Dolar 32,4193
Euro 34,4782
Altın 2.482,19
BİST 9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 26°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
26°C
Parçalı Bulutlu
Sal 22°C
Çar 21°C
Per 19°C
Cum 16°C

18 Şubat Ankara Gazete Özetleri

18 Şubat 2020 Salı Ankara Gazete Manşetleri Birinci Sayfaları ve Özetleri

Başlıklar

18 Şubat Ankara Gazete Özetleri 24 Saat Gazetesi

24 Saat gazetesi, ”Besiciler kara kara düşünüyor”. 18 Şubat Ankara gazete özetleri. Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, ”Besiciler hayvanları girdi fiyatlarına dahi satamadıkları için dert yanıyor. Yine et piyasasında bir film döndürülüyor, ithal lobisi harekete geçmiş gibi görülüyor. Besiciye, çiftçiye özellikle aile tipi küçük işletmelere tam anlamıyla perişanlık yaşatılıyor.

Anadolu gazetesi, ”Okulda dehşet”. Etimesgut’ta lisede hizmetli olarak çalışan Murat Ekinci ile Okul Müdürü Şerafettin Ali Gürüler arasındaki tartışma cinayetle sonuçlandı. Müdür yaralandı, hizmetli hastanede hayatını kaybetti.

Başkent gazetesi, ”Burası Ticarethane mi?”. Polatlı Tarım Kredi Kooperatifine borç ödemek için gelen çiftçiler, artan faizlere tepki gösterdi. Çiftçiler, ”Kooperatif çiftçiliği öldürüyor, tarımı çökertmeye çalışıyorlar” şeklinde tepki göstererek, ”Bir de kaynak kullanım diye bir şey çıkarmışlar, buraya üye olduğu için kaynak kullanım, yani kredi kulanım. Burası ticarethane mi?” diye sordu.

Dua Tepe gazetesi, ”Polatlı Belediyesinden sadık dostlarımıza kampanya”. Polatlı Belediyesi Bayat Ekmek Kumbarası Projesi bilgilendirme toplantısı Polatlı Kent Konseyi Binası’nda gerçekleştirildi.

Gazete Ayrıntı, ”Şehit Sertel kabri başında anıldı”. 17 Şubat 2016 tarihinde Başkent Ankara’da hain terör örgütü mensuplarınca düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan Deniz Astsubay Kıdemli Başçavuş Cüneyt Sertel şehadetinin 4. Yıl dönümünde kabri başında dualarla anıldı.

Güçlü Anadolu gazetesi, ”Bahçıvanlık kayıtları başladı”. Çankaya Belediyesince her yıl düzenlenen bahçıvanlık eğitimlerine katılmak isteyen vatandaşlar için kayıtlar başladı. 17 Şubat’ta başlayan başvurular, 28 Şubat’a kadar devam edecek. Çankayalılar her yıl yoğun ilgi gösterdiği eğitimler 300 kursiyerle sınırlı.

İlksayfa gazetesi

İlksayfa gazetesi, ”Kar erisin yapılacak”. Gazetemizin dikkat çektiği Elmadağ Kayak Merkezi’nin yol sorunu baharın çözülecek. Büyükşehir’den ”Kışın asfalt atılamayacağı için havaların ısınmasını bekliyoruz” açıklaması geldi.

İstiklal gazetesi, ”AK Parti Kadın Kollarından ahde vefa”. AK Parti Polatlı Kadın Kolları önceki dönemde partide görev almış kadın kolları başkanlarına ahde vefa programı düzenledi.

Polatlı postası, ”Polatlı’da planlı su kesintisi yaşanacak”. Polatlı ilçesi Şehitlik Mahallesi Caddesi’nde oluşan su şebeke hattı arızası nedeniyle 18.03 2020 tarihinde 08.00 saatinde başlayan su kesintisinin, tahmini bitiş tarihi 18.02.2020 saat 15.00 olarak belirlendi.

Sonsöz gazetesi, ”Kadına şiddete hayır dansı”. Ankara Büyükşehir Belediyesi, tüm dünyada her yıl düzenlenen ”One Billion Rising Revolution” isimli farkındalık etkinliğine ev sahipliği yaptı. Büyükşehir Belediyesinin ilk kez düzenlediği etkinlikte Başkentli kadınlar, ”Kadına Şiddete Hayır” demek için dans etti.

Ticari Hayat gazetesi, ”Melet yatırımda Avrupa’da dördüncüyüz”. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, ”Türkiye, 141 melek yatırımcı ile melek yatırım sıralamasında Avrupa’da 4’üncü sırada yer alıyor.” dedi.

Zafer gazetesi, ”Türkiye’nin 3 büyük barajında enerji üretimi yüzde 106 arttı”. Atatürk, Karakaya ve Keban hidroelektrik santrallerinde 2019 yılında üretilen enerji miktarında, bir önceki yıla oranla yüzde 106 artış oldu. Fırat Nehri üzerinde kurulu Türkiye’nin en büyük 3 barajı olan Keban, Karakaya ve Atatürk hidroelektrik santralleri geçen yıl bol yağış sayesinde enerji üretiminde ”altın yılı’nı yaşadı.

17 Şubat Ankara gazete özetleri

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error code: 522