Dolar 32,5182
Euro 34,7882
Altın 2.421,52
BİST 9.708,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Erivan yönetiminin planları

Başlıklar

Gazete özetleri Erivan yönetiminin planları

Yenibirlik gazetesi Erivan yönetiminin planları. Azerbaycan kamuoyunda, Ermenistan’ın cephe hattı yerine neden sınırdaki bölgeleri hedef aldığı tartışılıyor. Ülkede yaşanan siyasi ve ekonomik krizi, yapay gerilimler oluşturarak geri plana atma isteği, Ermenistan’ın saldırılarının arkasında yatan gerçeklerden biri olarak görülüyor. Sınırda gerginlik çıkararak, Rusya’nın öncülüğündeki Kolektif Güvenlik Antlaşması Örgütünün çatışmada taraf yapma isteğinin de Erivan yönetiminin planları arasında olduğu biliniyor.

Yeniçağ gazetesi ”Ermenistan yine saldırdı”. Ermenistan-Azerbaycan sınırında çatışmalar dün de sürdü. Tovuz bölgesindeki çatışmalarda Ermenistan ordusunun 20 askerin öldürüldüğü, 1 zırhlı araç, 1 radyoelektronik harp aracı ile bazı mevzilerin imha edildiği belirtildi. Çatışmada, Azerbaycan ordusundan bir sözleşmeli erin şehit olduğu kaydedildi.

Milat gazetesi ”ITR’nin tekbiri”. Milat Gazetesi. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın kıldırdığı cenaze namazının ardından şehit Samet Üstüner ve Mustafa Keskin’in naaşları, protokol üyeleri ile şehit yakınlarının omuzlarında taşındı. Şehitlerin İhtiram yürüyüşü’nde Buhurizade Mustafa Efendi’nin Tekbir adlı eseri çalındı. Şehit Pilot Gökhun Mete Altunbaş Kırıkkale’de, pilot Samet Üstüner ile Mustafa Keskin Ankara’da, Komiser Yardımcıları Semih Güzelay İzmir, İrfan Aydoğan Bursa’da, polis Onur Ramazan Bayram Manisa’da polis memuru Burak Derya ise Mersin’de toprağa verildi.

Güneş gazetesi Erivan yönetiminin planları

”Helal olsun sana”. Erivan yönetiminin planları. Beton zemine çarpmadan tuttu. Fatih’te, Suriyeli ailenin 2 yaşındaki kız çocuğu Doha Muhammed, annesi mutfakta yemek yaparken ikinci kattaki dairenin penceresine çıktı. Camdan sarkan çocuk, bir süre sonra ellerini bıraktı. Evin karşısındaki ahşap atölyesinde çalışan 17 yaşındaki Cezayirli Fevzi Zabaat, Doha’yı yere düşmeden yakalayarak hayatını kurtardı.

Evrensel gazetesi ”Sonbaharda vakalar artabilir”. Evrensel Gazetesi. Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Sema Turan koronavirüs vaka sayısının bir miktar azalmasının göz boyamaması gerektiğine dikkat çekerek eylül-ekim aylarında vaka artışı beklediklerini söyledi. Doç. Dr. Afşin Emre Kayıpmaz da sonbaharda gribin de etkisiyle vaka artışı olabileceği uyarısında bulundu.

Yeni asya gazetesi ”İflaslar artacak”. Yeniasya Gazetesi. ”G20 Gözlem Notu” adlı raporda, ”Gelecek yıl ılımlı bir toparlanma bekleniyor, nakit sıkıntısından dolayı iflaslar ve devam eden işsizlik görünüm üzerinde muhtemel iz bırakacak. Yoksulluk ve eşitsizlik daha da kötüleşecek” denildi. Raporda, ”Belirsizlik çok yüksek. Faaliyet, yeniden açılan ekonomilerde beklenenden daha hızlı bir şekilde toparlanabilir, ancak hastalığın daha da yayılması daha geniş çapta bozulmaya yol açabilir” ifadelerini kullandı.

Birgün gazetesi Erivan yönetiminin planları

”Doğru yanıt ortalaması düştü”. Erivan yönetiminin planları. Milli Eğitim Bakanlığı, koronavirüs gölgesinde gerçekleştirilen Liselere Giriş Sınavı’nın sonuç raporunu açıkladı. LGS’deki başarısız tabloyu gözler önüne seren rapora göre, öğrencilerin 20 soruluk Türkçe, matematik ve fen bilimleri testlerindeki doğru yanıt ortalaması 10’un üzerine çıkamadı. Öğrencilerin en başarısız olduğu test, 20 soruda ortalama 4,89 doğru yanıtın verildiği matematik olurken Türkçe testinin doğru cevap sayısı ortalaması 10, Fen bilimleri testinin doğru cevap sayısı ortalaması ise 10,21 olarak gerçekleşti.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error code: 522