Dolar 32,3862
Euro 35,1212
Altın 2.325,46
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

10 Şubat Ankara Gazete Özetleri

10 Şubat 2020 Pazartesi Ankara Gazete Manşetleri Birinci Sayfaları ve Özetleri

Başlıklar

10 Şubat Ankara Gazete Özetleri 24 Saat gazetesi

24 Saat gazetesi, ”Demokrasi ağır yaralar aldı”. 10 Şubat Ankara Gazete Özetleri. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ”100 yıl önce TBMM açıldığında özünde demokrasi vardı. Her görüşten insan vardı Mecliste. Kürsüye çıkıp, ülkenin kurucusu olan Gazi Mustafa Kemal’i dahi rahatlıkla eleştirebiliyorlardı. 100 yıl sonra bugün geldiğimiz noktada demokrasinin ağır yaralar aldığını, kan kaybına uğradığını görüyoruz. Bizlere düşen bir görev var; bireysel beklentilerin tamamen ötesine çıkmak zorundayız” dedi.

Anadolu gazetesi, ”-11’i gördük”. Ankara’da kış ayının en soğuk gecesi yaşandı. Kenti etkisi altına alan soğuk hava nedeniyle sıcaklıklar yer yer sıfırın altında 11 ve 12 dereceye kadar düştü. Şehrin merkezi yerlerinden Kuğulu Park’ta ve bazı yerlerde bulunan süs havuzları dondu.

Başkent gazetesi, ”Oyunseverler Başkent’te buluştu”. Gazi Üniversitesi Elektronik Sporlar Topluluğu Kurucusu Alişan Çağlar: ”Türkiye’de elektronik spor ve dijital oyunlar sektörü henüz emekleme aşamasında. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın, Türkiye e-Spor Federasyonumuzun özellikle üniversiteler ile daha çok iş birliği yapması gerekiyor” dedi.

Dua Tepe gazetesi ”Autowash Polatlı açıldı”. Polatlı Autowash Oto Kuaför ve Detaylı Temizlik Sistemleri hizmete açıldı. Hizmete giren işletmenin açılışına Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, CHP Polatlı İlçe Başkanı Haşim Bilal Avcı, MHP İlçe Başkanı Uğur Güngör ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gazete Ayrıntı, ”5 yaşından 90 yaşına herkese göre spor var”. Polatlı Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde 8 branşta spor aktiviteleri gerçekleştiriliyor. 2019-2020 sezonun kış ilçe spor merkezleri komisyon kararı kapsamında Jimnastik, Güreş, Masa tenisi, Taekwondo, Voleybol, Zumba, Okçuluk ve engelli bireylere yönelik spor aktiviteleri ücretsiz olarak yapılıyor.

Güçlü Anadolu gazetesi, ”Gazetecilere mobbing mi uygulanıyor?”. TBMM’de gazetecilere mobbing uygulandığı iddiasını milletvekili Mahmut Tanal, Meclis gündemine taşıdı. TBMM’de bazı liyakatsız memurların hem gazetecileri hemde çalışanları rahatsız etmesi muhalefet milletvekillerinin dikkatini çekti. Sorunu gündeme getiren CHP Milletvekili Mahmut Tanal, TBMM Başkanı Mustafa Şentop’u göreve çağırdı. 10 Şubat Ankara gazete özetleri.

İlk sayfa

İlksayfa gazetesi, ”Modernlere taş çıkarıyor”. 80 yaşındaki Kezban Aydın’ın 32 yıl önce torununa 10 liraya aldığı geleneksel ahşap beşik, şimdi de torununun minik oğluna yuva oluyor. İki kuşağın ve 30’a yakın bebeğin kullandığı beşik, yeni nesil beşiklere taş çıkartıyor.

İstiklal gazetesi, ”Polatlı’nın 2019 yılı karnesi -26” Polatlı Ziraat Odası Başkanı Zekai Köseoğlu ”Odamızı 1963 yılında kurup günümüze kadar gelmesinde emek harcayan yöneticilerime teşekkür ediyoruz.

Polatlı Postası, ”Sakarya: Soğan ilçemizin olmazsa olmazı ve yakında sembol olacak”. Polatlı Ticaret Odası Polatlı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Çankaya Üniversitesi ortaklığında hazırlanan proje ile ilçede soğan üreticisinin depolamada kaynaklanan firenin önüne geçilecek.

Sonsöz gazetesi, ”Ön ödemeli doğalgaz gazığı”. 2018 yılının Temmuz ayında çıkan bir yönetmelikle vatandaşların kartlı peşin para ile ön ödemeli doğalgaz sayacı olanların daha önce peşin paraları ile satın aldığı gaza daha sonra gelen zammın da karta yansıtılmasına ilişkin şikayetler günden güne büyüyor.

8 Şubat Ankara gazete özetleri

error code: 522