Dolar 32,5135
Euro 34,5719
Altın 2.491,16
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Bütün ulusal gazetelerin siteleri

Bütün ulusal gazetelerin siteleri hakkında güvenilir bilgilere ulaşmak için doğru adrestesiniz. Gazeteapp.com sizlere bilgilerini paylaşmaya devam ediyor. Ulusal gazeteler, yayımcılık açısından oldukça değerli bir kategoridir. Bütün ulusal Gazeteler, belirli bir bölge ya da ulus üzerinden yayım yaparak, okuyucularına bilgi akışı sağlamaktadır. Sizlere bu önemli alan hakkında kısa bilgiler paylaşacağız.

Başlıklar

 

Gazete Siteleri

ABC gazetesi Açık gazete Akşam gazetesi
Analiz gazetesi Anayurt gazetesi Aydınlık
Birgün gazetesi Cumhuriyet gazetesi Diriliş postası
Doğru haber gazetesi Dünya gazetesi Evrensel
Gazete Duvar Gazete Link Gazete Manifesto
Gazete yolculuk Gerçek Gündem Gözlem gazetesi
Güneş gazetesi Haberdar gazetesi Habertürk
Hürriyet İstiklal Karar gazetesi
Korkusuz gazetesi Milat gazetesi Milli gazete
Milliyet Net gazete Ortadoğu gazetesi
Posta Sabah Şok gazetesi
Sonsöz gazetesi Sözcü gazetesi Star gazetesi
Takvim Türkiye gazetesi Gazete Vatan
Yeni Akit Yeni Asya Yeni Birlik gazetesi
Yeniçağ gazetesi Yeni söz gazetesi Yeni şafak
Yeni yüzyıl Yurt gazetesi Gazete Karınca
Tünaydın gazetesi N gazete Balkan Günlüğü

 

Türkiye’de Yayım Yapan Bütün ulusal gazetelerin siteleri

Türkiye’de ulusal yayım yapan birçok gazete mevcuttur. Bütün ulusal gazetelerin siteleri, tüm Türkiye’nin nabzını tutarak, manşetlerini oluşturmaktadır.

– ABC Gazetesi

– Açık Gazete

– Akşam Gazetesi

– Analiz Gazetesi

– Anayurt Gazetesi

– Aydınlık

– BirGün Gazetesi

– Cumhuriyet Gazetesi

– Diriliş Postası

– Doğu Haber Gazetesi

– Dünya Gazetesi

– Evrensel

– Gazete Duvar

– Gazete Link

– Gazete Manifesto

– Gazete Yolculuk

– Gerçek Gündem

– Gözlem Gazetesi

–  Güneş Gazetesi

– Haberdar Gazetesi

– HaberTürk

– Hürriyet

– İstiklal

– Karar Gazetesi

– Korkusuz Gazetesi

– Milat Gazetesi

– Milli Gazete

– Milliyet

– Net Gazete

– Ortadoğu Gazetesi

– Posta

– Sabah

– Şok Gazetesi

– Sonsöz Gazetesi

– Sözcü Gazetesi

– Star Gazetesi

– Takvim

– Türkiye Gazetesi

– Gazete Vatan

– Yeni Akit

– Yeni Asya

– Yeni Birlik Gazetesi

– Yeniçağ Gazetesi

– Yeni Söz Gazetesi

– Yeni Şafak

– Yeni Yüzyıl

– Yurt Gazetesi

– Gazete Karınca

– Tünaydın Gazetesi

– N Gazete

– Gazete Damga

Bütün ulusal gazetelerin siteleri Hakkında

Bütün ulusal gazetelerin siteleri, belirli bir Ulusa ait yayımlar yapan gazetelere verilen isimdir.  Tüm bölgeye seslenen bir yayım akışları mevcuttur. Gelişen ve değişen dünya, haberleşme araçlarını, kültürel yapıları ve sosyolojik boyutları oldukça etkilemiş, etkilemeye devam edecektir. Bu etkilenmeden oldukça etkilenen haberleşme araçlarından birisi de gazete oldu. Yüzyıllardır, kağıt ya da deri üzerine yazılan bilgiler, günümüzde de kodlar aracılığıyla  telefonlarımıza kadar erişebilmektedir.  Oldukça pratikleşen bu koşul, beraberinde birçok avantaj ve dezavantajı getirmiştir.

Gazete siteleri

Gazete siteleri

 

 Haber siteleri ve haber platformlarının kurulması, gazete okuma kültürünü değiştirmiş ve değiştirmeye devam edecektir. Kişilerin,  teknolojik aletler ile oldukça etkileşim içine girmesine sebep olmuş bu durum da beraberinde sağlık sıkıntılarını getirmiştir. Online olarak gazete okumanın avantajlarına bakıldığında. Bilgi ve iletişimi oldukça pratikleştirmiş, kolaylaştırmıştır.  Gündemi ve haberleri her an ulaşılabilir kılmıştır.

 

  Yukarıda sizle paylaşılan listede bütün gazeteleri hem tiraj ile raflarda yerini alırken, hem de online olarak yayım yapmaktadır. Tüm Türkiye’de yayım yapan gazeteler, Ülkenin nabzını tutarak manşetlerini oluşturup, okuyucularına sunmaktadır. Aşağıda sizlerle paylaşacağımız  yazılarda gazetelere, nasıl ulaşabileceğinizi ve gazetelerin nasıl bir yayım çizgisi olduğunu paylaşacağız.

 

BirGün Gazetesi

 BirGün Gazetesi, Türkiye’de yayım yapan haber gazetesi ve haber sitesidir. Gazete, politik duruşuyla bilinmektedir. Köklü bir geçmişe sahip olan  BirGün Gazetesi, Türkiye’de en çok okunan gazeteler arasındadır. Gazete geniş konu başlıkları ve önemli köşe yazarlarıyla ülkenin nabzını tutuyor. Politik ve Sosyal birçok konuyu manşetlerine taşıyan gazete, gelişmeleri de masaya yatırıyor. BirGün gazetesinin bazı konu başlıklar; Güncel, Siyaset, Medya, Dünya, BirGün Tv, Yaşam, Kültür – Sanat, Spor, Ekonomi, Çalışma Yaşamı, Sağlık, Söyleyişi ve Teknoloji gibi konu başlıkları üzerinden yayım yapmaktadır. Türkiye haberciliğinde oldukça önemli bir çizgiyi dolduran gazete, yıllardır okuyucularını bilgi akışından ve güncel olaylardan haber ediyor. BirGün Gazetesi, Avrupa üzerinden de yayım yapmaktadır. Avrupa başlıklı kategorisi üzerinden avrupada gelişen tüm olayları anlık olarak manşetine taşımaktadır. BirGün Gazetesi ve Türkiye’de yayım yapan tüm gazetelerin , birinci sayfalarını ve güncel olayları, Gazeteapp.com aracılığıyla bulup, dilediğiniz gibi okuyabilirsiniz .

 

Cumhuriyet Gazetesi

 Cumhuriyet Gazetesi, Türkiye’de yayım yapan haber gazetesi ve haber sitesidir. Gazete, Türkiye’de yayım yapan en köklü gazetedir. İlk yayımını 7 Mayıs 1924 yılından gerçekleştiren Cumhuriyet Gazetesi, aralıksız 96 yıldır, Türkiye’de yayım yapmaktadır. Köklü gazeteciliği ve tecrübeli köşe yazarlarıyla da oldukça dikkat çeken gazete, Türkiye’de en çok okunan gazetelerdendir. Cumhuriyet Gazetesi son dönemlerde dijital yayımcılığa da ağırlık vermiş ve okuyucularını online adresinde kucaklamaktadır. Gazetenin bazı konu başlıkları ; Gündem, Siyaset, Türkiye, Ekonomi, Kültür – Sanat, Çizerler, Spor, Yaşam, Bilim ve Teknoloji, Eğitim, Sağlık ve Çalışma Yaşamı gibi konu başlıklarına sahiptir. Cumhuriyet Gazetesi künyesinde Türkiye’de yaşayan en önemli gazetecilerde bulunmaktadır. Gazete, köşe yazılarıyla da oldukça takip edilmektedir. Cumhuriyet Gazetesi ve Türkiye’de yayım yapan tüm ulusal haber sitelerini, Gazeteapp.com aracılığıyla bulup; dilediğiniz gibi okuyarak fikir sahibi olabilirsiniz .

 

Sözcü Gazetesi

 Sözcü Gazetesi, Türkiye’de yayım yapan haber gazetesi ve haber sitelerinden birisidir. Gazete, köklü bir yayımcılık geleneğinden günümüze kadar gelmektedir. Gündemin nabzını tutan manşetler ve Türkiye’de yaşanan gelişmeleri anlık olarak haber platformunda okuyucularıyla paylaşmaktadır. Sözcü Gazetesi, önemli köşe yazarları ile Türkiye’de yaşanan siyasi ve sosyal olayları masaya yatırıp, durumları tahlil etmektedir. Gazete, son yıllarda Tiraj yayımına devam ederken, online bir platform üzerinden, okuyucularını kucaklamaktadır. Online yayımcılığa geçiş sağlayan Sözcü Gazetesi okuyucularında gözle görülür bir artış gözlemlenmiştir .  Sözcü Gazetesi ve Türkiye’de yayım yapan tüm gazeteleri, Gazeteapp.com aracılığıyla bulup haberlere ve birinci sayfalara göz atabilirsiniz. 

Posta

 Posta Gazetesi, Türkiye’de yayım yapan haber gazetesi ve haber sitesidir. Gazete, geniş konu başlıkları ve Medya haberleriyle oldukça bilinmektedir. Türkiye’de yaşanan birçok olayı manşetlerine taşıyan gazete, medya  haberleri gibi konu başlıklarından da oldukça aktif yer almaktadır. Gazetenin bazı konu başlıkları ; Gündem, Siyaset, Medya, Magazin, Posta Ek, Son Dakika, Sinema, Televizyon ve Yaşam gibi konu başlıkları üzerinden yayım yapmaktadır. Uzun yıllardır gazetecilik yaşamında olan Posta Gazetesi, son yıllarda tüm gazeteler gibi online yayımcılığına ağırlık vermiştir. Posta Gazetesi ve Türkiye’de yayım yapan tüm gazeteleri, Gazeteapp.com aracılığıyla bulup, dilediğiniz gibi okuyabilirsiniz.

 

Evrensel gazetesi

 Bülten Basın Yayın Reklamcılık Tic. Ltd. Şti bünyesinde günlük yayınlarını sürdüren Evrensel gazetesi, kendisini işçi sınıfının sömürüsüz, sınıfsız bir toplum, sosyalizm davasının bir aracı olarak tanımlamaktadır. 7 Haziran 1995 yılından bu yana yayınlanan sol görüşlü bir günlük gazetedir. Gazetenin imtiyaz sahibi Şubat 2020 yılında kanser hastalığı sonucu hayatını kaybeden Cemal Dursun’dur. Gazete, basılı yayının yanı sıra dijital yayıncılıkta yapmaktadır. Gazetede güncel köşe yazılarının, işçi-sendika haberleri de oldukça ön plandadır. Gazetenin ayrıca ”Daily” isimli İngilizce servisi de bulunmaktadır.

 

Yurt Gazetesi

29 Ocak 2012 yılında yayın hayatına başlayan gazete, İstanbul merkezli bir günlük gazetedir. Gazete, diğerlerinde olduğu gibi basılı yayının yanı sıra dijital yayında yapmakta, hatırı sayılı bir okuyucu kitleye sahiptir. Genel Yayın Yönetmenliğini Ali Avcu’nun Yazı İşleri Müdürlüğünü ise Serdar Yüce’nin yaptığı gazete, ekonomi, kültür-sanat, politika, magazin gibi birçok kategoride yayın yapmaktadır.

YORUMLAR

  1. Ahmet yılmaz dedi ki:

    Tüm gündemleri burdan takip ediyorum teşekkür ederim 🙂

  2. Berko dedi ki:

    Fevkaladenin fevkinde.

error code: 522