Dolar 32,3583
Euro 34,9921
Altın 2.326,20
BİST 9.112,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Bağcılar’da polise silahlı saldırı

Başlıklar

Gazete özetleri Bağcılar’da polise silahlı saldırı

Bizim Çankırı gazetesi Bağcılar’da polise silahlı saldırı. Bağcılar’da silahlı saldırı sonucu yaralanan 2 polis memurundan biri şehit oldu. Olay Bacılar Yüzyıl Mahallesi 2136 sokakta saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Narkotik polisi ile şüpheliler arasında yaşanan kovalamaca sırasında şüpheliler polise ateş açtı. Silahlı saldırı sonucu bir polis göğsünden diğer polis ise kolundan hafif şekilde yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevkedildi.

Yeni Gün gazetesi ”Kredi kartıyla veya taksitle kurban kesilir mi?”. Çankırı Gazeteleri Manşet. Kurban ibadetinin önemine dikkat çekerek zenginlerin kesmesi gerektiğin söyleyen İslami İlimler Fakültesi’nden Prof. Dr. Recep Cici, ”Kredi kartıyla veya taksitle kurban alınabilir. Ancak faiz işlememesi ve taksitlerin gününde ödenmesi şarttır. Yoksa kişi günaha girer çünkü faiz haramdır. Eğer harama düşülecekse böyle bir sistem kabul edilmez.

Doğruyol gazetesi ”Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum”. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla başlattığımız, tüm Türkiye’de alt gelir grubunda evi olmayan vatandaşımız kalmayana dek Sosyal Konut Projemizi inşallah kararlı şekilde sürdüreceğiz. Türkiye’de ne kadar alt gelir grubu vatandaşımız varsa ev sahibi olana kadar da kararlılıkla bu projemizi devam ettireceğiz.

Karatekin gazetesi

”Çankırı’dan yurt dışına bin 12 kişi göç etti”. Bağcılar’da polise silahlı saldırı. TÜİK Başkanlığı 2019 yılı Uluslararası Göç İstatikleri haber bültenini açıkladı. TÜİK Kastamonu Bölge Müdürlüğü tarafından verilen bilgiye göre; Yurt dışından Çankırı’ya bin 802 kişi göç etti. Çankırı’ya göç edenlerin sayısı 2019 yılında bir önceki yıla göre %9,7 azalarak bin 802 kişi oldu. Bu nüfusun %63,1’ini erkek, %36,9’unu ise kadın nüfusu oluşturdu.

Çorum Haber gazetesi ”Yerinde sayma da bir yana, Çorum’umuz elden gidiyor”. Çorum, bu bölgenin ”sanayileşme” hamlesini ilk başlatan kenti. 1970’lerde başlayan sanayileşme çabaları, Çorum’yun 1980’lerde ”Anadolu Kaplanları” arasına adını yazdırmasını sağladı. Ekonomistler, üç-beş esnafın bir araya gelip fabrika kurmalarını, ”Kalkınmada Çorum Modeli” diye nitelediler, Hatta Çorum’u ”Kobi Başkenti” ilan ettiler.

Hakimiyet gazetesi ”TMO, patates ve soğanı 1 TL’den almalı”. Çorum Gazeteleri Manşet. Soğan ve patates üreticilerinin sorunlarını dinlemek için Çorum’a gelen CHP Tarımsal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan yardımcısı Orhan Sarıbal, düzenlediği basın toplantısında hükümetin tarım politikalarını eleştirerek, zarar eden patates ve soğan üreticilerinin zararını karşılanması için Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO)’nin 1 liradan alım yapması gerektiğini söyledi.

Karar gazetesi Bağcılar’da polise silahlı saldırı

”Araç muayenesi cep yakıyor”. Bağcılar’da polise silahlı saldırı. Özel hastane ve üniversite hastanelerinde Profesörlerin muayene ücreti ile araç muayene ücretlerini kıyaslayan vatandaşlar ”10 dakikalık muayene 422 TL, onarım yok, tamirat yok, paranın kazanılması bu kadar kolay mı. Bir bardak soğuk su veya çay ikramı bile yok ama özel hastanede Profesör muayenesinden pahalı ücret alınıyor, hakkımı helal etmiyorum, bu haksızlığa son verilsin” ifadeleri ile tepkilerini dile getiriyor.

Denizli gazetesi ”3 çocuk yaşam merkezi ile yürüyüş ve bisiklet yolu hizmete girdi”. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, 31 Mart 2019’da yapılan yerel seçimler öncesinde verdiği sözlerini yerine getirmeye devam ediyor. Sevindik, Sümer ve Gümüşçay Mahallesi’nde Kadın Çocuk Yaşam Merkezlerini törenle açılışını gerçekleştiren Başkan Doğan, Servergazi Mahallesi’ndeki yürüyüş ve bisiklet yolunu hizmete hazır hale getirdiklerini bildirdi.

”Kale Mahallesi’nde beton kilit parke taşı çalışmaları tamamlandı”. Denizli Gazeteleri Manşet. Pamukkale Belediyesi’nin 23 mahalleyi kapsayan beton kilit parke taşı atağında çalışmalar devam ediyor. Güzelköy, Akdere ve Akhan’dan sonra Kale Mahallesi’nde de çalışmalar sona serdi. Belediye Başkanı Avni Örki, Pamukkale ilçesini daha güzel hale getirmek için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade etti.

Hizmet gazetesi Bağcılar’da polise silahlı saldırı

”Ev alma vaadi ile dolandırıyorlar”. Bağcılar’da polise silahlı saldırı. Denizli ve çevre illerden 16 kişi adliyeye gelerek şikayette bulundu. Mağdur olduklarını belirten kişiler, prefabrik ev yaptırmak için anlaştıkları firmanın kendilerini dolandırdığını iddia etti. Manisa, Aydın, Denizli ve ilçelerinden yaklaşık 30 kişi, aynı firma tarafından dolandırıldıklarını iddia etti. İnternet üzerinden gördükleri reklamlar sayesinde firmaya ulaştıklarını ve kendi arazilerine prefabrik ev yaptırmak için başlangıçta peşinat olarak belirli miktarda para verdiklerini söyleyen şahıslar, daha sonra hayalleri olan evlerinin suya düştüğünü belirttiler.

 

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error code: 522