haberde, Konaklama ve dijital hizmet vergisi yürürlüğe girdi, geçiş garantisi verilen iki köprüye yüzde 14 zam yapıldı. Yeni Havalimanı’nda yolcu karşılama paralı oldu, bilgisine yer verdi.

Cumhuriyet gazetesi manşette ”Kanal Doğurdu” başlığına yer verdi. Gazete haberde, Uzmanlar ve çevrecilerin karşı çıktığı projenin ÇED raporu, ‘Kanal Çanakkale’yi de öneriyor, ifadelerine yer verdi.

Diriliş Postası manşette ”Bilindik senaryo” başlığına yer verdi. Gazete haberde, İslam Devrimi adıyla yola çıkıp ‘Molla Diktası’na dönüşen İran, bölgedeki provokasyonlarına devam ediyor. Diktayı meşrulaştırmak için 4 Kasım 1979’da ABD büyükelçiliğini basan İran rejimi, 40 yıl sonra Irak’taki ABD büyükelçiliğine girdi. Söz konusu ”suni” gerilimi Irak’a taşıyan ABD ve İran’ın hedefi ortak: Irak’ı bölüşmek!, ifadelerine yer verdi.

Doğruhaber

DoğruHaber gazetesi manşette ”Prof. Dr. Muhammed Uveydi: Kudüs’ün özgürlüğü ümmetin özgürlüğüdür” başlığına yer verdi. Gazete haberde, Filistin halkı ve Gazze zorlu bir yılı daha geride bıraktı. Kudüs, 2020 yılına da esaret altında girdi. Ancak her Müslümanın, bu esaretin uzun sürmeyeceğine ve çok yakın bir zamanda bu zulmün biteceğine inancı tam, ifadelerine yer verdi.

Dünya Gazetesi manşette ”Bankalar için test yılı olacak” başlığına yer verdi. Gazete haberde, Faizlerdeki düşüşle 2020’de kredi musluklarını açmaya hazırlanan bankalar bir yandan da takipteki alacak, ve yapılandırmalar ve dolara karşı TL’ye güven duyulmasına odaklanacak, bilgisine yer verdi.

Evrensel gazetesi manşette ”İktidar için zor yıl” başlığına yer verdi. Gazete haberde, Ekonomik daralma, AKP’deki çatlaklar, iç ve dış siyasette sıkışmışlık, ifadelerine yer verdi.

Fotomaç gazetesi manşette ”Ben Arfa harekatı” başlığına yer verdi. Gazete haberde, Fransız medyası, Fenerbahçe’nin bonservisi elinde olan Hatem Ben Arfa hakkında bilgi aldığını ve yakında resmi teklifte bulunacağını ileri sürdü, bilgisine yer verdi.

Hürriyet gazetesi manşette ”O ambalaj geri dönecek” başlığına yer verdi. Gazete haberde, ücretli poşet uygulamasının ardından ‘geri dönüşüm’ için çok önemli bir adım daha. Tüm ürünlerin ambalajından geri dönüşim katkı payı alınmasına ilişkin uygulama başladı. Çoğu üründe depozitolu satış başlayacak, bilgisine yer verdi.

Karar gazetesi manşette ”Cinayet değil adalet aramak suç” başlığına yer verdi. Gazete haberde, zincirleme ihmallerle gelen Çorlu’daki tren faciasında 9 yaşındaki oğlu Arda’yı kaybeden Mısra Öz Sel asıl sorumluların ceza almasını isteyen tweetleri için ifadeye çağrıldı, bilgisine yer verildi.

Korkusuz gazetesi manşette ”Kazık üstüne kazık, yazık millete yazık” başlığına yer verdi. Gazete haberde, 2020’ye girmenin heyecanını yaşayan vatandaşın sevinci kursağında kaldı. Yeni yılın ilk gününde, Osmangazi ve YSS köprülerine %14 zam haberi şok etti, ifadelerine yer verdi.

Milat gazetesi

Milat gazetesi manşette ”Artık bitsin” başlığına yer verdi. Gazete haberde, iki ay evli kalmasına rağmen onlarca yıldır nafaka ödemek zorunda kalan mağdurlar, ”Psikolojimiz bozuldu, ömrümüz tükendi. 2020’de yasal düzenleme bekliyoruz” diye konuştu, ifadelerine yer verdi.

Milliyet gazetesi manşette ”İş’te güçlü kadın” başlığına yer verdi. Gazete haberde, Türkiye’de organize sanayi bölgesi kuran ilk ve tek kadın başkan olan Gül Akyürek, hedeflerini milliyete anlattı, bilgisine yer verdi.

Ortadoğu gazetesi manşette ”Tezkere paniği” başlığına yer verdi. 3 Ocak Cuma Gazeteleri ve Özetleri. Gazete haberde, Meclis bugün Libya tezkeresi için olağanüstü toplanıyor. Libya’ya teknik donanım ve askeri danışmanlık verilecek. Türk askerinin yüzyıl sonra Trablus’a dönüşü Avrupa Birliği’nin sinirlerini bozdu. Akdeniz’deki etkinliğini kaybetmekten korkuyorlar, ifadelerine yer verdi.

Şok gazetesi manşette ”Sen ne güzel bir adamsın Haluk” başlığına yer verdi. Gazete haberde, Kurduğu AHBAP derneği ve gönüllüleriyle Türkiye’nin her yanındaki ihtiyaç sahiplerinin derdine ilaç olan Haluk Levent, yılbaşını daha önce söz verdiği iki hasta çocukla hastane odasında mini bir konser vererek kutladı, bilgisine yer verdi.

Türkiye gazetesi manşette ”500 bin kolluk görevlisi eğitilecek, Kadına Koruma Ordusu” başlığına yer verdi. Gazete haberde, Yeni yılın ilk genelgesi İçişleri Bakanlığından kadına yönelik şiddeti önlemek için geldi. İşte, kadınlara ”tam dokunulmazlık’ getiren yeni tedbirler… E-Kelepçe, Denetim, Sıkı takip, Delil şartı yok, bilgisine yer verdi.

Yeni Akit gazetesi manşette ”Şuurlu Müslümanlar Noel’den uzak durdu” başlığına yer verdi. Gazete haberde, Laikçi, Haçlı hayranı kesim; alıştığı içkili, tacizli, her türlü rezilliğin sergilendiği yılbaşı kutlamalarında bu yıl aradığını tam olarak bulamadı. Yapılan yayınları ve din adamlarının uyarılarını dikkate alan şuurlu kesi, 31 Aralık gecesini Mekke’nin fethi etkinliklerinde ümmetin felahı için dualarla geçirirken, Batı hayranı bazı gruplar yine ellerinde içki kadehleri ile sabahladı, ifadelerine yer verdi.

error code: 522