Dolar 32,3654
Euro 34,9610
Altın 2.325,42
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Spor Gazeteleri ve Siteleri

Spor Gazeteleri ve Siteleri hakkında detaylı bilgilere ulaşmak içi doğru adrestesiniz. Gazeteapp.com sizlere haber siteleri ve gazeteleri paylaşmaya devam ediyor. Yazımızda temelinde spor olan tüm haber sitelerine ulaşabilirsiniz. Bizleri takip etmeye devam edin!

 

Başlıklar

       Spor Siteleri

TRT spor A spor BeiN spor
NTV spor Sporx Antu
Tümspor HT spor İnternetspor
Fanatik Fotomaç Mynet spor
Sabah spor Milliyet spor Hürriyet spor
Star spor Fotospor Sözcü skor
Ajansspor TFF TBF
TVF

Türkiye’de Yayım Yapan Spor Gazeteleri

– TRT Spor

– A Spor

– Bacak sporları

– NTV Spor

– Sporx

– Antu

– Tümspor

– HT Spor

– İnternet parçaları

– Fanatik

– Fotomaç

– Mynet Spor

– Sabah Spor

– Milliyet Spor

– Hürriyet Spor

– Star Spor

– Fotospor

– Sözcü Skor

– Ajansspor

– TFF

– TBF

– TVF

 

Türkiye’de yayım yapan spor siteleri yukarıda sizlerle paylaştığımız listede mevcuttur. Siteler, Türkiye ve dünyada gerçekleşen spor dalları hakkında son dakika bilgilerini ve gelişmeleri anlık olarak manşetlerine taşımaktadır. Sitelerin, arasında bağımsız kuruluşlar olduğu gibi resmi kuruluşlarda mevcuttur.

 

Spor Siteleri Nelerdir ?

Spor, dünyada milyarlarca insanın ilgi alanları arasında yer alan bir aktivitedir. Hal böyle olunca da Türkiye ve dünyada yayın yapan binlerce Spor siteleri kurulmuştur. Siteler, gerçekleşen müsabakalar, haberler, transferler, ligler, kulüpler ve puan durumu gibi konular üzerinden manşetlerini oluşturmaktadır. Spora dair birçok alanı  haberlerine taşıyan siteler, ilgili okuyucularına sunmaktadır. Sizlere Türkiye’de yayım yapan Spor Sitelerinin neler olduğunu bilgisini paylaşıyoruz. Spor siteleri dışında ülke gündemini de takip etmek için Haber Siteleri sayfasına uğramayı unutmayın.

spor gazeteleri siteleri

spor gazeteleri siteleri

Spor Siteleri

Fanatik

Fanatik, Türkiye’de yayım yapan Spor Gazetesidir. Gazete, uzun yılladır Türkiye’de Ulusal Spor yayımcılığını gerçekleştirmektedir. Geniş konu başlıkları ve ligler hakkında detaylı bilgiler ile manşetlerini doldurmaktadır. Fanatik, Türkiye’de yayım yapan spor kuruluşları arasında en köklü olanlarındandır.  Gazete, 1995 yılında ilk sayısını çıkartarak, yayımcılık hayatına başlamıştır. İlk olarak Tiraj ile raflarda yerini alan gazete, ilerleyen süreçlerde Online yayımcılığa ağırlık vermiştir.  Günümüzde sık girilen Spor Siteleri arasında kendine yer bulmaktadır. Fanatik ve diğer tüm spor sitelerini, gazeteapp.com aracılığıyla bulabilir dilediğiniz gibi okuyabilirsiniz.

 

TFF

TFF, açılımı Türkiye Futbol Federasyonu olarak geçmektedir. Türkiye Futbol Federasyonu 23 Nisan 1923 yılında Ankara’da kurulmuştur. Türkiye’de futbol organizasyonlarını yürütmek, Türkiye futbolunun gelişmesi ve Yurt Dışına dağılımının sağlanması için kurulmuştur. Futbol faaliyetlerinde her türlü düzenlemeyi, kararları almak ve uygulamak Türkiye Futbol Federasyonu’na aittir. Resmi bir kurum olarak faaliyetini sürdüren TFF, online sitesinde ; yaşanan gelişmeleri, resmi duyuruları ve düzenlemeleri paylaşmaktadır. Türkiye Futbol Federasyonu’nu ve diğer spor sitelerini, gazeteapp.com üzerinden bulabilir, detaylı bilgilere erişebilirsiniz.

 

Fotomaç

Fotomaç, Türkiye’de yayım yapan spor gazetesidir. Gazete, 1991 yılında kurulmuş ve Ulusal Spor Yayımcılığını gerçekleştirmiştir. Türkiye’nin köklü spor yayımcılıklarından olan Fotomaç, sıkı bir okuyucu kitlesine sahiptir. Gazete, Türkiye’de en çok okuyucusu olan spor gazetesi olma özelliğini taşımaktadır. Birçok spor alanından yayım yapmaktadır. Gazete, Tiraj yayımına devam ederek, raflarda yerini almaktadır. Fotomaç son zamanlarda dijital yayımcılığa ağırlık vererek, okuyucularını online olarak da kucaklamaktadır.  Spor branşlarının tamamını manşetlerine taşıyan Fotomaç gazetesi, örnek bir spor yayımcılığını göstermektedir. Hentbol, Basketbol, Voleybol, Futbol gibi branşlar üzerinde de ağırlıkla durmaktadır. Fotomaç, ‘’Türkiye’nin 1 Numaralı Spor Sitesi‘’ sloganıyla günlük olarak manşetlerini sitesinde yayımlamaktadır. Fotomaç ve tüm spor sitelerine, Gazeteapp.com üzerinden ulaşabilir ve maçların nabzını tutabilirsiniz.

 

Milliyet Spor

Milliyet, Türkiye’de Ulusal yayım yapan haber gazetesidir. Gazete, ilk sayısını 1926 yılında yayımlayarak, basın hayatına başlamıştır. Türkiye’nin köklü gazetelerinden birisi olma unvanını taşımaktadır. Milliyet gazetesi, kuruluşundan bu yana yayımlarında son sayfasını spor manşetlerine ayırmaktaydı. Türkiye’de sporun gelişmesi ve talebinin artmasıyla birlikte Milliyet gazetesi manşetleri güçlendirmek için ‘’Milliyet Spor‘’ adında ek yayımlamaya başladı. Geri dönüşler olumlu olması gazetenin Spor biriminin oluşmasına vesile olmuştur. Milliyet Spor, Türkiye ve Dünya’da Futbol, Voleybol, Hentbol, Basketbol gibi popüler spor dalları üzerinde ağırlıklı yayım yapan bir çizgiye sahiptir. Transferleri, Lig Analizleri, Gelişmeleri ve Müsabakaları anlık olarak manşetlerine taşımaktadır. Milliyet Spor ve tüm Spor sitelerine, gazeteapp.com üzerinden ulaşabilir, dilediğiniz gibi okuyarak sporun nabzını tutabilir ve bilgi sahibi olabilirsiniz .

 

Fotospor

Fotospor, Türkiye‘de yayım yapan Ulusal Spor gazetesidir. Takvimler 4 Eylül 1989 yılını gösterdiğinde Fotospor, ilk yayımını çıkartarak okuyucuları ile buluşmuştur. Gazete, ilk çıktığı dönemlerde oldukça ilgi  görmüş ve takip edilmiştir. Gazete, Türkiye ve dünyada yaşanan spor gelişmelerini manşetlerine taşıyarak, okuyucularına sunuyordu. Fotospor , uzun bir süre daha yayım hayatına devam etti. Gazetenin sahiplerinden olan Asil Nadir, kötü giden ekonomik koşullardan kaynaklı, gazeteyi ABC medyasına satmıştır. ABC medyası altına giren Fotospor, yayımlarına devam etmemiştir. Takvimler 28 Kasım 2015’i gösterdiğinde Fotospor tekrardan yayım hayatına dönmüştür. Tekrar dönüşüyle oldukça ses getiren gazete, günümüzde de hala okunan spor gazeteleri arasındadır. Fotospor, diğer gazeteler gibi online yayımcılığa ağırlık vererek, dijital platformlardan okuyucuları ile buluşmaktadır. Fotospor, köklü tarihi ve güncel manşetleriyle takip edebileceğiniz önemli Spor sitelerinden birisidir. Fotospor ve tüm Spor sitelerine, Gazeteapp.com adresi üzerinden ulaşabilir, dilediğiniz gibi okuyabilirsiniz .

 

TRT Spor

TRT Spor, Türkiye Radyo Televizyon kurumu olan TRT’ye bağlı bir Spor kanalıdır. 1 Ekim 1989’da kurulan kanal, aralıksız spor haberlerini ve müsabakaları naklen yayımlamaktadır. TRT Spor, televizyon yayımcılığını günümüzde de güçlü bir şekilde sürdüren bir yapıya sahiptir. Kanal, kısa bir süre önce online platforma yöneldi ve spor platformu kurdu. TRT Spor, online Spor yayımcılığına geçtikten sonra geniş bir kitleye sahip olmuştur. Kanal’da gerçekleştirilen programlar ve haberler Spor Sitesi üzerinden de paylaşılmaktadır. TRT Spor, Türkiye Süper Lig ve Dünya liglerinin nabzını tutan bir yayım çizgisine sahiptir. TRT Spor ve tüm Spor sitelerine, Gazeteapp.com adresi üzerinden ulaşabilir, gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

YORUMLAR

  1. Surreyya dedi ki:

    Spor siteleri cok guzel ise yarar biraz daha zenginlesirse daha guzel olabilir tskler

error code: 522