Dolar 32,3012
Euro 35,1456
Altın 2.242,67
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Sal 9°C
Çar 11°C
Per 11°C
Cum 12°C

Şok Gazetesi Manşeti

Günlük Şok gazetesi manşeti okumak için doğru adrestesiniz. Her sabah 08.00’den itibaren günün gazete manşetini okuyabilirsiniz.

Keyifli okumalar.

Başlıklar

18 Mart 2024

   
Şok Gazetesi Manşeti
   
   

Şok Gazetesi Manşeti Hakkında

Şok gazetesi TR, 9 Ocak 2002 tarihinde Dinç Bilgin tarafından kurulup kısa süre sonra Turgay Ciner’e satılmış 4 Nisan 2004 tarihinden beri ABC Medya bünyesinde yayın hayatına devam etmektedir. “Bağımsızdır halkı tutar” sloganıyla yayın hayatına devam eden gazetenin Genel Yayın Yönetmenliğini ise Kaan Özbek yapmaktadır.
Gazete, internet sitesinde ”Haberler, Güncel, Siyaset, Magazin, Spor, Güzel Kadınlar, Hayatın İçinden, Cinsel Yaşam” kategorilerde yayın yapmaktadır.
 
Şok gazetesi başlıkları magazin güzel ünlü mankenler foto galerileri, güzel fenomenler ve instagram pozları günlük basımı gibi tüm seçenekleri barındırmaktadır. En çok okunan gazetelerden Sözcü gazetesi sayfasına da bakabilirsiniz.

Şok Gazetesi Yazarları

Sadık Aslan
Konya İnanç
Neslihan Yıldız
Ferhan Tezcan
Erkan Özmen
Serkan Bayar
Özcan Oal
Tümer Dede

Şok Gazetesi Manşeti Künye Bilgileri

Sahibi Mustafa Küçük
Genel Müdür Orhan Duman
Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Tugay Kutlu
Görsel Koordinatör Şaban Yılmaz
Haber Müdürü Canan Yerkaz
Ekonomi Servisi Elif Kızılçay
Sağlık Servisi Neslihan Yıldız

şok gazetesi manşeti oku

şok gazetesi manşeti oku

Gazeteler Şok

Şok gazetesi ülkemizde yayın yapan ulusal gazetelerden biridir. Günlük yayın yapmanın yanı sıra gazete, sanatçılar, şarkıcılar, fenomenler, mankenler gibi ünlü isimlerin sosyal medya hesaplarını takip ederek ünlülerin paylaştıkları fotoğrafları yayınlamaktadır. Gazete, manşette ise ülkemizde meydana gelen güncel konuları işlemekte toplumsal olaylara karşı hassasiyet göstermektedir. Gazete, sadece İstanbul, Ankara gibi büyük şehirleri değil tüm illerdeki önemli olayları gazetesine taşımaktadır. Toplumsal olayların yanı sıra Spor haberleri de paylaşmakta Süper lig, birinci lig, Avrupa ligleri, at yarışları, futbol, voleybol ve basketbol haberlerine de yer vermektedir.

YORUMLAR

error code: 522