Dolar 32,3084
Euro 35,1424
Altın 2.283,69
BİST 8.806,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

15 Şubat Ankara Gazete Özetleri

15 Şubat 2020 Cumartesi Ankara Gazete Manşetleri Birinci Sayfaları ve Özetleri

Başlıklar

15 Şubat Ankara Gazete Özetleri 24 Saat

24 Saat gazetesi, ”İnanç üzerinden siyaset yapılmamalı”. 15 Şubat Ankara gazete özetleri. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, ”Yoksulluğu, işsizliği aşmak için değil, yoksulluğu ve işsizliği siyasetten malzeme olarak kullanan ve bir lütuf ekonomisi kurmaya çalışan bir siyasal anlayış var, bunu aşmak zorundayız” dedi.

Anadolu gazetesi, ”Dijital Ankara”. Ankara Büyükşehir Belediyesini dünya kentleriyle rekabet eder hale getirme hayalini gerçekleştirme yolunda önemli bir adım attıklarının altını çizen Başkan Mansur Yavaş, ”Tanıtımını yaptığı uygulamanın ikinci fazının ise Haziran ayında tamamlayacağını” söyledi.

Başkent gazetesi, ”Güvercinler mezatlarda binlerce liraya alıcı buluyor”. Ankara’da güvercin mezadında ihale usulü satışa çıkarılan oyun kuşları, cinsine ve özelliğine göre 7 bin liraya kadar alıcı buluyor. Yenimahalle ilçesinde Başkent Kanatlı ve Kümes hayvanlarını Araştırma Geliştirme ve Üreticileri Derneği’nin lokalinde, güvercin mezadı için bir araya gelen kuş sahipleri, gözleri gibi baktıkları hayvanlarını görücüye çıkarıyor, alıcıların fiyatı artırmasıyla satış son teklifle sona eriyor.

Dua Tepe gazetesi, ”Başkan Yıldızkaya’dan, 40 yıl jesti”. Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısı ile düzenlenen ‘bir yastıkta 40 yıl’ programında hayat arkadaşlığı yolunda 40 yılı geride bırakan çiftlerle buluştu. Belediye Evi’nde düzenlenen anlamlı programda sevginin gücünü kanıtlayarak evlilik müessesinde herkese örnek olan çiftlerle buluşan Başkan Yıldızkaya tüm çiftlere 40 yılın hatırını simgeleyen kahve fincanları hediye etti.

Gazete Ayrıntı, ”Polatlı bir değerini daha kaybetti”. Polatlı’nın yaşayan tarihi, Polatlı İstiklal Madalyalıları için ilerleyen yaşına rağmen uğraş veren Polatlı’nın İhsan Derneği Başkanı İhsan Edip Doğan, kalbine yenik düştü.

Güçlü Anadolu

Güçlü Anadolu, ”Engelliler için KPSS kursu”. Altındağ’da ilçedeki engelli memur adaylarına yönelik E-KPSS Hazırlık Kursu başladı. Belirlenen 4 merkezde gerçekleşecek olan KPSS hazırlı kursuna engelli bireyler büyük ilgi gösterdi.

İlksayfa gazetesi, ”Fedakar babaanne”. Boşanan anne ve babasının ortada bıraktığı yüzde yüz engelli Ezgi Su’ya, kiracı olduğu evde bir emekli maaşı ile geçinmeye çalışan babaannesi sahip çıktı.

Polatlı’nın Sesi İstiklal gazetesi, ”Av Doğa Festivali Kemal Üçbeş anısına düzenlenecek”. Polatlı Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Game Fair Av ve Doğa Festivali kapsamında Av Doğa Dergisi sahipleri Tevfik Üçbaş ve Ali İhsan Üçbaş Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’yı ziyaret etti.

Polatlı Postası, ”Ankara Basın İlan Kurumu’nda bayrak değişimi” Basın İlan Kurumu (BİK) Elazığ, Ordu eski Müdürü ve Denizli Şubesi Müdürü Murat Yürekli, Basın İlan Kurumu Ankara İl Müdürlüğüne atandı. Basın İlan Kurumu Ankara İl Müdürlüğü görevini başarılı bir şekilde sürdüren Yezdan Uğurlu’nun tayini çıktı. Uğurlu bundan sonra Erzurum basın ilan müdürü olarak görevini sürdürecek.

Sonsöz gazetesi, ”Gerçek bal ucuza satılmaz”. Hakiki balın hiçbir katkı maddesi içermediğini, tamamen polenlerden üretildiği bundan dolayı da maliyetinin çok fazla olduğunu belirten bal üreticisi Atilla Demir ”Gerçek bal ucuza satılmaz” dedi.

Ticari Hayat gazetesi, ”En yatırımcı kit yine TCDD olacak”. KİT’ler bu yıl 24 milyar 316 milyon 672 bin liralık yatırım yapacak. TCDD, 8 milyar 452 milyon 258 bin lirayla önceki yıllarda olduğu gibi u yıl da en fazla yatırım yapan KİT’ler arasında ilk sırada yer alacak.

14 Şubat Ankara gazete özetleri

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error code: 522