Dolar 32,3384
Euro 35,2023
Altın 2.246,65
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Sal 9°C
Çar 12°C
Per 11°C
Cum 12°C

Analiz Gazetesi Manşeti

Günlük Analiz gazetesi manşeti okumak için doğru adrestesiniz. Her sabah 08.00’den itibaren günün gazete manşetini okuyabilirsiniz.

Keyifli okumalar.

Başlıklar

18 Mart 2024

   
Analiz Gazetesi Manşeti
   
   

Analiz Gazetesi Manşeti Oku Hakkında

İlk sayısını 19 Mart 2019 yılında yapan gazete, Avni Özgürel’in yayın hakları Vidin Özyer’in elinde olan ulusal Harbi Gazetesini satın alarak ‘Analiz’ ismini vermesiyle kurulmuştur. Gazete, Yeditepe Gazetecilik A.Ş. bünyesinde yayınlarını sürdürmektedir.
Gazete, Özgürel’in ifadeleriyle ”Gazete, yerelde ve küresel ölçekte siyasal ve sosyal olaylar yanın hayata ekonomi penceresinden bakma gayretinde olacak” şeklinde bir yayın politikasına sahiptir. Dünya gazetesi yanı sıra Türkiye’nin ekonomiye en fazla yer veren gazetesidir.

Analizgazetesi.com.tr, ”Ekonomi, Ekonomik Veriler, Kobi, Bankacılık, Katılım Bankacılığı, Sigorta, Finans, Borsa, Döviz, Altın Petrol, Madencilik, Gündem, Dünya, İhracat, İş Dünyası, Çalışma ve Sendikalar, Avrupa Birliği, Sektörler, Otomotiv, İnşaat ve Emlak, Tarım, Perakende, Savunma, Enerji, Teknoloji, Turizm, Tekstil, Havacılık Denizcilik” kategori ve başlıkları altında geniş bir yayıncılık yapmaktadır.

analiz gazetesi manşeti oku

analiz gazetesi manşeti oku

Analiz Gazetesi Yazarları

Cihad Doğan
Galip Umut Özdil
Mim. Nihat Şen
Soner Keleş
Doç. Dr. Michael Kuyucu
Bahadır Kaynak
Hakan Dikmen
Hasan Köni
Sedat Yılmaz
Bekir Turgut
Prof. Dr. Murat Ferman
Sultan Yılmazcan
Prof. Dr. Gürsel Öngören

Analiz Gazetesi Künye Bilgileri

İmtiyaz Sahibi Avni Özgürel
Genel Yayın Yönetmeni Pertev Atasay
Yayın Koordinatörü Sedat Yılmaz
Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Mustafa Deniz
Haber Müdürü Ayhan Güner
Yazı İşleri Koordinatörü Hamit Varol
Medya Genel Müdürü Özgür Yiter
Reklam Koordinatörü Can Andan
Hukuk Danışmanı Av. Murat Teber

YORUMLAR

error code: 522